Blå kvarts polerede sten storkøb

50,00 kr.

Størrelse: 0,5-2,5 cm

Vægt: 100 gram

Blå kvarts - storkøb af afslapning og kommunikation

Blå kvarts storkøb er en beroligende halschakra-sten, der øger kreativitet, kommunikation og selvudfoldelse. Det hjælper også med at få adgang til kommunikation i de åndelige og englenes rige.

Det er en kraftfuld sten til at beskytte mod negativitet, og dens balancerende egenskaber hjælper med at fjerne frygt. Denne sten tilbyder håb, lykke og fred, da den løfter sjælen op fra depression.

Den er forbundet med Krebsens nærende støtte, Skorpionens følelsesmæssige drift og Fiskenes intuitive følsomhed.

Ud over den beroligende effekt, når du føler dig stresset eller angst. Så fremmer den også et afslappet sind og klar kommunikation. Det er forbundet med halsområdet og halschakraet.

Blå kvarts storkøb er en blid sten, der inspirerer til stor personlig vækst. Det afslører vores vej frem og hjælper os til at gå den yndefuldt og tillidsfuldt.

Den hjælper os med at forblive rolige og centrerede i tider, hvor vores liv er forstyrret eller ved en korsvej, der forvandler sig fra en fase af livet til en anden.

Den minder os om, at hver fase af livet er en vidunderlig mulighed for sig. Så sørg ikke for en tidligere tid i livet, eller søg at skynde dig frem til fremtiden. Nyd hellere nuet og tag dig tid til at udforske alle de lækre muligheder, det giver!

Blå kvarts storkøb minder os om, at vi alle er én familie, og at det at forbinde med andre og støtte hinanden på vores rejser er en kraftfuld god medicin. Det er en særlig god sten til folk, der dyrker yoga, meditation eller andre former for åndedrætsarbejde.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

Vælg gram :

100, 200

Varenummer (SKU): PI7615 Kategori: Tags: ,
Made by Web.dK