Hvide Krystaller

5 Hvide Krystaller: helbredende egenskaber, anvendelse og fordele

Hvide krystaller og ​​helbredende sten

Glimrende ædelstene og farverige krystaller er smukke at eje og så meget mere end bare et smukt ansigt. Ikke kun vil disse hvide krystaller og sten bringe et stænk af ro og fornøjelse til dit rum, men de bringer også deres høje vibrationer og helbredende kræfter. Helbredende krystaller kan skylle negativiteten helt ud.

De er chakra-rensere, aura-healere og kan arbejde på et utal af måder, herunder at beskytte dig mod negative vibes, trække positivitet mod dig, hjælpe dig med at manifestere alt det, du ønsker. Uanset hvilken sten du arbejder med, vil den have sin egen deliriske dosis magi.

Fra uhæmmet vild glæde til nærende selvkærlighed og pleje, eller at hjælpe dig med at føle dig tryg og stabil, fra farver til stjernetegn, er der mange måder, hvorpå du kan blive tiltrukket af dine drømmes perle.

Fordele ved hvide krystaller

Klarhed og renhed afspejles i den iskolde lysstyrke eller varme glød fra hvide krystaller. Disse beroligende krystaller virker endnu tættere forbundet med den åndelige verden. Skyernes farve, englevinger blafrer, nyfaldet sne eller forårsblomstring – hvide krystaller er et vidunder på alle måder.

Disse sten bliver ofte fejret som mester healere, og de er fantastiske til at forstærke drømme og visioner, forbinde os med vores åndelige guider og opmuntre os til at være åbne og modtagelige. Hvide ædelstene er forbundet med feminin energi, hvirvlen af ​​kosmiske stjerner og ideen om at rense din krop, sind og sjæl.

De hjælper os med at krystallisere vores formål og tage skridt til at transformere stykke for stykke, så vi kan træde ind i vores højeste selvfølelse. Tag et kig på, hvordan hvide krystaller kan lyse din verden op…

Krone Chakra Healing

Spring højere med kronechakraets helbredelse af hvide krystaller. Kronechakraet er porten til højere bevidsthed og hjælper os med at forbinde vores jordiske energi med universet. Når vi har en klar vej af energi, der stråler ud og kommunikerer med kosmos, kan vi udvide vores bevidsthed, forene os med det guddommelige og overgive os til balance, tillid og større tænkning.

Fysisk healing
Et af nøgleordene, når man arbejder med hvide ædelsten, er renhed. Hvide krystaller, der lyser med fantastisk energi, handler om detox. Hvide krystaller hjælper din krop, når det kommer til at rense toksicitet, og holder dig ren, som det kan være fra spids til tå. De reducerer også stress, angst og lange perioder med mørke. Hvide krystaller kan hjælpe dig med at synke ned i sød genoprettende søvn og booster også immun systemet.

Relationer
Bring lys og kærlighed sammen, mens du bærer en hvid krystal tæt på dit hjerte. Disse ædelstene er kendt for at opmuntre til klar tænkning, følelsesmæssig balance og en følelse af uskyld frem for kynisme. Disse er alle fantastiske egenskaber at bringe ind i ethvert forhold – romantisk eller andet. De høje vibrationer af hvide krystaller forhindrer dig i at blive hængende i detaljerne, der ikke rigtig betyder noget, og holder dig forbundet med temaer om åndelig lyksalighed, universel kærlighed og blid accept.

Rigdom
Berolig sindet og ring i overflod med hvide krystaller. Som sten, der handler om helbredende energi, vil disse ædelstene have dig til at funkle på tusind forskellige måder. Hvide krystaller vil rydde vejen og opmuntre dig til at lægge enhver bagage af frygt fra dig, så dine hænder er åbne for at modtage alt, hvad universet har at give. Takket være deres klare energi sørger disse sten også for, at du siger ja til de rigtige muligheder og går ud i risici med dine øjne og dit hjerte på vid gab.

5 hvide krystaller du bør bruge

Gør dig klar til at funkle, mens vi dykker ned i nogle af de bedste blege krystaller, der kan lette din byrde. Disse glitrende hvide sten bringer energien af ​​universel kærlighed, lys og en vuggevise af sød helbredelse. Uanset om du vil have en sten gennemblødt af feminin ynde, eller hvis du leder efter ædelstene, der bringer balance til chakraerne og holder dig i bevægelse gennem verden med et forbundet formål, kan du være sikker på, at en af ​​vores essentielle ædelsten er præcis, hvad du leder efter til.

At vælge den rigtige krystal til dig handler om at arbejde med din egen intuition og lytte til den indre stemme, der viser vejen. Uanset hvilken sten der rammer dit hjerte, er det den rigtige perle til at byde velkommen til din verden. Tag et kig på nogle af vores foretrukne helbredende sten nedenfor…

Hvid selenit krystal

Sød Selenite vælter over med engleenergi. Denne perle er et vejledende lys, når det kommer til at få adgang til dit højere selv og finde din spirituelle vej. For evigt klar til at åbne døren sørger Selenite for, at dit hjerte og sind er synkroniseret, så dit kronechakra kan skinne. Denne perle er enestående til at lette dig ud af negative rum og sikre, at du ikke længere er bundet af ængstelig tænkning.

Selenit pyramide – 5 cm

Det oplyser vores følelse af at være, balancerer følelser og giver dig indsigts gaven, så du kan udnytte din egen brønd med indviklet viden og leve i autenticitet.

Find ud af mere om betydningen af ​​Selenit.

Klar kvarts krystal / Bjergkrystal

Mester healeren, klar kvarts er en af ​​de mest lysende iskolde lyse sten, der tænder dit kronechakra-fyrtårn lige. En af de stærkeste kræfter ved klar kvarts-stenen er dens evne til at forstærke selv en smule positiv tænkning. Dette er en perle, der vil have dig til at vibrere i toppen af ​​dit spil.

Den fletter sammen temaer om manifestation, klar beslutningstagning og hjælper dig med at kanalisere fornuft og logik, når det er nødvendigt uden at lukke dine drømme ude. Sammen med at gøre alt dette store arbejde holder Clear Quartz dig rolig og stabil hele vejen igennem.

Find ud af mere om betydningen af ​​klar kvarts.

Hvid opal

Den hvide opal, der skinner af lys, har samme kvaliteter som den dyrebare perle. Sprøjtet med iris, skygget med mælk og sølvguld, er denne perle iøjnefaldende og oplysende. Ikke kun vender det øjet, men hvid Opal er også lysende i naturen.

En perle, der hvisker fred og helbredelse og også minder os om vigtigheden af ​​mangefacetterede vinkler. Når du ser på hvid Opal, ser du noget andet, der blinker tilbage til dig, det minder os om ikke at blive hængende i sort/hvid-tænkning og give vores fantasi plads og tid til at skinne. Opal er en lysbringer, så selv på de mørkeste dage vil denne perle lyse op i dit liv.

Hvid Howlit

Bliv synkroniseret med dit sande jeg, mens du lader Hvid Howlit overbevise dig om at tage masken af ​​og grave dine blokke ud. Denne sten er indbegrebet af renhed. Det fungerer perfekt for dem, der er trætte af at gå på stregen og ønsker at leve et dybere og mere beriget liv uden at skulle gemme sig.

Hvid Howlit handler om at finde spiritualitet gennem at anerkende, hvem du er. Denne sten med køligt hoved vil ikke kun dæmpe dine følelser, men den minder dig også om at bevæge dig ud af dit hoved og genoprette forbindelsen til kroppen. For dem, der har tendens til at vige tilbage fra deres dyder, minder Hvid Howlit dig om at omfavne det hele og fejre de ting, der gør dig unikt til dig.

Find ud af mere om betydningen af ​​Howlit.

Citrin

Selvom vi ofte tænker på citrin som værende sprøjtet i solskinsgul, har denne perle masser af gennemtrængende hvidt lys i sin aura. I spiral i varme og undren handler Citrin-stenen om at byde velkommen og overlade dig selv med renset energi.

Det er en perle, der udstråler positivitet, personlig kraft og troen på, at gode ting vil komme din vej, fordi du fortjener det. For dem, der bærer den følelsesmæssige vægt af vinter blues, kommer Citrine ind under huden og bringer varme, hvidt lys og nydelse til hvert hjørne, så du kan gnistre af legende energi.

Find ud af mere om betydningen af ​​Citrin.

Sådan bruger du hvide krystaller

Uanset om du har et væld af hvide krystaller eller bare en enestående sten, der taler til din sjæl, er det et must at holde dem tæt på. En af de bedste måder at forbinde med hvide krystaller er at bære dem mod huden. Ædelstenssmykker inviterer krystallens helbredende vibrationer til at forbinde og synkronisere med dine egne vibrationer, som kan ryste løse chakra-blokeringer og holde din aura renset.

En anden måde at byde disse helbredende ædelstene velkommen i din verden på er at bruge dem i reiki-healing, krystalgitter eller ved at bygge altre til opmærksom meditation og chanting bekræftelser. Selv bare det at holde en krystal i hånden under meditation kan åbne dig op for dybere spirituelle budskaber at synke lige ind.

Da disse sten har tætte forbindelser til åndeverdenen, vil du måske bruge dem eller have dem i dit selskab, når du dyrker tarot, skriger eller enhver anden praksis, der hjælper dig med at kalde dine åndelige guider og energi fra andre sletter.

Hvilke andre krystaller skal du kombinere hvide krystaller med?

Da hvide krystaller er naturlige forstærkere, gør de underværker med de endeløse regnbuekrystaller derude. Uanset hvilken energi der kan findes i andre krystaller, vil en hvid krystal altid komplimentere ved at bringe sin ro, klarhed og fokus til blandingen.

Hvis du vil forblive beskyttet, når du arbejder med hvide krystaller og spiritualitet, kan du bringe ædelstene ind, der holder dig sikker mod negativ energi og psykiske angreb. Sten som obsidian, sort turmalin, onyx og hæmatit vil alle gøre underværker sammen med en hvid krystalsten.

Hvis du ønsker at forstærke endnu stærkere, kan du blande dine hvide krystaller med fluoritkrystaller for at hæve disse psykiske evner og byde velkommen til vidunderet af nye begyndelser. Rosenkvarts, Rhodochrosit og enhver hjertechakra-perle vil også være et smukt match til hvide kvarts-sten, da ægteskabet mellem kærlighed og lys kan tjene som selve grundlaget for at vokse i din åndelige bevidsthed.

Hvide krystaller
Bjerg krystal poleret

Hvide krystaller er et vidunder. De er rensende, beroligende og forbinder på så mange dybe og smukke måder. For dem, der er klar til at flytte deres healing til det næste niveau eller endda for dem, der bare ønsker lindring fra overaktiv tænkning, er disse ædelstene den bløde soul-tonic, du har brug for.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

Made by Web.dK