oplade din krystaller på

10 måder at oplade din krystaller på

Læs om 10 forskellige måder du kan oplade dine krystaller på

For at få mest muligt ud af dine krystaller er det vigtigt at oplade dine krystaller med jævne mellemrum, og der er en række måder at gøre det på. Her er 10 forskellige krystal opladnings metoder at prøve

Hvorfor du skal oplade dine krystaller.

Krystaller har en tendens til at holde på den energi, de udsættes for – hvilket ikke altid er en god ting. hvis du for eksempel bruger en krystal til beskyttelses energi, absorberer stenen den energi, den beskytter dig mod.

Derfor er det vigtigt at slippe af med al negativ energi, som din krystal har ophobet efter behov. “Den skal tankes op, ligesom vores energi skal tankes ved at sove hver nat,”

Oplade dine krystaller er for at rydde dens energiske tavle – derfor er der nogle mennesker som omtaler opladning af krystaller som at “rydde” dem. Derfor handler det om at fylde din krystal op igen, ofte med jordens energi, der kommer fra steder i naturen: Månen, jorden, vand osv.

Sådan vælger du den bedste opladningsmetode.
Der er ingen mangel på krystal opladningsmetode, så hvordan kan du vide, hvilken du skal bruge til en bestemt krystal? Mit bedste bud at følge din intuition.

Jeg tror, at det er virkelig vigtigt at opbygge et intuitivt forhold, fordi der er en intimitet med dine krystaller, det handler om at “styrke dig selv til at have det unikke forhold.”

Ingen opladningsmetode er bedre end en anden. Bare vær opmærksom på din specifikke krystal, og om den er OK i vand eller salt, da nogle ikke vil tage godt imod dem. (Mere om det senere.)

10 måder at oplade dine krystaller på:

1 . Placer dem under fuldmånen.
Fuldmånen er et kraftfuldt punkt i månens cyklus, og det gør underværker til også at rydde og oplade dine yndlings krystaller.

Alt du skal gøre er at placere krystallen udenfor på jorden, natten over om fuldmånens nat, for at oplade den med måneenergi. Selv en vindueskarm indenfor, der får måneskin, vil fungere perfekt!

2 .Læg dem i blød i månevand.

For en anden måne-relateret krystal opladning mulighed, du kan lave dit eget månevand. Du kan placere dine krystaller i dette måne drevne vand i omkring en time, eller hælde månevandet over din krystal. Igen skal du sørge for kun at gøre dette med sten, der kan tåle at blive våde.

3 . Oplade dine krystallerBegrav dem i jorden.

Begrav dine krystaller for at hjælpe dine krystaller med at blive ryddet og oplade dem: Grav et lille hul, hvor du gerne vil begrave din sten, og placer den jord, du har fjernet, i en krukke

Begrav krystallen i jorden i krukken. Sænk derefter krukken ned i hullet og dæk den med den resterende jord. Marker din krystal med et flag eller en anden markør, og lad stenen ligge begravet i mindst en uge. Dette vil hjælpe med at oplade din sten med de stærke egenskaber fra jorden, hvor den kom fra.

4 . at oplade dine krystaller i et sundt bad.

Lyd kan være et kraftfuldt værktøj, når det kommer til at skifte frekvenser, at placere dem i en syngeskål og ringe til den.

5 . Brænd røgelse

For at rense dine sten ved at brænde hellige salvie, skal du føre dine sten gennem røgen såsom salvie, Palo Santo eller cedertræ eller røgelse såsom sandeltræ, lavendel eller jasmin i cirka to til tre minutter

6 . Oplade dine krystaller ved at dyp dem i salt.

Du kan også bruge salt (helst havsalt) til at oplade dine krystaller. Du skal blot placere dine sten i salt og lade dem være der natten over. Du vil gerne undgå denne metode med blødere sten som Cabochon, opal og calcit, som let kan ridse.

7 . Brug din ånde til at oplade dine krystaller.

Dit åndedræt kan også bruges til at rense krystaller, For at rydde en sten med dit åndedræt, skal du først rense dit sind for alle udefrakommende tanker, Hold derefter krystallen i den ene hånd og ånd kraftigt ud, mens du hurtigt vifter med den anden hånd over krystallen.”

8 . Forbind dem med dine spirituelle guider.

Hvis du arbejder med spirituelle guider eller guddomme, kan du forbinde dine krystaller med dem. Uanset om det er gennem bøn eller meditation, kan du bruge et øjeblik på at bede dine guider om at forbinde til dine krystaller og din hensigt med dem .

9 . Oplade dine krystaller med en rensende visualisering.

Du kan bruge en visualiseringsteknik til at oplade dine krystaller: Forestil dig universelt, helbredende lys, der fylder din krystal, indtil al den gamle energi er blevet opløst.
Se lyset udvide sig, indtil det omgiver stenen og fylder dine hænder. Ind til alt negativitet er fjernet fra stenen og opløst. Når du intuitivt føler, at stenen er blevet ryddet, kan du stoppe visualiseringen.

10 . Oplade dine krystaller med Selenit

Selenit er særdeles effektiv til at rense krystaller. Placér dine krystaller på Selenit natten over for at oplade krystallen, hvad enten det er en Selenit plade eller i en Selenit skål.

Tips til Opladning af krystaller.

Opladning af krystaller behøver ikke at være kompliceret, men hvis du lige er startet, er her nogle tips, du skal huske på:

• Om dine krystaller kan tåle salt eller vand. Et par almindelige krystaller, der er fine med vand, er sorter af kvarts, ametyst, agat, månesten og citrin. Hvis du er i tvivl, så vælg en anden rydnings teknik.

• Vide hvilket element, krystallen er forbundet med, se egenskaberne for hver krystal og se, hvad de er forankret i. For eksempel er malakit forbundet med Jorden, så det giver mening at lade det i jorden ved at begrave det.

• Fordi krystaller kan passere gennem mange hænder, før de havner i dine, er det altid en god idé at rydde dem, så snart du får dem hjem fra butikken. Du ved aldrig, hvilken slags energi de kan rumme!

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor ofte skal du oplade dine krystaller?

Der er virkelig ikke noget sikkert svar på dette spørgsmål, da det afhænger af, hvad krystallerne har været udsat for på et givet tidspunkt. For eksempel går du måske ikke i bad på en dag, hvor du ikke lavede meget, men hvis du trænede og svedte, vil du gerne i bad. Det samme gælder for krystaller.

Når det er sagt, vil du helt sikkert gerne give en ny krystal en god energi, når du først får den og derfra handler det om at måle, hvor meget du har brugt det, om det har været udsat for negativ energi, og så videre. Det er bestemt aldrig en dårlig idé at give den en hurtig opladning, efter at du har brugt den ofte.

Hvor skal du opbevare dine krystaller, når de er opladet?

Hvis de ikke er udstillet, og du vil opbevare dem et sikkert sted, kan du placere dine krystaller i en lille blød pose. På den måde undgår de at blive ridset eller støvet. Vær særligt opmærksom på eventuelle skarpe kanter, da stykker kan brække af, hvis de bankes rundt.

Men jo længere tid vi har krystaller i vores besiddelse, jo mere energi kan blive hængende. For at sikre, at dine sten ikke holder på nogen dvælende negativitet, skal du rydde dem efter behov. Du kan sagtens mærke forskellen bagefter.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

Made by Web.dK