Anmeldelse af Indrehealings tjenester

Velkommen til vores anmeldelsesside. Her kan du læse, hvad vores kunder siger om deres oplevelser med os. Vi er stolte af de positive tilbagemeldinger, vi modtager, og vi håber, at de kan hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om at vælge vores tjenester. Læs om vores anmeldelse her.

Kundeanmeldelser

Fantastisk oplevelse

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Indrehealing. Jonna var utrolig omsorgsfuld og professionel under min hypnose session. Jeg følte mig afslappet og tryg gennem hele forløbet, og jeg har allerede bemærket en positiv ændring i mit liv. Kan varmt anbefales – Maria S.

Hjælpsom og indsigtsfuld

Jeg besøgte Indrehealing for en healing session, og jeg blev virkelig imponeret over den indsigt og støtte, jeg modtog fra Jonna. Hun var virkelig hjælpsom og indsigtsfuld, og jeg følte mig virkelig forstået og taget hånd om. Jeg ser frem til at komme tilbage – Peter M.

Professionel og venlig

Jeg har haft flere clairvoyance sessioner hos Indrehealing, og hver gang har været en fornøjelse. Jonna er utrolig professionel og venlig, og hun har en unik evne til at give præcise og relevante indsigter. Jeg kan ikke anbefale hende nok – Sarah K.

Inspirerende og helbredende

Min oplevelse hos Indrehealing var virkelig inspirerende og udviklende. Jeg deltog i mindfulness og meditation via hypnose, og jeg følte mig virkelig forvandlet efterfølgende. Jonna formåede at skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor jeg kunne fordybe mig i min egen indre rejse. Tak for en fantastisk oplevelse – Louise H.

Professionel og empatisk

Jeg havde en clairvoyance session hos Indrehealing, og jeg var virkelig imponeret over Jonnas professionalisme og empati. Hun lyttede opmærksomt til mine spørgsmål og bekymringer og gav mig ærlige og kærlige indsigter, som hjalp mig med at finde klarhed og retning. Jeg følte mig virkelig taget hånd om under hele sessionen, og jeg vil helt sikkert vende tilbage. – Michael L.

Opløftende og beroligende

Jeg besøgte Indrehealing for en massage, og det var en virkelig opløftende og beroligende oplevelse. Jonna var meget dygtig og opmærksom, og jeg følte mig virkelig afslappet og forfrisket efterfølgende. Tak for en fantastisk behandling – Anna J.

Ærlig og ægte

Jeg har haft flere healing sessioner hos Indrehealing, og jeg er dybt taknemmelig for den ærlige og ægte støtte, jeg har modtaget. Jonna skaber en atmosfære af tillid og respekt, hvor jeg føler mig tryg og accepteret. Jeg har oplevet positive ændringer i mit liv efter hver session, og jeg kan ikke anbefale Indrehealing nok – Thomas P.

Skriv en anmeldelse

Har du besøgt os for nylig? Vi vil elske at høre din feedback! Del din oplevelse med os ved at skrive en anmeldelse til os på jonna@indrehealing.dk . Dit input er værdifuldt for os, og det hjælper os med at forbedre vores service til fremtidige kunder.

Indrehealing
Hassellunden 93
6705 Esbjerg Ø
jonna@indrehealing.dk
42323391
CVR: 33972253

Made by Web.dK