Bjergkrystal chips storkøb

50,00 kr.100,00 kr.

Størrelse: 0,5-2,5 cm

Bjergkrystal chips - Storkøb af naturlig renhed

Bjergkrystal chips storkøb er en kraftfuld helbredende sten og energigiver. Det stimulerer klar tænkning og opfattelse, hjælper med at forbinde med din indre visdom og det renser og styrker både den energiske og fysiske krop.

Den hjælper med at rense og afbalancere det kaotiske magnetfelt og omdanne det til et område med positiv energi og hjælper også med at rense og afbalancere alle chakraer. hvilket gør den til en af de mest universelle og alsidige krystaller.

Krystallen har evnen til at absorbere, lagre, forstærke og frigive energi. Er forbundet med healing, renselse og styrke – Et must til alle krystal elskere og -nybegyndere.

Bjergkrystal er en sammensmeltning af alle krystalenergier. Den er samtidig også en kraftfuld krystal med en genoprettende og forstærkende energi.
Få mennesker kan forstå alle sine kræfter, men alle kan føle sin energi. Det er her at krystallen går ind og hjælper dig med at forstå og føle dine kræfter og energier.

Fordi det ofte bruges sammen med andre sten for at styrke deres virkning, er det en fantastisk tilføjelse til samlingen. Den hjælper med at rense og afbalancere det kaotiske magnetfelt og omdanne det til et område med positiv energi og hjælper også med at rense og afbalancere alle chakraer. Hvilket gør den til en af de mest universelle og alsidige krystaller, der findes.

Bjergkrystal chips storkøb har evnen til at absorbere, lagre, forstærke og frigive energi. Er forbundet med healing, renselse og styrke

Krystaller og sten er unikke natursten. Derfor vil der forekomme forskelle i størrelser, farver og udseende. Helt ligesom der kan forekomme ujævnheder og ridser i natursten.

Vælg gram :

100, 200

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,
Made by Web.dK