Labradorit

Labradorit betydning: alle de helbredende egenskaber og anvendelser, du skal kende

Hvad er labradorit?

Labradorit er et feldspatmineral. Den har en labradorescens, hvilket er meningen bag navnet. Krystallerne findes ofte i tynde og tabelformede former med farver, der spænder fra lilla til grå blå, grøn, gul og brun. Mineralet har en perleagtig glans, og nogle eksemplarer har en Schiller-effekt. Labradorit formidler mod og mystik.

Se vores labradorit her

 • Mystikkens Sten
 • For kreativitet og bevidsthed

Findes i Canada, Finland og Rusland
Forbundet med de glitrende guld og grønne lys fra Aurora Borealis, er labradorit stenen lige så mystisk, som dens iriserende skiftende farver antyder.

Født fra nordlysets storme og fundet i Canadas Labrador-region, handler de helbredende egenskaber af denne helbredende krystal om at udnytte din egen vidunderlige brønd af kreativitet og forbinde dig med den højere bevidsthed.

En overflod af blå, grønne, brændende guld og røgfyldte skemaer kan ses glitrende på overfladen af ​​Labradorit. Det er en påmindelse om, at de største helbredende sten ofte er forbundet med alle elementerne – jorden under dine fødder, det bølgende hav og den udstrakte himmel og stjernerne ovenover.

Labradorit har en lang og vidtstrakt historie, og takket være dens rige shamanistiske vibes er dens historier forbundet med fortællinger fra inuitfolket. Legenden siger, at en inuit-kriger engang så, at Aurora var blevet fanget i et stykke sten. Han tog sit spyd og slog i klippen for at hjælpe med at sætte lyset fri.

Moraviske missionærer rejste til denne fjerntliggende canadiske vildmark tilbage i det 18. århundrede og blev så fortryllede af de mystiske sten , at de bar dem tilbage til Europa.

En lille yderligere opdagelse viser, at det ikke kun er Canada, der spalter Labrador fra jorden, men også vintervindene i Finland og de tidligere zarkongeriger i Rusland.

I Finland kaldte de denne sten Spectrolit, da den så ud til at fange alle nuancer i hele tilværelsens spektrum. Uanset navnet har denne sten længe været synonym med ideerne om kunst og magi.

Det er for dem, der ønsker at omfavne universets mysterier – alt imens de giver mening i deres eget rum. Lad os dykke lidt dybere ned i Labradorit sande ønsker…

Labradorit helbredende egenskaber


Ligesom nordlyset, der oplyser vinterhimlen i det hårde nord, viger labradorit ikke tilbage fra skønhed, ynde, mystik og store helbredende kræfter. Mens verden nogle gange kan fratage os vores hårdt tiltrængte energi og dyrebare ressourcer, lærer labradorit os, hvordan vi bringer livgivende energi til alle områder af vores sjæl – fra kroppen til sindet og de dybe, svært tilgængelige hjørner, som holder os. alt i balance.

Det er en sten, der viser vejen til selvberoligende, kunstnerisk ambition, kosmisk energi og styrkelse af vores egen mentale klarhed. Tag et kig på alle de måder, hvorpå labradorit anses for at være transformationens sten.

Fysiske helbredende egenskaber

 • Godt for åndedræts systemet
 • Hjælper med en sund fordøjelse
 • Rydder angst


Labradorit kan betragtes som en sten, der er fyldt til randen med mystisk energi, men det er også en fantastisk sten til jordforbindelse, når det kommer til fysisk helbredelse. Et af de steder, hvor labradorit skinner som en helbredende krystal, er når det kommer til åndedræts systemet. F

ra blodcirkulation til vejrtrækning og kraften bag dine lunger handler denne sten om at tilskynde til fuldstændig sundhed og velvære, og den inviterer dig til at tage en dyb indånding komfortabelt, mens du siger ja til universet.

Enhver, der lider af bronkitis og andre luftvejsproblemer, kan finde de helbredende hænder af Labradorit nyttige på rejsen til wellness.

Labradorit kan være særlig opmærksom på lungerne, men det stopper ikke der. Det hjælper også med en sund fordøjelse, regulering og holder dit stofskifte i gang. For dem, der lider af symptomerne på PMS og smertefulde menstruationer, kan denne blide sten også hjælpe med at holde smerter og spændinger nede.

Det hjælper også med at helbrede gigt og slipper af med problemerne forårsaget af gigt.

Faktisk kan enhver form for spænding og angst blive fejet væk af labradorit frodige egenskaber. Det er en sten , der er kendt for at stimulere mental klarhed, der hjælper dig med at jage tågen væk og forblive lige og kortfattet i dit eget sind. Præcis den formel, du skal bruge for at træffe fantastiske beslutninger.

Mentale og følelsesmæssige helbredende egenskaber

 • Hjælper med at tænde fantasien
 • Stabiliserer stemninger


Forvandlingens Sten og Modets Sten, hvis de to ting kalder på dig, kan Labradorit være den helbredende sten, du har ventet på. Langt fra bare et smukt ansigt, synes Labradorit med sine lyse skud farveskemaer at hviske kraftfuld helbredelse. Mentalt er Labradorit den sten, du vil have på din side.

om labradoritkrystallens egenskaber og betydning: Først og fremmest beroliger det abesindet og stopper dine tanker fra at svinge gren til gren. Dermed ikke sagt, at Labradorit knuser sindet, faktisk gør det det modsatte.

Hvis du føler dig fast i et hjulspor eller ønsker en kickstart i din fantasi, vil de iriserende kosmiske hvirvler af labradorit helt sikkert få din kunstneriske energi til at stige.

Hvordan gør den det? På en million og en måde, men en af ​​stenens stærkeste færdigheder er at hjælpe med at genoprette energien efter et dræn. Det kan være nemt at føle sig bundet ned af hverdagens rutiner, andres dramaer og usikker på sig selv og fremtiden.

labradorit fjerner stress og angst ved at rydde alt skrammel ud, revitaliserer ånden med et lysende energiudbrud og holder dig til at tikke i stedet for at blive tynget af verdens begivenheder og personlige ansvar.

Hvis du nogensinde har haft brug for en antydning af motivation for at tage udfordringen op, er Labradorit altid klar til at være din personlige maskot.

Dem, der kæmper med depression, kan opdage, at Labradorit ikke viger tilbage for at opsuge dårligt humør. Det er en fantastisk stabiliserende sten takket være dens forpligtelse til at holde dig forbundet med verden under dine fødder, uanset hvor højt den inviterer din fantasi til at nå.

Med udgangspunkt i det mælkeagtige måneskin og stjernernes hvirvel handler det om at give mønstre og belysningsveje.

Hvis du har dybt gemte minder, der skal bringes frem i lyset for at hjælpe dig med at skelne nødvendige lektioner, vil Labradorit ikke vige tilbage fra at fortælle dig det.

Dette betyder ikke, at det overvælder dig ved at forsøge at grave alt det op, der skulle forblive begravet, men at dets intuitive styrke og kraft kan stole på for at få det bedste frem i dig, når du er fuldt og helhjertet klar og vilde til at gå.

Metafysiske egenskaber

 • Forbundet til halschakraet
 • Forbundet til det tredje øje chakra


Forbundet med strubechakraet – kommunikationsværktøjet , og det tredje øje chakra – det der forbinder os med den åndelige verden, tæer Labradorit på grænsen mellem det, vi har brug for her på jorden, og det, der kan hjælpe os til at springe højere.

Halschakraet hjælper os med at tale vores sandhed og forblive forankret i autenticitet . Det minder os om kraften i at bruge vores stemmer, at kommunikere vores behov med klarhed og styrke os selv i verden.

Når vi har en halschakra blokering, kan vi kæmpe for at føle os hørt eller forstået, vores forhold til andre kan blive anstrengt, og vi mangler selvtillid til at sige, hvad der skal høres for vores eget bedste.

Det tredje øje Chakra tilpasser os til vores højere formål og hjælper os til at se dybere, både eksternt og internt.

Når vi benytter os af det chakra, er vi i stand til at bevæge os gennem verden mere bevidst og give slip på gamle ideer, som ikke støtter os længere til fordel for at tage nye og spændende veje, der er mere i overensstemmelse med vores sande uendelige formål.

Det er derfor, Labradorit altid er forbundet med shamanisme, mystik og magi. Det har længe været et værktøj, som healere har vendt sig til, og mange er tiltrukket af dets himmelske aura og evne til at udnytte de forskellige bevidsthedstilstande. Psykiske kræfter er også blevet tilskrevet Labradorit ædelsten.

Stjernetegn – fødselssten

 • God til Fiskene


Det fabelagtige feltspatmineral af labradorit er knyttet til fødselsmånederne februar og marts, en tid, hvor Aurora Borealis kan findes, der dirigerer sin hypnotiske dans i himlen over sprøde vinterscener.

Dette ville gøre Labradorit knyttet til Fiskenes stjernetegn , selvom der er forskellige meninger om, at Labradorit måske er sat til at tjene dem, der deler Løvens eller Vægtens fødselstegn.

Fiskene er kendt for deres mystiske personligheder, så dette hænger sammen med de træk, som Labradorit bringer til bordet. Vandtegnene elsker at se dybt på deres følelser, og på grund af dette kan de nogle gange have brug for en sten, der vil balancere dem, så de ikke bliver for vilde med at kigge dybt inde.

De er meget eftertrykkelige, en lille smule vilde, påvirkelige og romantiske. De kan holde fast i minder og historier, der ikke længere giver glæde, og Labradorit kan være en fantastisk sten til at bringe det blide skub i retning af at lære at lade tingene gå.

De elsker at være en lille smule heksede, at nedskrive alle deres vandrende, sjældne og kunstneriske udtryk og at danse under himlen med hænderne i vejret.

Labradorit virker bestemt som en fabelagtig pasform til dette vilde og frit flydende vandtegn. Fiskene er sarte, men robuste væsner, de har brug for den nærende opmuntring for at være smukke, være frie og fortsætte med at være fantastiske, men de har også brug for at blive bundet til jorden og herske, når deres sind begynder at klatre over klipperne.

Altid klar til at dulme kommunikation, balancere dig og give et fint fokus til det kunstneriske temperament, Labradorit er din seneste frodige bedste ven.

Brug af Labradorit

 • Bær for balance, harmoni og chakrahealing
 • Plads i hjemmet til inspiration og vandenergi


Fra at flette det ind i din hverdagsgarderobe gennem den smukke brug af ædelstensarmbånd til at placere det i et hjørne af dit hjem, er der mange måder at bringe Labradorit ind i dit liv.

De, der vælger stenen til at være en del af deres daglige liv, vil opleve, at de kan føle sig lysere, lettere i krop og sind og mindre bundet til negative energier. Her er de vigtigste måder, hvorpå du kan introducere Labradorit i dit liv.

Hjemmekontor
Som en skinnende perle til Feng Shui kan Labradorit bringe al den søde strømmende vandenergi ind i dit hjem. Nogle gange omtalt som labradorescens den optiske illusion af lys, der fanges under overfladen af ​​stenen.

At placere det i hjemmet inviterer til fred og ro og kreativ frihed til stedet. Det er en fremragende sten at sætte i dit værksted eller studie eller forfatterværelse, hvis du ønsker et guddommeligt udbrud af inspiration.

Labradorit vil også fungere i ethvert rum, hvor du har brug for at være tydeligst i kommunikationen, og hvor du skal tænke og levere din egen sandhed og klarhed, det er derfor, det også fungerer i et kontorlokale.

Smykker eller lommesten
I mange århundreder har Labradorit været en elsket sten at bruge i smykker. Der er noget sublimt iøjnefaldende ved den måde, den glitrer, når den fanger lyset – næsten som at bære et stykke af universet spændt over dit håndled eller presset mod det bankende hjerte.

Labradorit i smykker eller lommesten er en af ​​de bedste måder at få mest muligt ud af dens potente og kraftfulde helbredende egenskaber. Direkte hudkontakt sikrer, at den forbinder sig med din krops vibrationer og kan komme i gang med at bringe balance, harmoni og højere kunstnerisk integritet på tværs af alle veje.

Det er skinnende guld, lilla, grønt og blåt ser ud til at danse som kosmos, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der ønsker at parre det med en alsidig og livlig garderobe. Den kan tages på til særlige lejligheder, da den er så magisk iøjnefaldende, men den kan også bruges som en daglig drømmefanger for at holde dig i balance.

Labradorit er et smukt valg, da det inviterer stenen til at slå ved siden af ​​din puls. Labradorit ringe er et andet kraftfuldt valg for dem, der ønsker en delikat sten sat på deres finger.

Når du kombinerer Labradorit ædelsten med ædle metaller som sølv, guld eller endda rosa guld, kan du også få mest muligt ud af disse helbredende vibes. Sølv er kendt for at fremme heling af huden, guld har en balancerende effekt på krop, sind og sjæl, og rosa guld kan på smuk vis gavne nervesystemet.

Hvis du vil øge de helbredende stemninger, kan du parre dit Labradorit-armbånd eller Labradorit-ring med andre himmelske helbredende sten. De, der fungerer bedst med Labradorit, er Fluorit med dets evne til at hjælpe os med at udnytte koncentrationsevnen og forbedre vores balance både mentalt og fysisk.

Regnbue månesten er en anden sten, som Labradorit elsker at hænge med. Rainbow månesten er et stykke magi og kører med temaer om lysende visioner og skinner et lys på de svære at se pletter.

Det hjælper med at styrke psykiske forbindelser og til at uddybe vores intuition, hvilket igen – fodrer ind i de livslektioner om at ville bringe vores ægthed, sandhed og følelse af formål, der skinner til overfladen. Solsten og Obsidian giver også gavnlige kampe for Labradorit.

Ametyst er en anden utrolig sten at invitere til festen, når det kommer til at bære Labradorit. Ikke alene vil de bløde lavendel nuancer og blå Labradorit nuancer gøre underværker sammen,

når det kommer til at gøre et visuelt indtryk, men de er også begge sten, der holder det tredje øje chakra åbent og altid klar til at modtage, for ikke at tale om at bearbejde deres magi, når det kommer til at holde mentale energier bløde og smidige og altid rolige frem for at blive gennemblødt af angst og stress.

Sådan renser du din Labradorit sten

 • Rens med vand
 • Opladning ved måneskin

Det er vigtigt at holde din Labradorit ædelsten renset og klar, så den kan udstråle de højeste niveauer af energi, den har at dele. Alle ædelstene har godt af at blive renset og opladet regelmæssigt, da de gør et stort arbejde med at fjerne dårlige følelser og fordrive negative energier.

Som en vandsten viger Labradorit ikke tilbage for berøring af vand, og dette er en af ​​de enkleste og bedste måder at holde den ren på. Hold blot din Labradorit under vandet, og brug om nødvendigt lidt sæbe til at rense den ordentligt, så længe du skyller den grundigt.

Dette vil rense din sten for al den opsamlede negativ energi og holde den lys og klar til krystalhelbredelse. Det er en hård sten, hvilket betyder, at den ikke vil lide og flise som nogle af de mere skøre ædelstene.

Det er værd at bemærke, at den glatte overflade af Labradorit ædelstenen kan gøre den mere udsat for ridser og også betyder, at den kan samle støv. Dette er grunden til, at skånsom rensning kan holde din sten i tiptop stand.

Hvis du vil give din Labradorit sten en genopladning, er det bedst at lade den ligge i et stykke måneskin i 24 timer. Labradorit elsker at være i ét med elementerne, og især finder den måneskin som en pålidelig kilde til sublim energi.

Labradorit vil også genoplades i solen, men da solens lys kan få dine stens farve til at falme, er det bedst at vente på, at nattens slør forstærker dens åndelige energi.

Geologiske egenskaber

Kemisk klassificeringPlagioklas feldspat mineral
Kemisk formel(Ca,Na ) (Al,Si) 4O 8
Krystal systemTriclinic
FarveGrå, blå, grøn, gul, orange, rød, hvid, sort
Streakhvid
GlansGlasagtig til perleagtig
GennemsigtighedGennemsigtig til uigennemsigtig
HændelseFindes i magmatiske og metamorfe bjergarter verden over
DannelseOpstår under krystallisationen af ​​magma og i metamorfosen af ​​eksisterende bjergarter
DiafanitetGennemsigtig til uigennemsigtig
SpaltningTo retninger af perfekt spaltning i næsten rette vinkler i forhold til hinanden
Mohs hårdhed6 – 6,5
Specifik vægtfylde2,68 – 2,72
Diagnostiske egenskaberLabradorescens (iriserende farvespil), venskabsbyer og karakteristiske krystalvaner
Kemisk sammensætning(Ca,Na ) (Al,Si) 4O 8
Krystal systemTriclinic
Optiske egenskaberBiaksial (-)
Brydningsindeksnα = 1,559 – 1,568, nβ = 1,563 – 1,573, nγ = 1,568 – 1,578
Dobbeltbrudδ = 0,009 – 0,010
2V vinkelMålt: 84° til 155°
Spredning0,012
Andre egenskaberLabradorit er den mest almindelige feldspat i plagioklasserien, og den bruges ofte som dekorativ sten i smykker og prydgenstande. Det er også en vigtig bestanddel af mange magmatiske og metamorfe bjergarter.

Labradorit er en lækker krystal at bringe ind i dit liv, især hvis du er en person, der vil drage fordel af at åbne halschakraet for bedre kommunikation, åbne dit hjertechakra og udnytte de psykiske evner i det tredje øje. Selvom du bare leder efter en smuk sten, der får dine kreative safter til at flyde, er Labradorit altid klar til at være din muse.

At udnytte vores egen magi kræver nogle gange et lille skub fra omverdenen, og det er præcis, hvad Labradorit ønsker for dig. Et blik på dens Aurora Borealis-glans og de hypnotiske farvesammensætninger, der hvirvler under overfladen af ​​denne magiske sten, og du vil blive betaget. Godt helbred , kreativ rigdom og åndelig ekspansion venter alle på dig, når du vender dig til den lyriske fortælling om Labradorit-krystallen.

Ofte stillede spørgsmål om Labradorit


Hvad gør Labradorit?
Labradorit er en mystisk ædelsten kendt for at øge mental klarhed og skabe transformation. Det er en krystal forbundet med det tredje øje chakra , som er vores port til indre visdom og dybere intuition. Labradorit er også fantastisk til at hjælpe med at fremme psykiske evner og kan tilskynde til kreativitet sammen med tro på selvet og universet.

Hvad er Labradorit godt for?
Labradorit er en god sten til at blive klar i dit hoved og hjælpe dig med at oprette forbindelse til din egen medfødte følelse af visdom. Selvom det er en sten, der bestemt opmuntrer dig til at sætte din tro på universet, inviterer den dig også til at sætte din tro på dig selv og din egen dømmekraft. Det fjerner blokeringer fra det tredje øjechakra og halschakraet.

Kan Labradorit blive våd?
Ja, Labradorit er en ædelsten , der kan blive våd. Da Labradorit scorer mellem 6 og 6,5 på Mohs hårdhedsskala, betyder det, at vand ikke vil forårsage nogen reel skade på denne krystal. Som med alle ædelsten og ædelsten, anbefaler vi dog ikke at lægge din Labradorit i blød i længere tid, da dette kan føre til forringelse af din krystal.

Hvad er labradorit?
Labradorit er et feldspatmineral og anses for at være en meget intuitiv og mystisk ædelsten. Det er en ædelsten med labradorescens – hvilket giver den sit smukke navn. Denne sten blinker med nuancer af blå, grå og grøn. Det er kendt for at være en sten, der forbinder med halsen og det tredje øje chakra og hjælper sindet med at finde klarhed og kreativitet.

Hvor findes Labradorit?
Den kan findes over hele verden , men det blev først opdaget i den fjerntliggende canadiske vildmark tilbage i det 18. århundrede. Siden da er den også blevet fundet i Norge, Finland, USA og Rusland.

Hvordan renser man Labradorit?
At holde Labradorit renset er vigtigt for at sikre, at det kan arbejde på toppen af ​​sit spil uden at blive blokeret eller fyldt med stillestående energi. Da det er 6 til 6,5 på Mohs hårdhedsskala, kan du rense din sten ved at køre den under vand for en hurtig udledning. Du kan også lade den stå i måneskin, bruge udtværingsteknikker eller lade den være i selskab med rensesten som klar kvarts og selenit.

Kan Labradorit være i solen?
Når stenen fanger sollys, glimter det med iriserende nuancer af grønt, blåt og guld, hvilket gør det til en fantastisk ædelsten at have på udenfor. At være i sollys bør ikke påvirke din sten negativt, men vi fraråder dig at efterlade den i direkte sollys i længere perioder, da konsekvent eksponering kan forkorte den lyse og farverige levetid for din sten.

Hvilket chakra er Labradorit?
Den er forbundet med halschakraet og det tredje øjechakra . Det er en sten, der er forbundet med dyb kommunikation, forpligtelse til klarhed og påkaldelse af din visdom og intuition. Når vores halschakra er åben, kan vi kommunikere vores behov og forbinde os autentisk med verden omkring os. Når vores tredje øje er åbent, kan vi lære at have tro på vores egen dømmekraft.

Hvordan oplades labradorit?
Opladning af din sten vil holde den i gang i toppen af ​​dets energiske spil. Du kan oplade stenen ved at lade den stå i måneskin, da den reagerer super godt på den energi, som månens lys bærer. Du kan også lade den blive i selskab med opladning af ædelstene som Selenit og bjergkrystal, så de kan dele deres energi.

Hvor kommer Labradorit fra?
Labradorit kommer fra mange steder rundt om i verden – kolde steder, der er modtagelige for nordlysets dans. Du kan finde stenen i Canada, Rusland, Finland, Norge og USA.

Hvordan bruger man Labradorit?
Der er mange måder at bruge stenen på – du kan bære det som smykke mod huden for at sikre, at du forbliver forbundet til den følelse af dyb indre visdom.

Du kan placere den på halschakra-området eller på det tredje øjes chakra-zone for at rense og fjerne eventuelle blokeringer. Du kan byde den velkommen i hjemmet for at bringe temaer om sindsro og kreativitet ind i din verden. Du kan også bruge det til meditation og reiki-healing.

Hvilken farve er labradorit?
Stenen blinker med nuancer af grå, grøn, blå, guld og bringer endda nogle gange røde hits til festen. Det er en ædelsten, der er berømt for sin iriserende appel og den skifter farve baseret på lys og bevægelse af stenen.

Hvordan ser Labradorit ud?
Det er en smuk ædelsten , der tilbyder et helt spektrum af farver. Ved første øjekast kan det se gråt eller farveløst eller endda mørkeblåt ud, men når lyset rammer, fremkalder det en hel nuance af farver – fra blå til guld, sølv og rød. Den har en perleglans over sig.

Er Labradorit månesten?
Nej, det er to forskellige slags ædelstene, selvom de er søster sten. Begge kommer fra feldspatfamilien, men Månestenen kommer fra orthoklase-serien, hvilket giver den et mindre intensivt brydningsindeks. Månestenen handler også om at forbinde til det guddommelige feminine og virker på tværs af chakraerne, mens Labradorit er centreret omkring intuition, transformation og hals- og tredje øje chakraet.

Hvad hjælper Labradorit med?
Den hjælper med en lang række ting, da det er en kraftfuld helbredende ædelsten. Fysisk kan det hjælpe åndedræts systemet og endda hjælpe med PMS og menstruationssmerter.

Følelsesmæssigt er det kendt som stenen af ​​transformation og mod, da det fjerner alt mentalt skrammel, der holder dig tilbage. Åndeligt forbindes det til både halschakraet og det tredje øje chakra, hvilket sikrer, at din stemme lyder sandt fra hjertet, og du kan lære at stole på din visdom.

Hvad er farven på Labradorit?
Ved første øjekast kan stenen se ud til at være en farveløs eller en grålig farvet sten, men i lyset kan dens andre farver danse og skinne igennem. Fra blå til grøn og guld og rød er effekten kendt som labradorescens.

Den mystiske ædelsten ser ud til at skifte farve afhængigt af, hvordan lyset rammer den – dette er en af ​​grundene til, at stenen er så elsket og beundret.

Abradorescence og er et optisk fænomen, hvor lyset nærmest danser i stenen nogenlunde på samme måde som nordlyset danser hen over himlen i de nordligste egne af kloden.

Hvad gør Labradorit åndeligt?
Stenen har store åndelige kræfter . Denne perle er dybt forbundet med det mystiske og er også kendt for at hjælpe med at booste dine psykiske kræfter og uddybe din intuition.

Da den er en blålig sten, der blinker med nuancer af grøn, lilla og guld – er det også en ædelsten, der er knyttet til chakraerne i det tredje øje og halsen. Ved at fjerne blokeringer fra disse chakraer kan stenen hjælpe med at sikre, at din stemme forbliver sand, og at du autentisk forbinder dig med verden omkring dig og dit eget sande jeg.

Er Labradorit en fødselssten?
Stenen anses for at være en alternativ fødselssten og er knyttet til månederne februar og marts. Det kan krydse over og være en passende ædelsten til Fiskene, Løverne og Vægtene. Stenen er en stor perle at have lige før forårets fødsel, da den minder os om vigtigheden af ​​at transformere og lade tingene passere.

Er Labradorit menneskeskabt?
Nej, det er et naturligt feldspatmineral . Det skabes (som mange ædelstene), når varme og tryk mødes. Den findes ofte i magnetiske bjergarter og bringer masser af farvespil og en lang række helbredende fordele med sig. Den findes blandt andet i Finland, Canada, USA og Rusland.

Hvad er de helbredende egenskaber ved Labradorit?
Stenen har mange helbredende egenskaber. Det er en dybt klog og intuitiv sten, der hjælper dig med at komme tilbage i kontakt med din egen visdom. Det fjerner blokeringer i halschakraet og det tredje øje chakra, så du kan stå i din sandhed og hjælper dig også med at overvinde frygt og finde dit mod. Det er kendt som forvandlingens sten.

Hvilke metafysiske egenskaber har Labradorit?
Som en yderst åndelig og mystisk sten er den fyldt med metafysiske egenskaber. Det er forbundet med halschakraet og det tredje øje chakra.

Halschakraet er vores kommunikationsværktøj og hvordan vi deler vores indre verden med omverdenen. Vores tredje øje er, hvordan vi skærper vores intuitionsevner og forbinder os med vores indre visdom. Når begge disse chakraer er på linje, kan vi bevæge os gennem verden mere forbundet med vores højere formål.

Hvor hårdt er labradorit?
Labradorit er en relativt hård sten. Den scorer 6 – 6,5 på mohs hårdhedsskala. Dette betyder, at stenen ikke let bliver ridset eller beskadiget. Men som med alle helbredende krystaller anbefaler vi at behandle det med omhu og undgå slag, stød og længere perioder i direkte lys eller vand.

Hvordan aktiverer man Labradorit?
En af de bedste måder at aktivere din Labradorit sten på er blot at holde den tæt på. At bære din sten eller holde den vil hjælpe med at tilpasse den til dig og aktivere dens kræfter.

Du kan også aktivere stenen ved direkte at angive en intention. Hold stenen, find et roligt sted, og sig præcis, hvad du vil have denne perle til at hjælpe dig med. Tak din sten og hold den tæt i de næste par dage.

Hvordan plejer man labradorit?
Det er en hårdfør sten , der scorer højt på Mohs hårdhedsskala. Selvom det kan være en hård ædelsten, har den stadig brug for lidt TLC for at trives. Du kan pleje din ædelsten ved at holde den renset og opladet regelmæssigt for at fjerne blokeringen af ​​stagnerende energi.

Rens det ved at køre det under vand, placere det i månens lys eller udtvære det. Du kan oplade det igen med måneskin og ved at efterlade det i nærværelse af ædelstene som klar kvarts og selenit.

Hvordan renser man Labradorit sten?
Hold din sten energisk renset og i topform ved at køre den under vand for en hurtig udledning. Hvis du vil give den en mere fokuseret rensning, der ikke bliver våd, kan du smøre den med salvie eller Palo santo for at jage enhver stillestående energi ud. Du kan også placere den i månens lys, da den forbinder og reagerer godt på denne højtunede energi.

Hvordan identificerer man Labradorit?
Du kan ofte få øje på stenen takket være den måde, stenen leger med lyset. Denne perle er kendt for sin iris , hvilket betyder, at selvom den ser blå eller grå ud på overfladen, kan et skift i vinkel eller lys få den til at blinke grønt og guld.

Hvad er de metafysiske egenskaber ved labradorit?
Intuitiv, klog og altid her for at hjælpe dig med at se din frygt i øjnene og bevæge dig ud over dine egne grænser – Labradorit er en utrolig sten at have i dit liv. Det er forbundet med halschakraet og det tredje øjechakra.

Det tredje øje chakra er nøglen til vores dybeste brønd af indre visdom. Det hjælper os til at lære at stole på vores intuition og leve i overensstemmelse med vores højere formål. Halschakraet hjælper os med at kommunikere til verden.

Hvad er labradorit smykker?
Det er en populært feldspatmineral, der ofte bruges i smykker. Det skyldes, at stenen har en smuk perleglans der leger med farven, der glimter under overfladen. På grund af dens skønhed og dens mystiske helbredende fordele kan du ofte se i stenen, vedhæng, øreringe, ringe og alle slags Labradorit ædelstenssmykker.

Labradorit vedhæng, 2,5-3,5 cm

Hvor skal man lægge Labradorit?
At bære Labradorit på kroppen kan hjælpe med at holde de helende og harmoniske vibrationer ved at synkronisere og øge dine egne. Du kan også placere stenen på halschakraet for at fjerne eventuelle blokeringer, hvis du har svært ved at kommunikere. Du kan også placere den på det tredje øje chakra, hvis du ønsker at uddybe din intuition og blive guidet mere af din visdom.

Kan du sove med Labradorit?
Du kan sove med stenen , og det kan faktisk være en fantastisk sten til at hjælpe dig med at huske dine drømme og dykke dybere ned i disse underbevidste beskeder. Det kan også hjælpe din krop til at nulstille og give slip på alt, der forårsager den forstyrrelse, mens du sover.

Skifter Labradorit farve?
Labradorit ser ud til at ændre farve, da det er en sten, når lyset rammer det på bestemte punkter, kan det flimre med et andet spektrum, end det først møder øjet. Labradorit kan se blå eller grå ud ved første øjekast, men i lyset eller i en vinkel kan den også være grøn, guld, blå.

Hvordan dannes Labradorit?
Stenen har en tendens til at dannes i magnetiske bjergarter . Det er et feldspatmineral, som er et af de mest udbredte mineraler, der findes over hele verden og består af silica og aluminium.

Det har brug for varme og tryk for at dannes, da dette miljø smelter og blander forskellige mineraler. Efterhånden som disse mineraler afkøles i kølvandet, adskilles de i lag med indeslutninger gemt i disse lag – det er det, der giver dens legende nuancer af iris.

Hvor gammel er labradorit?
Stenen blev først opdaget tilbage i slutningen af ​​det 18. århundrede i Labrador, Canada. Den blev opdaget af en morovisk missionær, som var så forelsket i stenen, at den blev båret tilbage til Europa. Der er dog fabler, der siger, at Labradorit indeholde en del af stjernerne har eksisteret i meget længere tid.

Labradorit Hjerte

Hvor sjælden er labradorit?
Det er en relativt sjælden krystal. Det findes normalt i blokke, og det er ret sjældent at finde individuelle krystaller. Nogle af de mere sjældne nuancer inkluderer dem, der har pink eller fuchsia farver vævet ind i de iriserende nuancer.

Hvordan rengør man labradorit
Hold din plejerutine for dine smykker så enkel som muligt. Brug blot en fugtig klud til at gnide din ædelsten ned og følg derefter op med en tør klud for at polere og polere og give den den naturlige glød tilbage. Du bør undgå at bruge nogen form for kemiske rengøringsmidler, ultralydsrensere og smykke dypper på dine ædelstenssmykker.

Engel Sort Labradorit

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

Made by Web.dK