Amazonit

Amazonit betydning: helbredende egenskaber og hverdagsbrug

Amazonit betydning: Helbredende egenskaber og hverdagsbrug

Hvad er Amazonit?

Amazonit er en række af kaliumfeldspat og er mineralklassen af ​​Microcline. Det er en del af det trikliniske krystalsystem og har en glasagtig glans. Amazonit kommer i nuancer af lilla, grå, grøn og blå. Oftest er det en grønlig blå farve. Betydningen af ​​Amazonit er at dulme angst og bringe klarhed.

Amazonit Healing krystal

 • Siges at Amazon krigernes skjolde, skulle være lavet af Amazonit
 • Ædelstenen er også på Tutankhamons grav
 • Krystallen, har fået tilnavnet “Håbets sten”, da den ikke viger tilbage for at sætte et positivt spin på livet.

Det er en ædelsten, der kalder på ånden af ​​indre styrke, forstørrede intentioner og en forpligtelse til at bruge den kan-gøre-attitude for at få det, du ønsker.

Denne sjælefulde ædelsten har længe været brugt som en talisman af sandhed og håb. Som den blide energiske strøm af dens farveskema antyder, kommer den fra de tætte grønne flodbredder i Sydamerikas regnskove, hvor aber forvrider sig, og papegøjer bringer et glimt af eksotisk farve til træerne.

Amazonit kan også findes på Madagaskars vaniljeduftende sand og de iskolde dybder af Ruslands tundra. Det er en sten, der udvindes på de mest ekstraordinære steder, og måske tilføjer dette dens mystiske og vandige natur.

Amazonit har eksisteret for evigt, og legenden siger det – dette var stenen , der forede skjoldene fra de mytiske Amazoniske krigerprinsesser. Amazonitens ynde og herlighed strækker sig over århundreder, det var også ædelstenen, der prydede Tutankhamons templer og grave og blev brugt til at lave tavlerne, der dannede den undvigende dødebog.

Men selv grandiose historiske forbindelser til side, stærke helbredende egenskaber og dybtliggende forbindelser til hjertechakraet og halschakraet markerer Amazonitstenen som værende noget særligt. Hvis du drømmer om at leve dybere, stå stærk og stolt i dit autentiske lys og manifestere universel kærlighed, kan det at vælge at bruge Amazonit være en af ​​de bedste beslutninger, du træffer.

Lad os dykke lidt dybere ned i dronningen af ​​grønne sten og se nærmere på den skjulte magi og betydninger bag den fantastiske Amazonit ædelsten …

De helbredende fordele ved Amazonit

Amazonit-krystallen er en nysgerrig og smuk ting. Oversvømmet med den vidunderlige nuance af iriserende grøn-blå, det er ikke underligt, at denne sten er forbundet med elementerne jord og vand. Regeret af Jomfruen og bringer ikke bare en smuk farve, men også strålende helbredende egenskaber, der er uendelige fordele ved at bringe en Amazonit ædelsten ind i dit liv, din garderobe og dit hjem…

Fysiske helbredende egenskaber

 • Afbalancerer problemer med skjoldbruskkirtlen
 • Hjælper celler med at regenerere

Mens krystalhealing er en fantastisk måde at booste dit følelsesmæssige og spirituelle velvære, bringer Amazonit også en række fysiske helbredende fordele til bordet.

Amazonits afslappede stemning kan hjælpe med at afbalancere skjoldbruskkirtelproblemer. For dem, der kæmper med en calciummangel, kan Amazonit effektivt hjælpe kroppen til at absorbere calcium bedre, hvilket bringer en dosis drømmende vitalitet tilbage til dine knogler. Sammen med at øge knoglesundheden kan højere calciumniveauer også hjælpe håret med at vokse skinnende og stærkt.

Amazonit er også enestående til at hjælpe celler med at regenerere og kan give det perfekte opgang, især efter en sygdom, skade eller et fald i fysisk sundhed.

At gnide den kølende berøring af Amazonit over et udslæt kan også hjælpe med at holde det klart og beroliget, og dem, der kæmper med hudsygdomme og endda akne, kan opleve, at Amazonit hjælper med at bringe en frisk og levende sundhed tilbage.

Mentale og følelsesmæssige helbredende egenskaber

 • Lindrer ængstelig tænkning
 • Hjælper med at helbrede tidligere traumer

Hvis du oplever, at dit abesind nogle gange fungerer som knust glas med fragmenterede tanker, der går her, der og alle vegne, så kan Amazonit være den mest fantastiske ædelsten til at væve alle de flossede følelsesmæssige tråde sammen.

Beroligende ængstelige dispositioner og selvdestruktive tanker er, hvad Amazonit gør bedst. Det er også en genial ædelsten at have ved hånden, når du skal trække dit selvværd op ved støvlestropperne. Forbundet med det feminine virker Amazonit-krystallen direkte mod vaner med selv forsømmelse, og inviterer dig til altid at sætte dig selv først.

For dem, der kæmper med tidligere traumer, kan Amazonit også bringe sin helbredende energi til at hjælpe dig med at træde frem. Ved at hjælpe sindet med at filtrere stress og angst ud og lære at give slip på det, der ikke tjener os længere, hjælper det med at lappe gamle sår og få tingene til at virke meget mere overskuelige ved at nedbryde store problemer i mundrette fordøjelige stykker.

Alle de smukke følelsesmæssige ord, der forbinder med Amazonit, er der for at blive anvendt først til en selv. Oprigtighed, kærlighed, ærlighed, integritet, veltalenhed og klarhed – en vi kan anvende disse frodige etiketter på, hvordan vi interagerer med os selv, vi er placeret i et fantastisk rum for at manifestere vores magiske vej i verden.

Amazonit er også forbundet med hjertechakraet, det sted, der strømmer med lys og gør plads til, at kærlighed kan gives og modtages.

Når hjertechakraet er blokeret, kan det være en kamp at stole på nogen og åbne sig selv op for at slippe den venlighed, verden har at give ind, hvilket kan have en afsmittende effekt på din egen følelse af selvværd og forårsage ødelæggende mønstre til at dukke op igen og igen.

Amazonit er et fantastisk værktøj til at hjælpe med at sprede al den opbyggede negative energi fra din verden. Uanset om det er hårde ord, du holder for dig selv, uretfærdige meninger, fysiske bivirkninger fra EMF’er eller giftige holdninger fra andre mennesker, er dette en ædelsten, der vil opsuge det hele og sprede det på en måde, der efterlader dig klarøjet og positivt sindede.

Amazonit polerede sten

Åndelige helbredende egenskaber

Forbindes med halschakraet
Som en halschakra – sten inviterer Amazonit dig også til at teste krystalklar kommunikation og til at øve dig i at sætte smukke sunde grænser på plads.

Det inviterer dig til at bevæge dig ud fra frygten for dommens skygge og til at træde ind i lyset. Uanset hvilke forventninger andre stiller til dig, er ikke nær så vigtige som sandheden i dit eget hjerte.

Ved at udnytte både intellekt og intuition er Amazonit i stand til at bringe bedre klarhed og autenticitet til sjælen. Når vi bliver komfortable i vores hud og forbundet med vores sandeste jeg, inviterer dette os til at tage et spirituelt spring og til at åbne vores sind og hjerter for uendelige muligheder.

Amazonit stjernetegn

Amazonit hører til hos stjernetegnet jomfruen.
Som fødselssten er Amazonit styret af Uranus og knyttet til Jomfruen .

De, der har Jomfruen som deres stjernetegn, er almindeligvis hårdtarbejdende, pålidelige, tålmodige og venlige, men kan have en tendens til at være lidt på den generte side og overtænke hver eneste bevægelse – hvilket igen kan føre til lag af selvtvivl, som skal smides væk.

Jomfruer er kendt for at have en hård indre dommer, og mens de bringer deres blide berøring til deres forhold til andre, er de helt sikkert deres egen værste fjende og finder det svært at leve op til disse umulige standarder. Som en sten, der tilskynder til venlighed og kimplantevækst af selvrespekt, hjælper Amazonit med at bringe den tiltrængte balance frem.

Sådan bruger du Amazonitstenen

 • Bær den for håb og visdom

Bring mere af det jord- og vand element ind i dit liv ved at gøre plads til, at den kan flyde. For dem, der søger lidt hjælp til at opbygge deres blide natur eller en guddommelig plejer af selvkærlighed og kommunikation , er der tonsvis af måder, hvorpå du kan invitere den blågrønne krystal ind i din verden.

Uanset om det er gennem smukke Amazonit-smykker presset mod huden eller en enkelt sten placeret i et særligt rum, her er alle måder, du kan bruge dine helbredende krystaller til at gøre godt i din indre verden…

Smykker

Amazonit smykker er næsten lige så smukke, som de bliver. Uanset om det sølv- og grønne glimt af en Amazonit-ring eller den enkle hvirvel fra et Amazonit-armbånd på håndleddet, er de grønne sten forbløffende alsidige og rummer noter af Moder Naturs fineste træk – fra hav til organisk land.

Amazonit smykker er en fornøjelse at se, og farvesammensætningen passer til næsten alt. Ikke kun er Amazonit-smykker smukke og legende med sine feminine energier, men når de placeres direkte på huden (som i et vedhæng, ring eller armbånd), bliver dets kraft endnu mere potent.

Ædelstensarmbånd er et godt valg for dem, der søger en enkel, subtil og fantastisk måde at gøre deres krop til en forandring af følelsesmæssigt velvære hver dag. I modsætning til andre former for krystalhealing (alterbygning og meditation), kan du opsuge disse helbredende kræfter hvert sekund, når du inviterer til direkte hudkontakt med dine ædelsten.

Der kan laves mange forskellige smykker med amazonit:

 • amazonit armbånd
 • amazonit halskæde
 • De kan også laves som mindre sten til at have i lommen
 • Eller som en ring

Andre sten og ædelsten, der passer godt sammen med Amazonit kan omfatte; den mystiske tiltrækning ved Lapis Lazuli, de høje vibrationer af labradorit, den oplysende sti fra magisk månesten og havsprøjtet af akvamarin. Faktisk fungerer denne lyse havkrystal super godt sammen med andre herlige lysegrønne og blå sten, der bringer konsekvent held og lykke uden at hvile på laurbærrene.

Hjem og kontor Feng Shui

Som sød strømmende vand energi tilfører Amazonit en værdi af værdi til Feng Shui i både hjemmet og kontoret. Når den placeres i hjemmet, virker den sin magi til at hjælpe med essentiel helbredelse, og skaber et fristed af blød fred og et sted, hvor du virkelig kan øve dig i at være dit autentiske jeg.

Hvis du indgår et partnerskab, kan den også arbejde for at bringe harmoni mellem dig og din elskede takket være dens lækre evne til at hjælpe med at åbne hjerter . Hvis du kæmper for at spørge direkte til dine behov, når du er koblet sammen, kan det at have stenen tæt på også opmuntre dig til at være mere selvsikker med kommunikation.

Placer den tæt på din seng også, især hvis du har en tendens til at kaste og vende med endeløse tanker, der løber løbsk hele natten. Som nævnt er Amazonite lidt som en bekymringsperle, idet den samler al din ubrugte frygt og beroliger ulykkestænkning, og inviterer dig til at putte dig ned og sove i ren og skær lyksalighed.

Sådan plejer du din Amazonit

 • samling af amazonitsten i sollys
 • Rens med vand
 • Oplad for en stund i sollys

  At holde din Amazonit krystal renset sikrer, at den fortsætter med at give dig den klarhed, du har brug for for at leve i din fulde sandhed. Da det gør underværker, når du opsuger giftige vibber, ønsker du ikke at lade det skæmmes af al den vanvittige energi, det fejer op undervejs. At sikre, at du holder din sten renset , især efter særligt svære perioder, kan holde din krystal osende af kærlighed og altid i det positive flow.

Det eneste, der skal til for at rydde og rense din krystal og for at holde den tikker, er at køre den under lunkent vand i et øjeblik og derefter duppe den forsigtigt tør. At være et vandelement betyder, at det ikke kræver meget at få det rislende klart igen.

Ud over at holde det klart, vil du måske også oplade det for at øge dens styrke. Amazonit reagerer forbløffende på solens varme kys, så næste gang du mærker de gyldne stråler på dit ansigt, skal du blot sætte dine Amazonit smykker eller sten i en skrå sollys og lade naturen gøre sit arbejde.

Vær dog opmærksom på ikke at lade den sidde for længe i solen. Selvom den elsker den lyse sommerenergi, kan for meget tid i solen eller hurtig ændring af stenens temperatur have en afsmittende effekt for den glitrende blågrønne farve.

Geologiske egenskaber

Kemisk klassificeringTektosilikat
Kemisk formelKAlSi3O8
Krystal systemTriclinic
FarveBlågrøn til grøn
Streakhvid
GlansGlaslegeme
GennemsigtighedGennemsigtig til uigennemsigtig
HændelseGranitiske pegmatitter
DannelseMagmatiske bjergarter, især pegmatitter
DiafanitetGennemsigtig til uigennemsigtig
SpaltningPerfekt i én retning, dårlig i to andre
Mohs hårdhed6-6,5
Specifik vægtfylde2,56-2,58
Diagnostiske egenskaberKarakteristisk blågrøn farve, hvid stribe, perfekt spaltning og triklinisk krystalstruktur
Kemisk sammensætningKaliumaluminiumsilikat
Krystal systemTriclinic
Optiske egenskaberBiaksial negativ
Brydningsindeksnα = 1,518-1,526, nβ = 1,522-1,530, nγ = 1,525-1,533
Dobbeltbrud5 = 0,007-0,015
2V vinkelMålt: 40-80°; Beregnet: 44-74°
SpredningIngen
Andre egenskaberFluorescerende og udviser stærk pleokroisme (viser forskellige farver i forskellige retninger)

Ikke underligt, at denne krystal er synonym med Amazonit-krigerne og junglens gemte skatte; der er noget lige så vildt og blødt beroligende over stenen. Det handler om balance og dualitet i naturen, som perfekt matcher stemningen med at manifestere magi og energi og bevare det, som universet alligevel giver dig.

For at bryde disse mønstre af selvsabotage og øge dit selv kærlighedsspil, har vi nogle gange alle brug for lidt ekstra støtte, og det er her Amazonit kan være en værdig amulet. Forestil dig et liv, der flyder over med kærlighed og håb, og hvis lethed du kan lindre lidelser og bekymringer uden at lade dem hænge fast.

Måske er det på tide at vinke farvel til alle de negative vibes, der kan forfølge dit skridt og i stedet sige ja til at ære dig selv og leve i lyset af fuldstændig oprigtighed, tillid og åben kommunikation. Vær din egen kriger med denne vidunderlige sten.

Amazonit ofte stillede spørgsmål

Hvad gør Amazonit?

Amazonit er en sten af ​​sandhed, håb og flow. Denne grønne blå perle hjælper med at bringe klarhed og ro. Det fjerner også negativ energi og kan beskytte mod EMF’er. Amazonit er forbundet med halschakraet, hvilket gør det til et fremragende værktøj til at sætte grænser og tale din sandhed. Det kan også bruges til manifestation.

Hvad er Amazonit godt for?

Amazonit er en sandhedssøger og hjælper dig med at være en veltalende taler. Det hjælper med at fjerne blokeringer fra halschakraet og øger din intuition, så du kan tale tydeligt og fra hjertet.

Det spreder også negativ energi og hjælper dig med at bevæge dig ud af dømmekraften og ind i accept og flow. For dem, der ønsker en fornyet følelse af håb, er Amazonite stenen for dig.

Kan Amazonit gå i vand?

Amazonit scorer fra 6 til 6,5 på Mohs hårdhedsskala, hvilket betyder, at det er en sikker sten at gå i vand. Den har stor vandenergi, og at rense den ved at køre den under vandhanen eller give den en hurtig dunk burde være fint.

Det anbefales dog ikke at lade Amazonit ligge i vand eller at indtage vand, som Amazonite har været i, fordi det er en kaliumfeldspatkrystal.

Hvordan renser man Amazonit?

En af de bedste måder til hurtigt at rense Amazonit for al den opbyggede energi er at køre den under vandhanen. Den hurtige strøm af vand vil sprede enhver negativ energi gemt i stenen og vil returnere den til sin tidligere herlighed.

Selvom Amazonit er sikkert i vand, anbefaler vi ikke lange perioder med nedsænkning. Du kan også rense den med udtværing, lydbade og efterlade den måne eller sollys i korte perioder.

Hvad er Amazonit?

Den er en grøn blå ædelsten , der kommer fra mineralklassen mikroklin. Det er en række af kaliumfeldspat og anses for at være en halvædelsten. Amazonit er kendt for sin beroligende og beroligende energi. Det er blevet brugt i århundreder til at balancere energier og som et manifestationsværktøj.

Hvordan oplades en amazonit?

Opladning af din Amazonit er let og vil sikre, at stenen forbliver fyldt med helbredende energi og altid klar til at trække dig ud af en lavkonjunktur. En af de bedste måder at oplade din Amazonit på er at lade den stå i månens lys. Du kan også placere den i en skål med klar kvarts eller selenit, og de vil dele deres opladnings evne.

Hvilket chakra er Amazonit?

Ligesom mange smukke blågrønne ædelstene derude, er den en fantastisk sten til at hjælpe med at rense halschakraet, men den virker også på hjertechakraet . Når hjertet og halschakraerne er ryddet, kan du udnytte nuancer af kærlighed og tillid, og du kan bedre udtrykke dig selv med medfølelse og veltalenhed.

Hvor findes den?

Den findes over hele verden på steder som Rusland, Brasilien, USA og Madagaskar. Selvom det har fået sit navn fra den fejende Amazonflod – er der faktisk ingen Amazonit Aflejringer i det specifikke område.

Hvad bruges den til?

Den bruges til at heale, balancere maskuline og feminine energier og hjælpe folk med at finde roen. Det er en sten med stor beroligende energi og er en herlig perle til at lære dig at ‘gå med strømmen’.

Den hjælper også kommunikationen, da det er en halschakra-sten. Det kan bruges i reiki, chakra healing, i manifestation og i Feng Shui.

Hvordan ser den ud?

Den er en smuk halvædelsten, der kommer i blå og grønne nuancer. Den har et uigennemsigtigt udseende og har normalt uklare mælkeagtige bøffer. Din Amazonit-sten kan have en vis lighed med Jadeite, selvom farven normalt er blødere og har mere blå i sig.

Kan den tåle at blive våd?

Ja, den kan tåle at blive våd, selvom det ikke anbefales at lade krystallen være helt nedsænket i vand i lange perioder. Et hurtigt stød med vand vil rense din krystal uden at efterlade nogen skade. Undgå at drikke eller indtage noget vand, som Amazonit har været i, da det er en kalium feldspat sten.

Hvor meget koster Amazonit?

Omkostningerne ved Amazonit kan variere (som alle krystaller) baseret på dets farve, snit og kvalitet. Det afhænger også af, hvordan stenen er sat, da den ofte er sat i ædle metaller, når den er i smykkeform. Amazonit anses ikke for at være en superdyr sten.

Er den sjælden?

Den er en sjælden sten, men på trods af dens sjældenhed og skønhed er den ikke en dyr sten, og derfor er den så populær. Takket være dens smukke farvesammensætning bruges Amazonit ofte som en sten i højkvalitets smykke indstillinger, og det kan helt sikkert køre prisen op.

Det interessante ved Amazonit er, at det er en sjælden version af en af ​​verdens mest almindelige mineral varianter – feldspaten.

Er den sikkert at have på?

Ja, den er sikkert at have på. Ud over at være sikker at bære, bringer denne sten også dele af beskyttelse og andre helbredende egenskaber, især når den er i direkte kontakt med huden. Den er kendt for at balancere energier, rense halsen og hjertechakraet og for at hjælpe dig med at forblive kølig og rolig.

Det kan også afværge negativ energi og beskytte dig mod bivirkningerne af elektromagnetiske felter.

Hvordan bruger man den?

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dens helbredende egenskaber, kan du bære denne sten direkte mod huden. Amazonit smykker er en glæde, de vil omgive dig i et beroligende lys, afværge negativ energi, balancere dig og holde dine vibrationer høje.

Du kan også bruge den til chakra-healing ved at placere det på din hals eller dit hjerterum for at fjerne blokeringer. Den kan også bydes velkommen i hjemmet, og det vil berolige miljøet og tilskynde til effektiv og skånsom kommunikation.

Hvad hjælper den med?

Den hjælper med kommunikation og ro. Det er en sten af ​​håb og harmoni og kan bruges til at balancere maskuline og feminine energier.

Som hjertechakra-sten kan den hjælpe dig til at elske, stole på og leve med medfølelse. Som halschakra-sten hjælper den med kommunikation og udtryk. De blågrønne nuancer er også en påmindelse om at gå med strømmen.

Hvor skal man placere den/dem i hjemmet?

At byde den velkommen i dit hjem er en fantastisk måde at skabe et blødt, beroligende og udtryksfuldt miljø. Placer din sten i ethvert fælles rum, og lad denne perle virke sin magi og bringe fred, harmoni og god kommunikation til bordet. Du kan også holde den tæt på din seng, da det vil hjælpe dig med at sove let.

Hvordan dannes den?

Den er et kalifeldspat mineral, hvilket betyder, at det dannes af intenst tryk og varme dybt nede i jorden. Det dannes normalt af magmatiske bjergarter, plutonisk granit og pegmatit. Den skabes, når magma afkøles i jorden, og dens farve menes at komme fra tilstedeværelsen af ​​bly og vand.

Amazonit halskæde, 1-2,5 cm.

Hvordan kan man se, om Amazonit er ægte?

En af de bedste måder at fortælle, om din Amazonit-sten er ægte, er at tage et godt kig på ædelstenens farve. Ægte Amazonit vil have nuancer af blå og grøn, men vil ikke være overmættet i sine nuancer. Det vil være lyst og uigennemsigtigt og glat at røre ved.

Det vil næsten helt sikkert have indeslutninger i sig, og disse kan fremstå som hvide årer. Farven vil være organisk og vil falme hist og her. Amazonit er også en hård sten og leger med lyset. Hvis din den er for svag eller helt uigennemsigtig, er den muligvis ikke ægte.

Hvad er Amazonit-perler?

Amazonit-perler er populære til fremstilling af ædelstenssmykker. Disse perler vil være mindre stykker Amazonit, der er formet i en størrelse og snit, der er egnet til at blive brugt i smykker.

Amazonit-perler er fantastiske til at skabe helende armbånd, der tilskynder til kommunikation, hjerte- og halschakra-rensning og bringer harmoni og balance til krop, sind og sjæl.

Hvordan identificerer man den?

En af de bedste måder at skelne mellem, at du har en amazonit sten i hånden, er at tage et kig på farven. Den har nuancer af grønt og blåt, men vil normalt også have hvide årer eller indeslutninger, der løber gennem det også. Det skal også have en glat finish og føles glat at røre ved.

Er den en kvarts?

Den er et feldspat mineral snarere end en kvarts. Den kan dog have indeslutninger eller striber af hvid kvarts indeni sig, der smukt står i kontrast til de sædvanlige blå og grønne nuancer af stenen.

Er den værdifuld?

Den er en halvædelsten og er ret sjælden i naturen. Men på trods af sin sjældenhed er det en meget overkommelig sten. Ren grøn Amazonit er den sjældneste forme, og på grund af dens manglende tilgængelighed vil denne slags Amazonite tiltrække en større pris end den grønblå version.

Hvad er Amazonit egenskaber og er de helbredende?

Amazonit har mange helbredende egenskaber. Fysisk kan den hjælpe med at balancere problemer med skjoldbruskkirtlen og kan tilskynde til sund regenerering i celler.

Følelsesmæssigt handler Amazonit om balance og regulering af nervesystemet. Det hjælper dig til at være roligere og kan dulme ængstelige dispositioner. Åndeligt hjælper den med grænsesætning, kommunikation og forbinder hjertet og stemmen.

Hvilken farve er den?

Krystallen har mange smukke nuancer af blå og grøn. Den kan også have hvide overskyede områder eller mælkeagtige striber sat i stenen. Nogle gange kan du finde en udgave, som har mere lilla eller grå gemt under overfladen, men blå og grøn forbliver dens primære farveskema.

Hvad betyder dens navn?

Det er en sten, der betyder harmoni, håb, overflod og kommunikation. Det er en fantastisk perle at have ved siden af, når du føler, at du skal balancere dine energier.

Ligesom den strømmende flod, som den blev opkaldt efter, minder Amazon os om vigtigheden af ​​at bevæge os fredeligt i den retning, universet tager os, og at overgivelse ikke betyder tab af styrke.

Hvad er en Amazonit ædelsten?

Amazonit ædelsten er et blågrønt feldspat mineral kendt som mikroklin. Den scorer fra 6 til 6,5 på Mohs hårdhedsskala, hvilket betyder, at den er en sej og hård sten. Den har en silkeagtig glans og kan have et uigennemsigtigt eller let uklar udseende.

Amazonit er kendt for at være en sten af ​​håb, harmoni og helbredelse. Det hjælper med at balancere energier og virker beroligende.

Hvad er krystallen lavet af?

Krystallen er en grønblå halvædelsten, der tilhører kaliumfeldspatfamilien. Den er semi-ugennemsigtig og kommer i vandige nuancer, der minder om den store flod, som den har fået sit navn efter. Denne mikroklin krystal er kendt for at være en perle, der nærer kommunikation, balance, harmoni og håb.

Hvad betyder Amazonit?

Betydningen af ​​navnet er håb og harmoni. Det har fået sit navn fra strømmen af ​​Amazonas-floden, da det er her, der plejede at blive fundet grønne sten i overflod, selvom den i øjeblikket ikke udvindes i dette område. Men navnet passer til stenen, da den er en perle, der minder os om at overgive os, give slip og finde balancen i livet.

Hvilken type sten er den?

Den kommer normalt fra magmatiske bjergarter, men som et feldspatmineral kan det også findes i andre slags bjergarter som sedimentære og metamorfe bjergarter. Det findes ofte i hydrotermiske årer og som korn i sedimentære bjergarter. Det dannes i magmatiske bjergarter i dybhavet og dannes langsomt over tid.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

Made by Web.dK