lapis lazuli

Lapis Lazuli Betydning: Helbredende egenskaber og hverdagsbrug

Hvad er Lapis Lazuli?

Lapis Lazuli hører under kategorien Metamorfhed Rock . Dens sammensætning er hovedsageligt lazurit med calcit, sodalit og Pyrit. lapis lazuli farve findes ofte i nuancer af dyb blå eller lilla, som også bidrager til betydningen bag navnet. Det var populært blandt kunstnere, der malede det ned for dets pigment.

Det er kendt for at bringe visdom og selvudfoldelse.

Se lapis lazuli her

Lapis Lazulis oprindelse og historie

 • Kendt som visdoms stenen
 • En af de højest ansete ædelstene i Egypten
 • Brugt af Michelangelo til at male Det Sixtinske Kapel

Med et navn, der danser på tungen, rig historie med kongelige og kunstnere, og en glitrende dyb blå nuance, der efterlader øjnene brede i ærefrygt, er stenen indbegrebet af alt, hvad vi elsker ved den mystiske verden af ​​helbredende krystaller.

Lapis Lazuli , der blev fejret som værende Visdoms stenen, var elsket af de gamle egyptere, og i malerier og ruller ses ofte pryder faraoerne, dronningerne og gudinderne. Dengang blev den ikke kun brugt som en juvel, men blev endda malet ned til øjenskygge og eliksirer.

Den smukke blå sten var en af ​​de højest ansete ædelstene i Egypten. Det kom fra de ældste miner i verden blev givet til dem med stor prestige. Fra sarkofagen til ypperstepræstens brynje var der kun få juveler i verden, der steg til den status, som Lapis Lazuli var i stand til at nå.

Lapis lazuli kugle

I persisk folklore og på tværs af Sydamerikas ældgamle kyster blev stenen sagt at være stjernehimlen skrumpet ned til en ædelsten, der måske allerede rummer al viden om universet. I islam blev den valgt til at være en beskytter mod det onde øje, og buddhister ville også vende sig til denne sten, da dens bløde helbredende energi banede vejen til indre fred.

Selv da vi trådte ind i middelalderen og europæiske kyster, havde Lapis Lazuli ikke mistet sin fejrede pragt. Katarina den Store faldt hårdt for de rige blå nuancer og fik et helt rum udsmykket i Lapis Lazuli. Michelangelo malede det ned til blåt pigment pulver for at skabe en slående blå nuance, som vi kan se den dag i dag, når vi vender vores øjne mod himlen, når vi går gennem Det Sixtinske Kapel.

Hvad er det ved Lapis Lazuli, der tænder sindet og kalder på sjælen? Lad os dykke dybt ned i dens helbredende egenskaber og finde ud af mere om denne tryllebindende sten og dens herlige blå farve.

Lapis Lazuli helbredende egenskaber

stenen kommer fra mange fjerne afkroge af jorden, herunder Afghanistans mystiske hjørner, Italiens antikke romerske kyster, USA’s nye verdener og Chiles vin-gennemblødte lande. Med et navn, der direkte oversættes til blå sten på det gamle latinske sprog, er farve det første, der kalder på dig, når det kommer til Lapis Lazuli.

En glitrende nuance af dyb blå, nogle gange plettet med guld og med violette nuancer skudt igennem, er det ikke underligt, at renæssancemalere faldt pladask for denne overjordiske poetiske farve.

Men ud over det lyse indigo og marineblå ægteskab af nuancer, rummer Lapis Lazuli en hel række af healing egenskaber og er kendt for at afsløre dybe indre sandheder, invitere dig til autenticitet og vise dig magien i din egen mægtige vilje.

Her er alle de måder, hvorpå stenen kan hjælpe dig med at leve dit allerbedste liv og komme i fuld overensstemmelse med din egen sande sjæl.

 • Fysiske helbredende egenskaber
 • Hjælper med depression og søvnløshed
 • Lindrer problemer med hals og skjoldbruskkirtel

Bare et blik på Lapis Lazuli er nok til at sænke dit blodtryk. Dens fredfyldte nuancer flytter noget indeni og renser dig fra spids til tå i blid ynde.

Det er en smuk booster for immun systemet, især i tider, hvor du har følt dig træg, lav eller bare ude af livet. Depression, søvnløshed og svimmelhed er alle tilstande, hvor Lapis Lazuli ikke er bleg for at give en hånd med.

Det er en sten, der lokker dig tilbage til mental balance, og det har en fantastisk effekt, når det kommer til at holde os oprejst i vores fysiske liv.

Lapis Lazuli lindrer også betændelse og kæmper for både åndedræts- og nervesystemet. Det ophæver problemer med halsen og skjoldbruskkirtlen . Hvis du lider af ondt i halsen, stemmebåndsproblemer eller organklager, virker denne sten på at skylle systemet og holder dig i gang.

 • Mentale og følelsesmæssige helbredende egenskaber
 • Hjælper med sandhed og selvbevidsthed
 • Opmuntrer til selvudfoldelse og bånd

Sig ja til selvbevidsthed og klatre ud af undertrykkelsens skygger, når du inviterer endnu mere Lapis Lazuli-mening ind i dit liv. Denne helbredende krystal bringer sine rige blå nuancer og kongelige pletter af gylden pyrit for at minde dig om dit eget værd.

Det er en utrolig sten til at bringe den gemte selverkendelse frem, der fører til autenticitet og friheden til at leve i sin sandhed. Hvis du kæmper for at sætte dig selv derude, hvis din selvtillid er blevet skåret ned, så kan det være en komplet gamechanger at bringe Lapis Lazulis helbredende kraft ind i dit daglige liv.

Da det er en sten, der tilskynder til selvudfoldelse og inviterer dig til at tale sandheden, gør dette den til et fantastisk værktøj til at knytte relationer og skabe tætte venskaber med dem, der kan tjene den sande dig. At være i stand til at tale vores sandhed er en af ​​de vigtigste ting, vi kan gøre for at hæve vibrationerne i vores sjæl.

Det hjælper os til at stå sandt og stærkt i vores eget lys, det skærer ned på indestængt frustration og vrede, og det gør os mere beslutsomme i at vælge veje (både store og små), der er rigtige for os.

Sandheden kan nogle gange være hård, men det er vigtigt at vende den sten og se, hvad der sidder under. Ja, du kan finde begrænsninger, men du vil også finde den utrolige chance for vækst og ære. Lapis Lazuli-krystallen minder os om ikke at være bange.

Lapis lazuli hjerte

stenen egenskaber

 • Forbundet til det tredje øje chakra
 • Forbundet til halschakraet

De transcendentale farver i stenen giver antydningen af, at denne sten bestemt er forbundet med åndeverdenen. Selvfølgelig er Lapis Lazuli knyttet til det tredje øje Chakra.

Dette chakra er kendt for at være bevidsthedens øje, den der ser alt. Som det sjette chakra er stærkt motiveret af viden, intuition, visdom og indsigt – dybest set alle de ting, der hjælper os med at optrevle vores mange lag for at komme til kernen.

Hvis du har en blokering i dit tredje øje, kan du føle, at det er svært at koncentrere sig, at forbinde og holde hovedet koldt, især når verden omkring dig falder i kaos. Stress, sygdom og følelsesmæssig forstyrrelse kan alle have en effekt på dit tredje øje chakra.

Når du vækker dit tredje øje chakra, har du muligvis evnen til at se længere og bruge den mørkeblå lapis til at udnytte skjulte psykiske evner.

Lapis Lazuli er altid stenen til at gå et skridt videre, og den stopper ikke ved dit Tredje Øje Chakra, men tager også dit Hals Chakra i betragtning. Som nævnt er det en visdomssten, og det er kommunikation også pakket ind i.

Når halschakraet er blokeret, kan du kæmpe for at føle dig hørt, forstået, eller du kan bare helt vige tilbage for konfrontation og udtryk . At bruge stenen til at åbne din hals og lade sandheden flyde vil give dig det udbrud af selvtillid, klarhed og evnen til at stå op for dig selv, som du måske har manglet.

lapis lazuli stjernetegn – fødselssten

 • Stenen til Skytten
 • God til Tyren, Vægten og Jomfruen

Den vigtigste sten for Skytten, dem, der er født i vintermånederne, kan få mest muligt ud af de midnatsstjernede nuancer af stenen. Skytten har mange træk, der forbinder dem iboende med den blå sten. Ofte fejret for at være ærlig og ligefrem, men nogle gange fri for takt, inviterer Lapis Lazuli til blødere nuancer af kommunikation, så du kan sige din sandhed uden at blive ked af det.

Sag’s kan også være meget uafhængige væsner, og at have stenen som en amulet gør underværker med det, hvilket sikrer, at du får tid, der virkelig er din egen uden at gå på kompromis med de tætte forhold, der er så vigtige for at hjælpe dig med at rejse dig.

De, der er født under Skyttens banner, elsker også en god filosofisk debat, og da Lapis Lazuli er videns og visdoms sten, opmuntrer det igen, at lyset skinner.

Vægten, Tyren og Jomfruen kan også vælge Lapis Lazuli som deres fødselssten . Dybvandselementerne og tiden til eftertanke spiller lige i hænderne på alle de vinterfødte.

Brug af stenen

 • Bær for at udnytte indre visdom
 • Velkommen i hjemmet for at beskytte mod negativ energi

Byd Lapis Lazuli velkommen i dit liv og få mest muligt ud af den sandhed, visdom og åndelige vidunder, som denne sten bringer til bordet. Uanset om du vælger ædelstenssmykker til at lyse op i dit daglige liv, eller væltede sten til at sidde ved et alter, du har lavet, uanset hvilken vej du går, vil du høste fordelene af denne smukke juvel. Her er alle måder, hvorpå du kan sige et stort inderligt ja til Lapis Lazuli…

Hjemmekontor

Slip Lapis Lazuli løs i dit hjem, og lad atmosfæren opsuge ånden af ​​himmelsk guld og blå. En anden lysende og rigelig fordel ved stenen er dens evne til at beskytte dig mod negativ energi. Som et skjold ude på slagmarken tager denne blå sten slaget, så din sjæl ikke behøver det. En anden måde, hvorpå Lapis Lazuli blev brugt i oldtiden, var at afværge psykiske angreb.

Dette er en fantastisk sten at introducere til dit kontor eller arbejdsområde, især hvis du vil have en hånd i spørgsmål om kommunikation. Dens dybe visdom vil hjælpe dig med at finde vejen, og problemløsning kommer fra et sted med intuitiv viden, hvilket betyder, at mange fejltrin kan undgås.

Som en yderst spirituel sten kan Lapis Lazuli være et effektivt værktøj at bruge i drømmearbejde. Hvis du vil ryste søvnløsheden af ​​dig og gå dybt ind i drømmeverdenen, så placer Lapis Lazuli tæt på din seng eller under din pude, mens du sover, og lad den gøre fortryllelsens arbejde.

Lapis lazuli perler Smykker

Dronninger som Cleopatra, præster og faraoer som Kong Tutankhamen har for altid vendt sig til de smukke blå nuancer af stenen i smykker, det er ikke svært at forstå hvorfor. Denne sten er en showstopper og endda helende egenskaber til side, den ser helt herlig ud, når den bæres rundt om halsen, håndleddet eller glider på fingeren. Stenen er smukt suppleret med guld, som hjælper med at spejle pletterne af pyrit fanget mellem de blå nuancer.

Smykker er en af ​​de bedste måder at bære Lapis Lazuli på og faktisk enhver helbredende sten. At have direkte hudkontakt betyder, at din krop kan opsuge alle de høje vibrationer. Når du bærer et Lapis Lazuli-armbånd – har ædelstenen mulighed for at sende gnister af sin kraft direkte derhen, hvor der er brug for den i krop, sind og sjæl.

Andre ædelstene , der komplementerer den intuitive kraft af stenen, omfatter Labradorit med dens velafstemte mystiske vibes, Howlit med dens specielle afstemningsevner og Sodalit med dens evne til at bringe følelsesmæssig balance og berolige sjælen fra panikanfald. Faktisk vil enhver halvædelsten, der kommer i nuancer af ultramarin og fyldt med den helbredende strøm af hvid calcit, være en herlig match til at hæve Lapis Lazulis kræfter.

Sådan renser du din ædelsten

 • Rens med vand
 • Oplad med andre ædelstene

Hvis du ønsker at holde din Lapis Lazuli drømmende og altid klar til at bringe dens helbredende kræfter til din dør, er det vigtigt at holde stenen renset og opladet, når det er nødvendigt. Varmt sæbevand er den enkleste måde at holde din ædelsten skinnende ren, men sørg for at undgå temperaturer, der er for varme, når du plejer din sten. Sørg for at skylle den med frisk, koldt vand for at fjerne sæberester og tør grundigt med noget blødt.

Hvis du vil lade din Lapis Lazuli op, så lad den ligge natten over i en skål med tromlet hæmatit for at opsuge den energi, den ikke længere har brug for, og tanke den op med finurlighed. stenen er en vandsten , og derfor kan den simple handling af H2o føre til, at den bringer den genfødte energi til bordet.

Dette er en af ​​naturens fineste gaver, så så meget som du kan være sikker på at holde din Lapis Lazuli væk fra giftstoffer og kemikalier. I århundreder – denne sten har overlevet på kærlighed og naturlig pleje, og det er, hvad du skal gøre for at holde den forbundet med dens åndelige verden.

Geologiske egenskaber

Kemisk klassificeringKlippe
Kemisk formel(Na,Ca)8(AlSiO4)6(S,S04,Cl)2
Krystal systemIsometrisk
FarveDyb blå, nogle gange med gyldne pyrit indeslutninger
StreakLyseblå
GlansVoksagtig til mat
GennemsigtighedUigennemsigtig
HændelseAfghanistan, Chile, Rusland, Canada, USA
DannelseMetamorfisk
DiafanitetUigennemsigtig
SpaltningIngen
Mohs hårdhed5 til 5,5
Specifik vægtfylde2,7 til 2,9
Diagnostiske egenskaberDyb blå farve med guldpletter af pyrit
Kemisk sammensætningPrimært sammensat af lazurit (Na,Ca)_8(AlSiO_4)_6(S,SO_4,Cl)_2), med variable mængder af calcit, pyrit og andre mineraler
Krystal systemIsometrisk
Optiske egenskaberUigennemsigtig
Brydningsindeks1.5
DobbeltbrudIngen
2V vinkelIngen
SpredningIngen
Andre egenskaberAlmindeligvis brugt i smykker og prydgenstande

Lapis Lazuli er i sandhed en guddommelig gave fra guderne. Få ædelstene kommer med en så berømt historie, og selv efter al denne tid formår de stadig at bringe wow-faktoren til festen. At have Lapis Lazuli i dit liv ser ud til at give tingene en åndelig rystelse.

Det er som om nattehimlen udsletter alle dagens problemer og erstatter bekymringer med det trøstende lys fra flimrende stjerner. Det gør det sådan, at negative følelser bare ikke kan overleve i den verden, den bygger omkring dig. Stenen har en utrolig måde at holde din følelse sikker og beskyttet på, men på en måde, der ikke efterlader dig lukket. Din kommunikation og dit hjerte forbliver åben og klar.

For alle dem, der føler, at de kæmper for at få adgang til den brønd af visdom og intuition, der sidder inde i os alle, kunne Lapis Lazuli være den medicin, du har brug for for at finde den magi.

Ofte stillede spørgsmål om Lapis Lazuli

Hvad laver Lapis Lazuli?

Lapis Lazuli er en af ​​de mest mystiske ædelstene derude. Kendt som en visdomssten, kan denne guld- og blå perle hjælpe dig med at udnytte din indre intuition og fjerne eventuelle blokeringer fra dit tredje øje. Det inviterer også til selvudfoldelse, kreativ tænkning og bringer klarhed og selvtillid i højsædet.

Hvad er Lapis Lazuli?

Lapis Lazuli er en smuk blå eller lilla krystal . Det kommer fra metamorf sten og er normalt en blanding af calcit, sodalit og pyrit, som alle giver det den unikke farve af hvid, blå og guld. Lapis Lazuli var en populær sten at slibe ned på grund af dens smukke farvepigment. Det er en ædelsten, der betyder visdom og selvudfoldelse.

Hvad er Lapis Lazuli godt for?

stenen er en fantastisk sten til at fjerne blokeringer i halsen og det tredje øjechakra. Når disse chakraer er klare, er vi bedre rustet til at harmonisere vores stemme med vores hjerte og vores beslutningstagning med vores intuition.

Det hjælper os også med at hæve vores energi niveau, kickstarte en kreativ gnist og finde den selvtillid og klarhed, vi har brug for for at komme ud af forvirringen.

Hvor findes Lapis Lazuli?

Lapis Lazuli kan findes over hele verden, men nogle populære steder til minedrift af denne magiske sten omfatter Afghanistan, USA, Chile, Italien, Sibirien og Myanmar.

Hvordan renser man Lapis Lazuli?

Lapis Lazuli (som alle andre krystaller) nyder godt af en hurtig rensning i ny og næ for at skylle den for stagnerende energi. Den bedste måde at rense din Lapis Lazuli på er at køre den under lunkent vand for en hurtig udledning.

Selvom Lapis kan gå i vand, anbefaler vi ikke længere tids eksponering. En hurtig dukkert vil gøre arbejdet. Du kan også rense den med udtværingsteknikker og ved at lade den stå i månens lys.

Hvad bruges Lapis Lazuli til?

Stenen kan bruges til at helbrede krop, sind og ånd. Det bruges til at åbne halschakraet og det tredje øjechakra og til at bringe visdom, forståelse og klarhed til alle dem, der bærer det eller holder det tæt på.

Du kan også bruge Lapis Lazuli til at beskytte dig mod negativ energi, til at hjælpe med drømmearbejde og til at overvinde vanen med at bekymre dig.

Hvordan oplades Lapis Lazuli?

En af de bedste måder at oplade Lapis Lazuli på er at lade den stå i måneskin eller at placere den i en skål med tumlet hæmatit, klar kvarts eller selenit. Du kan også oplade Stenen ved at bruge salvie eller holde den i din dominerende hånd og sende den en klar besked om hensigt.

Er Lapis Lazuli ægte?

Ja, det er en ægte ædelsten, der findes i naturen. Det har eksisteret i over 7000 år og har gjort et stort indtryk på alle fra faraoer til kunstnere. Lapis Lazuli er medlem af sodalit familien og består ofte af lazurit, sodalit og endda pyrit blandt andre mineraler.

Den er måske kendt for sine mystiske og drømmende helbredende egenskaber, men den er en meget ægte og nærværende sten.

Hvor finder man Lapis Lazuli?

Stenen udvindes over hele verden, men et af de vigtigste steder, hvor det udvindes, er i Kokcha River Valley i Afghanistan. Du kan finde Stenen hos alle velrenommerede krystal forhandlere.

Hvilket chakra er Lapis Lazuli?

Stenen er forbundet med både halschakraet og det tredje øjechakra . Halschakraet er det sted, hvorfra vi taler vores hjertefølte sandheder og er forbundet med, hvordan vi udtrykker os i denne verden. Det tredje øje er vores indgang til indre visdom og intuition. Det hjælper os til at lære at se dybere og til at stole på os selv og vores egne instinkter.

Hvad betyder Lapis Lazuli?

Med et navn, der kan oversættes til ‘himmelsten’, forbliver Stenen tro mod sin forhøjede titel. Lapis betyder sten på latin og Lazuli kommer fra det middelalderlige latinske ord (lånt fra både persisk og arabisk) for himmel eller himmel. Som en høj ædelsten med links til visdom og det tredje øje chakra, kan Stenen virkelig hjælpe dig med at klatre højere.

Kan Lapis Lazuli blive våd?

Stenen scorer mellem 5 og 6 på Mohs hårdhedsskala, hvilket betyder, at den kan blive våd uden at forårsage for meget skade på stenen. Som med alle krystaller bør du dog være forsigtig med at udsætte din ædelsten for vand i længere tid, da dette kan påvirke calcitten i stenen og kan bidrage til, at Stenen mister sin lækre glans.

Hvordan får man Lapis Lazuli?

Hvis du ønsker at byde Lapis Lazuli velkommen i dit liv, så kan du finde mange måder at gøre dette på. Fra tumlede sten til ædelstenssmykker, ikoner og udskæringer, og endda rå Lapis – du burde være i stand til at finde varianter af denne perle fra enhver velrenommeret ædelstenssælger.

Hvordan kan man se, om Lapis Lazuli er ægte?

Der er et par metoder til at fortælle, om din Sten er ægte. Først skal du se på stenen. En ægte Lapis Lazuli vil være ufuldkommen og vil have spor af andre mineraler derinde – se efter de gyldne pletter af pyrit og hvide årer.

Det vil også have en farve og tekstur, der ikke er ensartet, da hver ædelsten er unik. Lapis skal føles køligt at røre ved, mens en falsk Lapis lavet af glas kan varme i dine hænder.

Hvordan ser Lapis Lazuli ud?

Det er en smuk sten med nuancer af blå, lilla, hvid og endda pletter af guld. Dens dybe blå farve beskrives nogle gange som indigo, og guldpletterne er fragmenter af pyrit. Det kan også have hvide årer, der løber igennem, som normalt er et produkt af sodalit i stenen. Den har en intens farve og kan poleres til en lys glans.

Hvordan bruger man Lapis Lazuli?

Der er mange måder at bruge Stenen til healing og øget opfattelse. En af de bedste måder at få mest muligt ud af Lapis Lazulis kraft og potente helbredende egenskaber er at bære den mod huden. At have direkte kontakt med kroppen hjælper den til konstant at hæve vibrationer og afværge psykiske angreb.

Du kan også placere Stenen i hjemmet for at hjælpe med kommunikation, eller du kan placere den under din hovedpude til drømmearbejde. Du kan også trykke Stenen på din hals eller det tredje øjes chakrarum for at rense eventuelle blokeringer.

Hvilken farve er Lapis Lazuli?

Farven på Stenen kan variere fra midnatsblå til indigo. Det er normalt ultramarine nuancer med pletter af guld , der kommer fra tilstedeværelsen af ​​pyrit og hvide årer, der kunne være et biprodukt af mineralet Sodalit.

Hvad symboliserer Lapis Lazuli?

Med sine midnatsblå nuancer plettet med gyldne pyrit stjerner har Lapis Lazurit længe været forbundet med ideer om mod, styrke, kommunikation, kreativitet og visdom. For dem, der ønsker en sten, der kan afværge ondskab, forhindre psykiske angreb og balancere halsen og det tredje øje chakraer, er Lapis sikker på at tjene dig godt.

Hvordan kan man se forskel på sodalit og Lapis Lazuli?

Stenen vil normalt have en lysere blå farve end Sodalit, som har en tendens til at have en mere grå eller endda mørkeblå til sort farvetone. Lapis vil sandsynligvis også have Pyrit indeslutninger i det, mens sodalit ikke vil. Tjek stenen for at se, om der er gyldne pletter, og i så fald, dens Lapis.

Er Lapis Lazuli sjælden?

Stenen har sjældne egenskaber og af højeste kvalitet anses for at være sjældne og er derfor højt værdsatte på markedet. Men i det hele taget er Stenen ikke en dyr sten og anses derfor ikke for at være for sjælden.

Hvor kan man købe Lapis Lazuli-sten?

Du kan købe den ret nemt, da det, selvom det er en smuk sten, ikke er en af ​​de sjældneste sten at finde. Du bør være i stand til at købe Stenen fra enhver velrenommeret ædelstens sælger. Sørg altid for, at din krystal er den ægte vare og hentet på den mest etiske måde som muligt – til dette skal du normalt finde en god ædelstens forhandler.

Falder Lapis Lazuli i sollys?

Stenen bør ikke falme i sollys, da den ikke er super følsom over for opladningslyset. Du bør dog begrænse udsættelse af enhver krystal for direkte sollys for længe. Stenen bør dog ikke miste den smukke blå farve i solen.

Hvor meget er Lapis Lazuli?

Prisen på Stenene kan variere afhængigt af ædelstenens kvalitet, snit og størrelse. Prisen vil også ændre sig afhængigt af, om du køber et råt stykke eller et poleret eller udskåret stykke .

Hvordan polerer man Lapis Lazuli-smykker?

Den nemmeste måde at rengøre og polere Lapis Lazuli smykker på er med varmt sæbevand. Sørg for at tørre og poler selve ædelstenen med en blød klud – jo blødere og glattere, jo bedre glans kan du opnå på din smukke blå ædelsten.

Hvad er guldet i Lapis Lazuli?

De gyldne pletter, der vises i Stenen, er faktisk Pyrit. Pyrit er et mineral med et gyldent skær, der ofte kaldes ‘narre guld’, da det deler mange visuelle egenskaber med det ædle metal. De gyldne pletter står smukt i kontrast til ædelstenens indigo nuancer.

Kan Lapis Lazuli dræbe dig?

Stenen kan ikke dræbe dig, og det anses heller ikke for at være en farlig sten. Det kan dog indeholde pyrit, som igen kan indeholde kobber , og det betyder, at det ikke bør efterlades i vand.

Hvordan arbejder man med Lapis Lazuli?

Der er mange måder at arbejde med Stenen på, afhængigt af hvilke resultater du ønsker af denne intuitive og dyrebare perle . Du kan vælge at bære Stenen i smykkeform for at afværge psykiske angreb og for at udnytte den dybe helbredende kraft døgnet rundt.

Du kan bruge Stenen i reiki til chakrahealing eller blot placere den på dit halschakra eller dit tredje øjechakra for at lette bedre kommunikation og forbindelse til din egen visdom. Du kan også bruge Stenen i feng shui ved at invitere den ind i hjemmet og lade den lette kommunikationen og holde dit rum fri for negativ energi.

Er Lapis Lazuli et mineral?

Stenen anses ikke for at være et mineral, men er faktisk en sten, der er blevet farvet den lazurit. Lapis Lazuli kan også indeholde andre mineraler i sin makeup, herunder gylden pyrit og calcit.

Er Lapis Lazuli dyrere end guld?

Engang blev Stenen anset for at være dyrere end guld. Lapis har eksisteret i tusinder af år og var yderst eftertragtet. Stenen blev ofte malet ned til pigmentform for at være farven blå, og denne farve var fem gange prisen for guld og kun forbeholdt dem, der havde råd til det.

Hvordan rengøres Lapis Lazuli krystal?

Da den scorer mellem 5-6 på Mohs hårdhedsskala, er der mange måder, du kan rense din Stenen på uden at bekymre dig for meget. En hurtig og nem måde er at køre den under lunkent vand for en hurtig udledning. Du kan også bruge hurtige ikke-invasive teknikker som udtværing og lydbade, eller du kan lade det stå i månens lys.

Er Lapis Lazuli en krystal?

Det anses at være en sten snarere end en krystal, selvom disse udtryk i moderne sprogbrug ofte bruges i flæng. Lapis er en halvædelsten med smukke dybe indigo nuancer og gyldne pletter.

Hvilken måned er Lapis Lazuli en fødselssten for?

Lapis Lazuli er fødselsstenen for december, men det er også den alternative fødselssten for januar og september. Det er en ædelsten, der ofte er forbundet med Skyttens stjernetegn , da den inviterer dem til at blødgøre deres kommunikation. Det kan også bruges smukt af dem, der er født under Tyrens, Vægtens og Jomfruens banner.

Hvor værdifuld er Lapis Lazuli?

Stenens farve er dybblå Cabochon og anses faktisk for at være ret sjældne, og på grund af dette er de meget eftertragtede. Men i det hele taget anses Stenen ikke for at være en sjælden sten. Den mest værdifulde Lapis Lazuli er den afghanske eller persiske Lapis, da den har en smuk farvemætning og jævn dannelse.

Er Lapis Lazuli en metamorf klippe?

Ja, det er en metamorf sten. Dette smukke blå- og guldmineral dannes, når marmor eller kalksten er blevet ændret af en magmatisk masse indtrængen ’tilberedning’ tæt på. Det er ofte født af kontaktmetamorfose.

Hvilke helbredende egenskaber har Lapis Lazuli?

Stenen har mange helbredende egenskaber . Denne smukke indigo og guld ædelsten er kendt for at rense halsen og det tredje øje chakraer og kan bruges til at afværge psykiske angreb. Som en sten rettet mod visdom og kommunikation kan Lapis Lazuli også hjælpe med at forbinde dig til klarhed, integritet og intuition.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

Made by Web.dK