Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Velkommen til vores FAQ-side, hvor vi besvarer nogle af de mest almindelige spørgsmål, vores kunder har om vores virksomhed og vores tjenester. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Generelle Spørgsmål (FAQ)

Hvad er Indrehealing?

Indrehealing er en lokal virksomhed i Esbjerg, der specialiserer sig i hypnose, healing, clairvoyance og massage. Vi hjælper vores kunder med at opnå indre udvikling, balance og velvære gennem vores terapeutiske tjenester.

Hvor er I beliggende?

Vi er placeret på Hassellunden 93, 6705 Esbjerg. Du kan finde flere oplysninger om vores beliggenhed og åbningstider på vores kontakt os side.

Tjenester

Hvilke tjenester tilbyder I?

Vi tilbyder bl.a hypnose, healing, clairvoyance og massage.
Du kan læse mere om hver af vores tjenester på vores tjenester side.

Er du fra en virksomhed kan du finde vores tjenester her Virksomhedstilbud

Hvordan booker jeg en aftale?

Du kan booke en aftale her på booking siden eller ved at kontakte os på telefon +45 42323391 eller sende os en e-mail på Jonna@indrehealing.dk. Hvor jeg vil hjælpe med at planlægge din aftale.

Betaling (FAQ)

Hvordan betaler jeg for mine tjenester?

Vi accepterer kontanter og MobilePay som betalingsmetoder. Betaling foretages direkte på klinikken efter din aftale.

Webshop

Har I en webshop?

Ja, vi har en spirituel webshop, hvor vi tilbyder et udvalg af produkter, der kan støtte din åndelige rejse. Du kan besøge vores Indrehealing webshop for at se vores udvalg.

Kontakt os

Har du stadig spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os direkte på +45 42323391 eller via e-mail på Jonna@indrehealing.dk. Vi er her for at hjælpe!

Made by Web.dK