Månesten tårn

149,00 kr.

Chakra: Krone
Stjernetegn: Krebs, Vægt, Skorpion
Rens: Røgelse, Fuldmåne, Selenit, få timer under solens lys
Størrelse: 8-10 cm.

Månesten tårn: mystik og blid elegance

Månesten tårn eller flerfarvet månesten er en kombination af hvid, beige, orange og pink månesten. I Indien kalder de den “drømmestenen”, fordi månesten siges at forbedre søvn- og drømmekvaliteten. Ifølge legenden understøtter den et afbalanceret hormonsystem og fertilitet. Månesten smelter bitterhed ned og giver plads til mere blide følelser.

Månesten tårn er god til at aktivere din kreative og intuitive kraft af feminin energi , som hjælper dig med at komme i harmoni med dine sande følelser. Det kan hjælpe med at balancere og køle dine følelser og spændinger ned. Månestenens rolige energi inviterer til kreativitet, restaurering og moderlig beskyttelse

Derudover er det en fremragende sten til at bringe din yin og yang energi i balance. Det tilrådes, at gravide kvinder bærer stenen, da det lindrer smerter under fødslen. Det er ret gavnligt for dem, der oplever PMS og er forbundet med månen og den himmelske gudinde.

Et tårn er en kraftig form, også kaldet en lyssøjle, og ses som et symbol på opstandelsen. Placeret som dekoration i et opholds- eller arbejdsrum, månesten tårn forbedrer det feng shui i det pågældende rum.

Der findes ikke to krystaller i verden, som er ens, og derfor kan der forekomme forskelle i størrelse og udseende.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

Varenummer (SKU): PI 13259 Kategori: Tags: ,
Made by Web.dK