Sodalit polerede storkøb

50,00 kr.

Størrelse: 0,5-2,5 cm

Vægt: 100 gram

Sodalit krystaller - Storkøb af poleret skønhed

Sodalit polerede storkøb er generøs, når det kommer til at øge din fysiske dygtighed. Til at begynde med er det et halschakra sten, der gør den til et enestående værktøj, når det kommer til at booste kommunikationen.

Da det øger selvværdet og øger din indre tillid, inviterer det dig til at holde op med at være bange for at bruge din stemme og stoppe med at gætte din egen intuition.

Hvis du har tendens til at lide af halsproblemer, hvis du har at gøre med stemmebåndsskade, og hvis du kæmper med hæshed eller andre problemer med strubehovedet, dulmer sodalit polerede storkøb alle problemer forbundet med halsen, så du kan tale din sandhed og synge som en fugl.

Det er også en fantastisk ædelsten til at styrke immunforsvaret, køle feber, sænke blodtrykket og tilskynde kroppen til at opsuge al den væske, den har brug for, for ikke at tale om at give en helbredende hånd, når det kommer til lymfe systemet.

Den har også en forkærlighed for positiv tænkning og inviterer alle dem, der bærer det, til at se det bedste i mennesker. Som en smuk blå udvasket himmel efter stormen, er sodalit polerede storkøb den store dybe vejrtrækning efter regnen er gået forbi, når du føler dig stille og blød og født på ny.

Hvis du synes, at verden er for temperamentsfuld for din sjæl, kan Sodalit være det følelsesmæssige anker, du har brug for.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

Vælg gram :

100, 200

Varenummer (SKU): PI7608 Kategori: Tags: ,
Made by Web.dK