Rhodonit armbånd

180,00 kr.

Stjernetegn: Tyr
Chakra: Hjerte.
Rens: Alle
Mål:
Længde: 18 cm
Perler: 8 mm

Rhodonit armbånd: en kærlighedsfuld balance

Rhodonit er en hjerte krystal. Krystallen er dybdegående og giver dig kraften til at gå efter dit fulde potentiale. Rhodonit armbånd fokuserer og styrker dine energier.

Rhodonit står for formål, samarbejde, kommunikation, at ønske det bedste for dine medmennesker og åndens generøsitet. Den er en talisman for at fremme sammenholdet i menneskeheden.

Stenen er en rigtig god healer, og den hjælper dig med at koncentrerer dig under perioder med stress, chok og følelser af panik. Den giver din sjæl den kærlighed, som der skal til for at heale. Den giver dig en groundende støtte i at se smertefulde problematikker i øjnene samtidig med healing af traumer.

Rhodonit armbånd støtter dig i arbejdet med at tilgive dig selv, men også i at tilgive de mennesker, som har gjort dig ondt.

Den opmuntrer dig til at elske andre. Den forbinder dig med den spirituelle del af Universet, så du kan finde dit formål, dine gaver og evner, som kan være med til at forandre Verden og de mennesker, som du omgiver dig med.

Krystaller er skabt af naturen og hver krystal er unik i form og farve. Der findes ikke to krystaller i verden, som er ens, og derfor kan der forekomme forskelle i størrelse og udseende.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

Made by Web.dK