Citrin-helbredende egenskaber 3

Ryst uhyggelige stemninger ud med det gule kys fra Citrin. Denne solrige sten, der altid er klar til at bringe gode vibes og ynde til bordet, har en øjeblikkelig effekt på din krops, sinds og sjæls sundhed og rigdom . citrin er så lys og velsignet, at den ikke er i stand til at holde på dårlig energi, hvilket betyder, at du altid kan stole på, at den tager de hårde tider i hånden og forvandler den til noget særligt.

 • Fysiske helbredende egenskaber
 • Giver energi
 • Hjælper skjoldbruskkirtlen


Ligesom at stå i sollysets blide skær, gør Citrin underværker, når det kommer til at varme den fysiske krop og bringe opløftende stemninger. Hvis D-vitamin var en sten, ville det helt sikkert være Citrin . At bringe Citrine ind i dit liv betyder, at du kan sige farvel til sløve vibes. Tag mig op med det samme, Citrine bringer en masse energi og kan være en fantastisk gave til dem, der lider af kronisk træthed eller andre lidelser, der svigter dine personlige ressourcer.

Selvom Citrin er en energigiver, betyder det ikke, at hun forstærker dig i overdrive, det er en sten, der vil trække dig op i dine støvle, men ikke lade dig ude af balance.

stenen hjælper med at holde skjoldbruskkirtlen i gang, stimulerer et sundt fordøjelsessystem, bedre blodcirkulation og holder allergier og alle former for hudirritationer nede. Dem, der lider af menstruationssmerter og en cyklus, der virker ude af balance, vil også elske de helbredende energier af Citrin, og det kan også bruges som et middel mod kvalme.

Mentale og følelsesmæssige helbredende egenskaber

 • Hjælper med at slippe vrede og spændinger
 • Øger selvværd og selvtillid
 • citrin betydning


Det kommer ikke som nogen overraskelse, at den lyse og solrige stemning i Citrin er centreret omkring gode vibrationer og ikke at give slip på den personlige kraft. Hvis du nogensinde føler, at du har mistet grebet, er stenen her for at minde dig om blot at tage det tilbage med et smil. Det hjælper dig med at åbne dit sind, slippe de spændte følelser af negativitet og vrede og tage dybe rensende vejrtrækninger, der hjælper dig med at overvinde forvirrede følelser af forvirring, depression og destruktive tendenser.

Stenen lærer dig at lægge vægten af ​​alle de ting, der ikke længere får dig til at føle dig gennemblødt af sollys indeni. Og den kan hjælpe dig med at bekæmpe fobier gennem den blide strøm af helbredende energi og ved, at uanset hvad, er du i stand til at tage ansvar for din egen sikkerhed, og at du simpelthen ikke vil fejle.

Når du mærker strømmen af ​​sød optimisme, hjælper dette dig med at udnytte disse manifestationskræfter. Med den gule sten på din side føler du pludselig, at alt er muligt – og det er det! Du vil føle din følelse af selvværd pludselig skyhøjt, du vil tillade dig selv at drive med flodernes strøm i stedet for at føle, at livet er én stor opstrøms kamp, ​​og du vil forblive stabil på dine fødder og endda være klar og villig at tage imod kritik med blødhed og ynde.

Der er en glød af kreativ energi, der også kommer fra Citrin, hvilket gør det til en fantastisk ædelsten for dem, der virkelig føler behov for at kickstarte deres kreative hjerte . Det inviterer til en følelse af stil og fleksibilitet, og når du bevæger dig sammen med denne positive tankegang, er du pludselig i stand til at tiltrække ting af stor fornøjelse tilbage i dit liv. Gode ​​venner, sunde forhold og magiske mentorer – alle de gode mennesker er tiltrukket af at være tæt på dem, der bærer denne livlige og solrige sten.

Læs mere Ametyst Betydning: Alt Hvad Du Behøver At Vide

Metafysiske citrin egenskaber

 • Forbundet til solar plexus og sakral chakra
 • Holder negativ energi i skak

Citrin er forbundet med Solar Plexus Chakra og Sakral Chakra , og begge disse kraftpunkter i kroppen sidder enten i midten eller lavt. Disse er elementære chakraer, der hjælper os til at forblive jordede og herlige i vores egen kraft. Solar Plexus Chakra er, hvor vi samler vores krigerstyrke og står stærkt i personlig kraft.

Hvis dit Solar Plexus Chakra er blokeret, kan du kæmpe for at føle dig centreret, og din selvtillid vil sidde på gyngende grund. Dette gør det svært at lægge grænser og kan også betyde, at du kæmper for at holde negativ energi ude.

Sakralchakraet er hvor vores passion, kreativitet og intimitet sidder tæt på vores skamben . Det er også her vores glædes brønd sidder. Hvis dit sakralchakra er blokeret, kan du føle dig overvældet, som om du snurrer i et tab af kontrol, og dette kan føre til en følelse af løsrivelse eller følelsesmæssig check-out.

Da stenen arbejder på at bringe begge disse chakraer på linje, kan du se, at det er et rigtig godt værktøj for dem, der bare har brug for lidt ekstra hjælp til at forblive jordet uden at føle sig jordet. Afværg negativ energi, bring din indre styrke, der skinner til overfladen.

Citrin stjernetegn og fødselssten

 • Fødselsstenen til november
 • God til Vædderen, Løven og Vægten


Selvom du måske forbinder Citrin med de bløde sommerdage, er dette faktisk fødselsstenen for vintermåneden november. Selvom det er overraskende i starten, fungerer det faktisk, som når vinterens mørke nætter lukker sig ind, det kan være det tidspunkt, hvor vi higer mest efter lyset. Selvom det kan være forbundet med fødselsmåneden november, ser det ud til, at Vædderen, Løven og Vægten forelsker sig mest i den solrige personlighed, når det kommer til stjernetegn .

Citrin gør underværker med Vædderens natur. Dem, der er født under Vædderens tegn, kan nogle gange være lidt usikre takket være den konkurrenceprægede natur, og det gør det ikke godt, når det kommer til at modtage feedback fra verden.

Da stenen hjælper dig med at forblive sikker og stabil i din hud, betyder det, at ikke-rosværdige ord ikke længere vil ryste din sjæl. Vædderen kan også være stærkt drevet, og stenen hjælper med at kanalisere den energi til noget rent positivt.

Vægte, på den anden side, tager forskellige kræfter fra at vende sig til Citrin som en stjernetegnsten. Vægte er formskiftere og kan være ubeslutsomme, da de elsker at passe ind og ikke træffe den ‘forkerte’ beslutning. Det er en fantastisk sten til at hjælpe dette skilt med at tilpasse sig deres egen intuitive kraft og til at genkende vægten og vidunderet af deres egen indre styrke.

Se en OVERSIGT OVER STJERNETEGNS STEN

Brug af citrin

 • Bær for at omgive dig selv i positiv energi
 • Plads i hjemmet for overflod og held


Der er flere måder at bringe det solrige lys ind i dit liv. Uanset om du pryder dig selv med ædelstenssmykker som gamle dronninger og Hollywood-storheder, eller hvis du finder et par fantastiske sten til Feng Shui eller til at bygge et alter, fortjener stenen et formål i alles liv, som lad os se det i øjnene – vi får alle mørke nogle gange. Her er de bedste måder at bringe den blændende varme fra stennnen ind i dit hjerte og hjem…

Hjemmekontor
Det er en fantastisk sten at have rundt i hjemmet, da den øjeblikkeligt skaber en atmosfære, som du gerne vil bo i. Hvis du har nogle hjørner eller rum i dit hus, der ser ud til at have en melankolsk fornemmelse end andre, kan Citrin være et strejf af solskin du mangler.

Da Citrin også er kendt som Købmandsstenen, hjælper det dig med at manifestere mere, det kunne også være en klog idé at sætte Citrin på kontoret, da det kan hjælpe dit pengetræ til at blomstre til smukt væsen. At være en sten, der sparker negativitet og stress ud og hjælper dig med at omdanne din egen kraft til verden, er det ikke underligt, at Citrin er et hemmeligt våben i forretningsverdenen eller blot til at tiltrække præcis det, du har brug for og ønsker.

Smykker, Lommesten mm. I tusinder af år er citrinens herlighed blevet brugt som et midtpunkt i fantastiske smykker, og selv den dag i dag ønsker juvelerer og kunsthåndværkere at fortsætte med at ære denne utrolige sten. En af de mange fordele ved at vælge smykker som en måde at bringe Citrin ind i dit liv, er fordi det vibrerer direkte mod huden.

Hvis du leder efter andre sten, der smukt komplementerer Citrin, så sørg for at vende dig til Ametyst med hendes rolige, bløde vibes. Andre sten omfatter rosenkvarts for at øge disse niveauer af selvkærlighed, agat for mental styrke og klarhed, labradorit for at bevare sjælens fornuft, fluorit for hendes regnbuestemninger og solsten for endnu mere gylden varme. Røgkvarts og turmalin er andre sten, der nemt passer godt til den gule sten.

Sådan renser du din citrinsten


Det er vigtigt at holde din sten ren og opladet, hvis du ønsker at opnå det højeste niveau af heling. Selvom stenen er en af ​​de eneste sten , der er i stand til at ryste giftig energi af sig frem for at holde på den, nogle gange ikke er godt for den gyldengule sten. Rengør blot med lunkent sæbevand og tør grundigt. Prøv ikke at udsætte din stenfor for meget direkte varme, da det er en solrig sten i sig selv og ikke kræver yderligere varme. Hvis du vil genoplade batterierne i din lyse og sprængende sten, så brænd et gult lys ved siden af ​​det ved daggry.

Geologiske egenskaber

Kemisk klassificeringSort af kvarts
Kemisk formelSiO2
Krystal systemTrigonal
FarveGul til brunlig-rød
Streakhvid
GlansGlaslegeme
GennemsigtighedGennemsigtig til gennemsigtig
HændelseBrasilien, Madagaskar, Rusland, USA
DannelseHydrotermisk, magmatisk og sedimentær
DiafanitetGennemsigtig til gennemsigtig
SpaltningIngen
Mohs hårdhed7
Specifik vægtfylde2,65
Diagnostiske egenskaberFarve, gennemsigtighed, krystalvane
Kemisk sammensætningSiliciumdioxid (SiO2)
Krystal systemTrigonal
Optiske egenskaberEnakset negativ
Brydningsindeks1.544-1.553
Dobbeltbrud0,009
2V vinkel± 28°
Spredning0,013
Andre egenskaberPiezoelektrisk, pyroelektrisk

Citrin er honning, kærlighed , citroner og alt godt. Det er en smuk sten af ​​overflod og viger ikke tilbage for at hjælpe os med at opnå præcis, hvad vi fortjener og ønsker. Mange mennesker bruger denne sten til at hjælpe dem med at manifestere mere rigdom.

Dette kan gøres både i pengemæssig forstand, men også når det kommer til et stærkere helbred eller en overflod af positive vibes, så det er mindre sandsynligt, at vi falder ned af de prøvende stier, som verden nogle gange får os til at gå ned ad. Med denne sten pulserende mod dit håndled kan du være sikker på, at din personlige kraft aldrig er uden for rækkevidde igen. Selvværd, selvtillid og masser af positiv energi er klar til at strømme igennem, når du vender dig til krystalhealingen af ​​denne kvartskrystal.

Ofte stillede spørgsmål om citrin


Hvad gør citrin?
Stenen er en lys og solrig ædelsten , der udstråler med positiv energi. For dem, der ønsker at løfte deres energiniveauer op, leve i lyset og byde overflod og bedre held velkommen i deres verden – Stenen er en fantastisk sten at holde tæt på. Det kan også hjælpe med at fjerne blokeringen af ​​sakral- og solar plexus- chakraerne .

Hvad er citrin godt for?
Det er en god ædelsten, når du har brug for et udbrud af lysstyrke. Denne sommerstemningssten handler om at skifte negativ energi og føre dig væk fra mørke, depressive tanker og angstens anmassende hånd. Den er også god til fysisk healing og til at fjerne blokeringer i de kreative og sanselige chakraer i solar plexus og sakralchakraet.

Hvilket chakra er citrin?
Citrin er forbundet med sakralchakraet og solar plexus chakraerne. Begge disse lavere chakraer er relateret til temaer som selvtillid, indre styrke, sanselighed, leg og kreative formål. Når disse chakraer er åbne og klare, kan du udnytte din krigerånd, pleje dit indre barn og finde lys og glæde i livet – citrin soulful

Hvordan bruger man citrin til at tiltrække penge?
Stenen er kendt som en sten af ​​rigdom og overflod, da det hjælper med at manifestere dine drømme, ændre din tankegang og hjælpe dig med at høste fordelene. Hvis du vil bruge Stenen til at tiltrække penge, kan du placere et stykke af stenen i din pung eller lomme, eller hvor som helst du har tendens til at beholde dit cashflow. Du kan også beholde stenen i dit arbejdsområde for at fremme en energi af produktivitet og for at manifestere nye kunder og stor succes.

Hvordan ser citrin ud?
Du kan kende en stenen på ædelstenens gule eller guldfarvede farve. Det kan være alt mellem lysegul eller ravgul brand. Stenen er næsten altid gennemsigtige og har en høj klarhed. De har en jævn nuance og er en del af det sekskantede krystalsystem. Hvis stenen er gul, klar og har en glasagtig glans – er det sandsynligvis citrin.

Hvordan bruger man citrin?
Hvis du ønsker at omgive dig selv i lette og glædelige energi, kan du bære det som smykke eller lommesten. At have stenen ved siden af ​​huden vil hjælpe med at hæve dine egne vibrationer, rense dine chakraer og holde dig følelsesmæssig varm og let i sindet. Du kan også bruge den i meditationspraksis ved at holde stenen under visualiseringsteknikker. Citrin kan bruges i reiki healing og til at balancere chakraerne – især når du placerer den på dit solar plexus eller sakral chakra område. Du kan også bringe citrin ind i dit hjem eller arbejdsområde for at øge positivitet og produktivitet.

Hvad betyder citrin?
Citrinstenen har sit navn fra det gamle franske ord for citron. Det kaldes højst sandsynligt dette, fordi det har en gul farve, der kan variere fra solskin lyse citrus nuancer til dybere rav og jordfarver. hvor den fanger sommerenergi og den er kendt for sine positive vibes og levende energi.

Hvor findes citrin?
Den kommer fra hele verden. Du kan finde det overalt fra Skotland til Brasilien, sammen med Spanien, Madagaskar og Rusland.

Hvor skal man placere citrin i hjemmet?
Det er en fantastisk sten at bringe ind i hjemmet , især hvis du ønsker at pleje et positivt, kærligt og legende rum. Du kan placere din perle i ethvert fælles rum, der ville have gavn af positiv energi. Du kan også sætte den i dit arbejdsområde for at tilskynde til kreativ tænkning, rigdom, fokus, energi og overflod.

Kan citrin være i solen?
Citrin er en solrig og lys sten, hvilket betyder, at den allerede kommer snøret i sin egen varme. Selvom den har en hårdhed på 7 på Mohs-skalaen, bør du ikke lade krystallen ligge i solen. Dette skyldes, at Citrin er en af ​​de hurtigste sten, der mister sin farve i direkte lys, så soleksponering vil føre til falmning.

Hvordan renser man citrinkrystal?
Hold din krystal renset på en enkel måde med kun lidt vand og sæbe. At køre den under lunkent vand er en fantastisk måde at udlede enhver opbygget energi fra stenen. Du kan også rense den ved hjælp af salvie

Se 10 måder at oplade dine krystaller på

Hvor kommer citrin fra?
Naturlig citrin kan findes i nogle helt specielle hjørner af verden. Du kan finde det i Uralbjergene i Rusland , du kan finde det på tropiske steder som Madagaskar og Brasilien, og du kan også finde det på de europæiske kyster af Spanien og endda Skotland.

Hvordan kan man skelne ægte citrin fra glas?
En af de bedste måder at se, om din krystal er glas, er at tjekke overfladen af ​​stenen og se, om der er luftbobler nedenunder. Ægte krystaller vil ikke have luftbobler, hvorimod farvet glas vil.

Hjælper citrin med søvnen?
Stenen er kendt for at være en lys og solrig sten, og for dem, der har svært ved at falde i søvn, eller som frygter at give slip i mørket, kan citrin hjælpe. Dette er en fantastisk sten til at hjælpe med at lindre mareridt. En anden fordel ved at have stenen i nærheden, mens du sover, er, at den fortsætter med at bearbejde sin magi og tiltrække overflod, selv når du hviler.

Er citrin godt for søvnen?
På trods af sin energiske natur er citrin en god sten at holde tæt på, mens du sover . At placere den under puden vil hjælpe dig med at tiltrække rigdom, succes og velstand. Det kan også hjælpe dig med at overvinde mørket i drømme og finde nye veje til at møde udfordringer, alt imens du hviler dig roligt.

Hvad er en citrinkrystal?
Citrin er en populær og smuk gyldengul slags kvartskrystal. Det kommer fra samme familie som ametyst, røgkvarts, rosenkvarts og klar kvarts. Det er en ædelsten kendt for sin store positive energi og for at hjælpe med at rense det sakrale og solar plexus chakra. Citrin bringer rigdom, overflod, glæde og en fornyet selvfølelse ind. Det er en moden sommersten.

Kan citrin og rosenkvarts sammen?
Citrin og Rosenkvarts passer godt til hinandens humør. Citrin er positiv og energisk og kan flytte dig ind i et sted med lethjertet kærlighed og leg. Rosenkvarts handler om medfølelse og blødhed. Med disse to krystaller sammen kan du leve et liv, hvor du føler dig let som en fjer, støttet og fastholdt og levende i din sjæl.

Kan du bære citrin hver dag?
Ja, det er en fantastisk sten at bære hver dag. Da Citrin er fuld af solrig og lys energi, kan det være en perle, der hjælper med at øge energiniveauet, omgiver dig i positivitet, byder velkommen i overflod og holder sakral- og solar plexus chakraet klart. Hvis du bærer den hver dag, vil du holde dig høj og fri for vægten af ​​mørke og angstfulde følelser.

Hvordan manifesterer man sig med citrin?
Citrin er en stor perle til at kalde på manifestationskræfterne. Hvis du ønsker at byde velkommen til overflod, rigdom og succes, er citrin stenen, der hjælper dig med at komme dertil. For at manifestere med Citrin skal du holde stenen i din modtagende hånd og bede om det, du ønsker, så tydeligt som muligt. Visualiser dit liv, når du har modtaget det, du har brug for, og hvordan det vil føles. Tak stenen og hold den så tæt på i et par dage – enten i form af smykker , gemt i lommen eller under din pude.

Hvilke krystaller passer til citrin?
Citrin er en lys og energisk sten , der fungerer i smuk harmoni med en lang række andre krystaller. Hvis du leder efter sten, der passer til citrin, kan du vælge ametyst for at balancere og bringe sine egne blide vibes. Du kan også se på rosenkvarts, agat, labradorit og turmalin.

Kan Stenbukken bære citrin?
Det er en fantastisk krystal for Stenbukken at bære. Som en ædelsten, der fremmer kreativitet, energi og succes og overflod , vil Stenbukkene elske denne sten. Da Stenbukken er super hårdtarbejdende medlemmer af dyrekredsen , kan citrin sikre, at de har al den styrke og støtte, de har brug for, for at fortsætte uden at blive udbrændt.

Ridser citrin let?
Nej, stenen er en ædelsten, der scorer et højt 7 på Mohs hårdhedsskala. Det betyder, at den kan ridse metal, glas og blødere sten. stenen er en hård og holdbar sten , men det betyder ikke, at den ikke kan blive ridset. Du skal altid passe på ikke at banke din sten og behandle den med omhu.

Hvordan aktiverer man citrin?
Den bedste måde at aktivere din citrinsten på er at bære den. At have din citrinsten mod huden kan hjælpe med at synkronisere vibrationer og vil invitere ædelstenen til at komme i gang med at tilføre dig energi, jage negativitet ud og holde dig til at køre højt. Du kan også aktivere din citrinsten ved at holde den i din modtagende hånd og bede den om, hvad du vil have.

Er citrin gul eller orange?
Stenen kan være gul eller orange. Citrin kommer i mange forskellige gule nuancer – den kan være lys og bleg som guld, eller den kan være mørk og også have jordagtige rav og orange nuancer indeni. Farven i ​​citrinstenen vil afhænge af, hvor høj koncentrationen af ​​jern er i ædelstenen.

Hvad gør citrin åndeligt?
Mens dens energi er centreret omkring positivitet og leg, har stenen også stor spirituel energi . Forbundet til både sakralchakraet og solar plexus chakraet kan denne ædelsten hjælpe med krigerstyrke, personlig kraft og fornøjelsen af ​​at føle sig centreret og jordet. Det kan også hjælpe med at flytte negativ energi og lette dig ud af et sted med mørke og angst. Med disse positive vibes på siden kan det også hjælpe dig til at manifestere og byde velkommen til overflod.

Hvad er naturlig citrin?
citrin er født fra naturen. Den består af silicium og ilt, og den får sin farve fra jernurenheder, eller når jorden bliver så varm, at den naturligt opvarmer ametyst eller røgkvarts. Stenen er faktisk meget sjælden, og derfor kan moderne citrin også fremstilles ved at behandle ametyst eller røgkvarts, indtil den får en gylden eller ravfarvet farve.

Hvor findes citrin krystal
Stenen plejer at komme fra Ural bjergene i Rusland sammen med Spanien, Brasilien, Skotland og Madagaskar. Der er dog også citrinminer i USA. Du kan finde miner i Colorado, Californien og North Carolina.

Kan jeg bære ametyst og citrin sammen?
Ja, ametyst og citrin er fantastiske sten at bringe sammen, da de balancerer og supplerer hinanden smukt. stenen er levende, solrig og fuld af positiv energi, og ametyst er fredfyldt og beroligende. De er en fantastisk en kombination.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

  Made by Web.dK