Rhodonit tårn

149,00 kr.

Chakra: Rod, Hjerte
Stjernetegn: Tyr
Rens: Røgelse, Fuldmåne, Selenit, få timer i solens stråler
Størrelse: Ca.9,5 cm

Rhodonit tårn: farverig skønhed og energi

Rhodonit tårn repræsenterer en fusion af skønhed og energi i en farverig stenform. Dets tårnform tilføjer en ekstra dimension til stenens allerede kraftfulde energi. Rhodonit er kendt for at fremme kærlighed og åbning af hjertet ved at styrke forbindelsen til hjertechakraet. Dette skaber ikke kun kærlighed til selv, men også til andre omkring dig.

Dette sten-tårn har helende egenskaber og er kendt for at lindre følelsesmæssig smerte og traumer. Det bringer balance til følelseslivet og støtter i perioder med stress. Rhodonit tårn er ikke kun en kilde til healing, men det støtter også selvudvikling og styrkelse af selvværd ved at frigøre negative mønstre og fremme personlig vækst.

På det fysiske plan siges rhodonit at have positive virkninger på hjerte- og blodtryksproblemer og støtte immun systemet. Udover at give energisk beskyttelse og skabe en følelse af sikkerhed, fremmer stenen også kreativitet og inspiration. Mange bruger rhodonit til at forbedre intuition og forbinde med åndelig visdom. Med Rhodonit tårn får du ikke kun en visuel fest, men også en kraftfuld kilde til positiv energi og selvudvikling.
En smuk krystal til dit alter.

Der findes ikke to krystaller i verden, som er ens, og derfor kan der forekomme forskelle i størrelse og udseende.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

Varenummer (SKU): PI 77783 Kategori: Tags: ,
Made by Web.dK