12 Helbredende krystaller

12 Helbredende krystaller og hvordan man bruger dem

Har helbredende krystaller egenskaber? Konceptet med en beroligende sten med helbredende kræfter er ikke noget nyt. Faktisk er rå krystaller og ædelsten blevet værdsat for deres skønhed, sjældenhed og påståede metafysiske egenskaber i tusinder af år.

Den seneste stigning i krystalpopularitet, efterhånden som en række individer søger alternative tilgange til wellness og egenomsorg, har mange undret sig over, hvad helbredende krystaller faktisk gør, og hvilke der giver specifikke helbredende egenskaber. Fra lapis lazuli til citrin, lad os lære nogle krystaller og deres betydninger at kende i nutidens globale wellness-kultur.

Hvad er helbredende krystaller?

Helbredende krystaller er naturlige mineralformationer – tænk på en geode, en lommesten eller en klynge – menes at have metafysiske egenskaber, der fremmer fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt velvære og gennemsyrer positiv energi.

Brugen af ​​helbredende krystaller kan spores tilbage til mange forskellige kulturer gennem historien. Gamle egyptere, grækere, romere, kinesere og indfødte amerikanere inkorporerede alle krystaller i deres åndelige og helbredende praksis.

Historisk set brugte egypterne krystaller som lapis lazuli og karneol i smykker, amuletter. I kinesisk kultur var (og er stadig) jade meget æret for sine beskyttende og helbredende egenskaber – du finder værktøjer i traditionel kinesisk medicin, der udnytter jades helbredende kraft, som en gua sha sten. Indiske ayurvediske traditioner har længe anerkendt de terapeutiske egenskaber af ædelstene, kendt som ratnas.

Brug af krystalsten

Der er ingen universel guide, der forklarer helbredende krystaller og deres betydning, da de har forskellige anvendelser i forskellige kulturer og kulturelle sammenhænge. Der er dog nogle, der er mere bredt accepteret.

I nogle tilfælde, især i vestlige kulturer, bliver disse helbredende krystaller brugt til at hjælpe med at skabe bevidsthed om en meditation for velvære. Krystalhealing, meditation, feng shui og smykker giver alle bruger mulighed for at forbinde sig med Moder Jord og den naturlige verden (specifikt mineralriget) for at udforske deres åndelige og energiske behov.

12 Helbredende krystaller og deres betydninger

Jeg vil forklare, hvad de forskellige helbredende krystaller angiveligt leverer af energier, og hvordan du kan bruge disse kraftfulde helbredende krystaller på en rejse mod selvopdagelse. Heldigvis er disse ikke sjældne krystaller; de er bredt tilgængelige. Her er de, uden særlig rækkefølge:

1.  Ametyst: Fred og spiritualitet

Følelsesmæssig balance er i overflod! I søgen efter indre fred, tag fat i den lavendelfarvede grundsten kendt som ametyst. Populær inden for smykker og boligindretning, dette er en beskyttende sten kendt for sin beroligende energi og evne til at lindre stress og samtidig forbedre åndelig udvikling. Dette er kendt som en “mester healer” sten i nogle kulturer.

For at udnytte dyb indre fred og få adgang til højere selv, vælger mange at meditere med ametyst, da det er forbundet med kronechakraet (placeret øverst på dit hoved), som forbinder dig med universet.

Læs mere om Ametysten egenskaber her

2.  Grøn Aventurin: Held

Den jadefarvede skønhed kendt som grøn aventurin er kendt som en sten af ​​held og muligheder, der menes at tiltrække overflod, velstand og følelsesmæssig balance. I forbindelse med hjertechakraet menes det at fremme medfølelse og harmoni. Mens den magnetiserer rigdom, positiv energi og held og lykke, kan grøn aventurin afværge negativ energi.

Læs mere om Aventurinens egenskaber her

3. Lapis Lazuli: Klar kommunikation

En uigennemsigtig koboltblå plettet med guld, lapis lazuli er en fantastisk krystal at se – og også en af ​​de mest historiske. Betragtet som en sten af ​​visdom og sandhed, menes det at forbedre kommunikation, intuition og åndelig vækst. At bære en halskæde med denne sten vil hjælpe dig med at finde indre styrke ved at bruge din stemme. Det er fordi lapis lazuli er forbundet med halschakraet.

Læs mere om Lapis Lazulis egenskaber her

4. Tigerøje: Mod

Når det kommer til at genoprette dit selvudtryk, er tigerøje en kraftfuld helbredende sten. Det er primært forbundet med solar plexus chakra, kraftcenteret for den fysiske krop. Det er derfor, det er værdsat for dets evne til at øge mod, selvværd og selvtillid.

Hvis dit selvværd har brug for helbredende energi, vil denne jordforbindelsessten hjælpe med at frigøre frygt og tune ind på din indre visdom og indre styrke. Den har fået sit navn fra dens næsten opaliserende, stribede rav farve.

5. Rosenkvarts: Kærlighed

Rosenkvarts er en af ​​de mest populære krystaller, forbundet med hjertechakraet. Med sin smukke bløde -lyserøde nuance kan du finde rosenkvarts i rigelige mængder i smykker, boligindretning og nogle gange endda møbler. Den beroligende sten bruges til at hjælpe individer med at forbinde til kærlighed, medfølelse og følelsesmæssig helbredelse. Det bruges også ofte til at tiltrække romantik, absorbere negativ energi og selvfølgelig fremme selvkærlighed.

Læs mere om Rosenkvarts egenskaber her

6. Bjergkrystal: Forstærker

Denne beskyttende sten betragtes som en alsidig krystal. Bjergkrystallen menes at forstærke energien – parret med en beroligende sten kan du for eksempel få en meget beroligende stenkombination. Den vil skrue op for lydstyrken på den krystal, du kombinerer den med.

I sig selv øger klar Bjergkrystallen klarheden i sindet og understøtter åndelig vækst. Som en anden “mesterhealer” kan Bjergkrystallen også hjælpe med immunsystemet.

Læs mere om Bjergkrystallens egenskaber her

7. Labradorit: Synske evner

Se den åndelige transformation! Denne beskyttende sten kan give dig adgang til nogle vilde drømme med sit næsten fremmede glimt, der ser ud som om nordlys var fanget inde i den. Æret for sine mystiske og transformative egenskaber, bruges det ofte til at forbedre intuition, åndelig vækst og beskyttelse.

Fordi labradorit menes at stimulere og aktivere det tredje øje chakra, som er forbundet med intuition, psykiske evner og spirituel indsigt, menes mineralet at hjælpe med at få adgang til højere bevidsthedsniveauer, samtidig med at det fremmer mental klarhed.

Læs mere om Labradorits egenskaber her

8. Citrin: Positiv energi

Sig farvel til negative tanker og hej til en positiv indstilling med solrig citrin. Denne gyldne, gennemskinnelige, plejende sten er kendt som “overflodens sten”, menes at øge positivitet, selvtillid og succes. Det bruges ofte til manifestation, da det kan tiltrække velstand. Tænk: solskin i en sten. Citrin gør også et populært valg til smykker på grund af dets æstetiske karakter.

Læs mere om Citrins egenskaber her

9. Malakit: Personlig vækst

Hvis negative energier blokerer for din selvtillid, så tag fat i en marmoreret, uigennemsigtig, smaragdfarvet sten kendt som malakit. Ikke alene er det fantastisk, denne meget jordforbindelsessten menes at frigive negative følelser og følelsesmæssige blokeringer.

Forbundet med transformation og healing kan malakit hjælpe med følelsesmæssig heling, personlig vækst og positiv transformation. Til gengæld kan dette øge selvtilliden og selvbevidstheden.

10. Selenit: Rensende negativ energi

Selenit der er kendt for at udrydde negative energier, nogen omtaler selenit som det magiske viskelæder. Denne klare, stribede sten, der er kendt for sine rensende egenskaber, bruges ofte til energirydning, meditation, oplade og rense krystaller og til at fremme et fredeligt miljø.

Læs mere om Selenits egenskaber her

11. Sort turmalin: Rensning og beskyttelse

Afværg negativ energi og hvil i indre freds sikkerhed med sort turmalin. Denne beskyttende sten er værdsat for sine psykiske beskyttelsesegenskaber og absorberende negative energier, næsten som trækul, der absorberer toksiner. Nogle bruger denne kulsorte sten til at rense den fysiske og følelsesmæssige krop og forbedre ens evne til at holde jordforbindelse samt stabiliteten.

Læs mere om Turmalinens egenskaber her

12. Karneol: Vitalitet

For at booste fysisk energi, selvværd og vitalitet, find dig en rød karneol. Det er forbundet med at øge kreativitet, mod og lidenskab, samtidig med at det hjælper med at overvinde frygt, øger selvværdet og fremmer positiv energi og livsvalg og en rigtig god sten til healing

Læs mere om Karneolens egenskaber her

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

    Made by Web.dK