osenkvarts hjerte Rosenkvarts betydning helbredende egenskaber og hverdagsbrug

Rosenkvarts betydning: helbredende egenskaber og hverdagsbrug

Hvad er rosenkvarts?

Rosenkvarts er en lyserød form for kvarts. Den har en lyserød farve og en gennemsigtig gennemsigtighed og en glasagtig glans. Den har også et sekskantet krystalsystem og er i mineral klassen kvarts. Betydningen af ​​rosenkvarts er kærlighed og medfølelse .

 • Den fantastiske Rosenkvarts Krystal
 • Fastgjort til hjertet og halschakraet
 • Kommunikerer alle former for kærlighed og egenomsorg
 • Kommer fra Japan, Madagaskar, Brasilien og USA
 • Forbundet til Afrodite og Adonis

Den rødmende nuance af Rosenkvarts ser ud til at fange alles hjertestrenge. Der er noget ved denne bløde og feminine krystal, der oser af ren kærlighed. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at dens betydningen er universel kærlighed. Her er en krystal så moden med helbredende egenskaber, så gennemblødt i harmoni og så øm, at du altid vil have den tæt på dig, eller i det mindste et sted du kan henvende dig gang på gang.

Rosenkvarts Stenen er stærkt knyttet til både hjertechakraet og halschakraet . Men det er ikke en sten, der blot hviler i romantikken. Rosenkvarts taler sagte til al slags kærlighed; fra helbredende kommunikation med familien til at udvikle et dybere bånd med ægtefæller og venner, og endda bringe sødere noter af egenomsorg ind i din egen verden.

Se vores Krystaller her

Som alle de ældgamle og højt ærede sten i verden blev rosenkvarts udformet til dyrebare smykker af assyrerne tilbage i 800 f.Kr. Siden da er denne bløde og lyse kvarts gået fra civilisation til civilisation; at slutte fred med grækerne, forhindre tegn på aldring hos egypterne og brugt som et krav om ejerskab under romertiden. Alle troede på den lidenskabelige kraft af den sjældne og kongelige Rosenkvarts Krystal.

Som solopgang efter et regnvejr eller forårssolskin, der filtrerer hen over vintersneen – kommer rosenkvartskrystaller i farver, der egner sig godt til romantikkens kunst. Nogle rosenkvartskrystaller kan være så blege som en ny daggry, og andre kan være næsten violette i farven. Med sit navn, der er blødere end silke, kan rosenkvartskrystaller være røget , uklart eller så klart som vand. Med et jordisk element og vibrerende ved det åndelige nummer syv formår krystallen at indtage det rum mellem at være en ting af rent mystik og samtidig være en trøstende og herligt jordende kraft og justere dit ømme hjerte blødt, men energisk med ægte og kærlig medfølelse.

Fra de zen-lignende bjerge i Japan til de sprukne vaniljestænger, der forsøder luften på Madagaskar, Brasiliens kyster og endda South Dakota, optager rosenkvarts plads i alle hjørner af kloden. Betydningen Rosen-kvarts tager hendes navn fra den lyserøde nuance af hendes farve og fra det græske ord Hyalos, som betyder glas. Det er en sten rig på mytologi og synonym med historiens finurlige guder og gudinder som Afrodite og Adonis. Hun er rig på mineraler, Moder Natur gav hende overflodens gave, og det er tydeligt, at Rosen-kvarts ønsker at give dette videre til dem, der længes efter at fikse deres hjerter.

For dem, der er bejlet til af hvisken fra denne mest blide og romantiske af alle krystallerne , lad os dykke lidt dybere og afdække de hellige hemmeligheder og de helbredende egenskaber ved Rosenkvarts…

Rosenkvarts helbredende egenskaber

Kærlig energi, overflod, glæde – Rosenkvarts helbredende egenskaber kommer tykt og hurtigt, især med det vanskelige klima, verden er i i disse dage.

Fysiske helbredende egenskaber

 • Hjælper med at forbedre cirkulationen og øger hjertesundheden
 • God til graviditet

Sammen med at gøre vidundere, når det kommer til sjælfuld helbredelse, har rosen-kvarts også smukke helbredende egenskaber for kroppen. I tråd med temaet om at være hjertehealer , kan rosen-kvarts hjælpe med at forebygge trombose og hjerteanfald, forbedre kredsløbet og sikre, at dine hjertemusklen er så glatte og stærke som muligt.

Der er en lang historie med mødre, der har vendt sig til den stærke kraft fra Rosen-kvarts gennem hele deres graviditet og siges at hjælpe med at beskytte moderen og det ufødte barn mod problemer under graviditeten takket være dens dybe feminine energi. For nybagte mødre er rosenkvarts en venlig sten at have tæt på, da den siges at hjælpe med at kurere ubrydelige bånd og lader kærlighedsenergien flyde som et springvand.

Rosenkvarts betydning Mentale og følelsesmæssige helbredende egenskaber

 • Hjælper med at hele følelsesmæssige sår
 • Indbyder til mere medfølelse og omsorg

Det andet navn, som Rosenkvarts er kendt for, er Hjertestenen . Som nævnt er krystallen forbundet med hjertechakraet , og denne krystal bruges ofte til at hjælpe hjertet med at hele fra smerten eller traumet efter dybe følelsesmæssige sår og bruges også som et visitkort til dem, der higer efter mere kærlighed i deres liv. Dette behøver ikke altid at tage form af romantisk kærlighed, men mere i at finde en dyb følelse af medfølelse og omsorg i denne verden – især hvis det kommer fra en af ​​de vigtigste kilder, der kan bringe det – en selv.

Rosakvarts er sten af universel kærlighed . Den gendanner tillid og harmoni i relationer og tilskynder ubetinget kærlighed. Rosakvarts renser og åbner hjertet på alle niveauer for at fremme kærlighed, egenkærlighed, venskab, dyb indre helbredelse og følelser af fred.

Metafysiske egenskaber

 • Opmuntrer til forbindelse
 • Afstemt efter gudindes energi

Hvis dit hjertechakra føles blokeret, kan du opleve tegn på usund adfærd, når det kommer til forhold. Måske vil du hælde mere til medafhængighed, være hurtig til jalousi, have ringe tillid til dig selv eller andre og ofte føle dig uvillig eller uværdig nok til at give dig selv til kærlighedens nåde. En af de mest fantastiske Rosekvarts-helbredende egenskaber er dens evne til at knække hjertet og bringe dig tilbage på linje, så du føler dig forbundet, trøstet og åben for alle de muligheder, som et glædeligt liv kan bringe.

En anden smuk fordel ved Rosen-kvarts er hendes dybe vibration og afstemning med gudindens energi. Rosen-kvarts er forbundet med det feminine guddommelige, hvilket betyder, at det bærer auraen af ​​medfølelse og fred og varmen fra moderskab – alt sammen med åndens overlegne styrke . Hvis du føler, at du har brug for at lære at lindre dig selv, at blive helbredt af dine egne hænder og at løfte dit eget potentiale ind i gudindesfæren , så er Rosekvarts den vej, der vil tage dig derhen.

Stjernetegns fødselssten

 • Forbundet med Tyrens stjernetegn
 • Vægtens fødesten

Rosen-kvarts, er uløseligt forbundet med Tyrens stjernetegn, med sin pink kvartsglimmer det perfekte match til dette følsomme tegn. Tyren er styret af planeten Venus (ligesom Rosekvarts). Vi ved alle, at Venus er den planet, der er mest på linje med temaer som skønhed, kærlighed, hedonisme og hjertets komfort. Rosekvarts er et magisk match for Tyren, da hun giver dem alt dette og mere, men også går til arbejdet på deres mere stædige side. Det er en sten , der erkender, at der kan være tidspunkter, hvor denne hårdhårede natur kan arbejde imod Tyrens bedste interesser, og derfor bringer den åbenhjertet medfølelse til bordet for at hjælpe Tyren med at lære at følge strømmen lidt mere.

Vægten kan også falde hårdt for det fineste rosekvarts som deres fødselssten . Det hjælper dem med at tune ind på deres virkelige tanker og til at tilsidesætte overfladiske fantasier om kærlighed. Vægtene forsøger altid at finde en måde at balancere deres følelser på, og rosenkvarts er en fantastisk sten, der hjælper dig med at gøre netop det.

Brug af rosenkvarts

God til soveværelsesaltre
Hjertestenen skal altid være tæt på dig for at sikre , at dine hjertestrenge spiller højt og tydeligt. Uanset om du vælger Feng Shui-sjov eller glimmer fra ædelstenssmykker , skal du forsøge at forblive forbundet til denne bløde lyserøde sten. For dem, der ønsker at vende sig til de guddommelige helbredende egenskaber ved rosenkvarts, kan disse tips sikre, at du udskærer en særlig plads til den bløde og rosenrøde krystal…

Hjemmekontor
Rosen-kvarts er en populær krystal til brug i Feng Shui. Ofte anbefales det at placere en rosenkvarts stor på et særligt alter i dit soveværelse, da dette kan være et sårbart rum, hvor du tiltrækker romantiske forestillinger om kærlighed. Uden for soveværelset kan du også placere krystallen i midten af ​​hjemmet – hvor den vil udstråle positiv energi og ren kærlighed til alle, der træder over din tærskel.

Rosenkvarts har længe været forbundet med skønhedens verden og var endda en yndet krystal i ældningsbehandlinger fra det gamle Egypten. Hvis du vil bringe Rosen-kvarts ind i din skønhedsrutine , så læg en poleret krystal i blød i en skål eller krukke med frisk kildevand og en håndfuld rosenblade. Sæt krukken ud i solen i et nogle timer, så vandet kan blive tilført kraften fra rosenkvartsen. Si vandet fra og hæld på en sprits flaske for at dugge dit ansigt morgen og aften.

Rosenkvarts halskæde eller lommesten
Hvis du ønsker at tiltrække en overflod af kærlighed, glæde og nåden ved blid selvhelbredelse, så hold rosenkvarts forbundet med din hud ved at bære den i form af ædelstenssmykker. Halskæder, armbånd, lommesten er en fantastisk måde at bringe rosenkvarts ind i din verden – helt sikkert hjulpet af det komplementære farveskema, der ser ud til at udstråle feminin energi.

Hvis du leder efter helbredende krystaller, der passer til din Rosen-kvarts, så prøv Ametyst. Med sine fredfyldte vibes og kronechakra – forbindelsen er det en perfekt sjælekammerat. Bjergkrystal er en anden sten, der bringer strålende krystalenergi til at forstærke den selvkærlighed og ubetingede kærlighed, som Rosen-kvarts er klar til at tilbyde.

Sådan renser du din rosenkvarts

Hold din krystal så klar som dit hjertes slag, så den forbliver åben for at bringe alle kærlighedens muligheder ind i dit liv. brug røgelse til rensning og rensning i kildevand, disse tips sikre, at din rosen-kvarts og dens helbredende energi forbliver sand…

Rosen-kvarts er ét med det feminine guddommelige og er en fantastisk krystal til at lade op under månens lys . Begge er synonyme med moder natur, og begge er modne med yin-energi, hvilket betyder, at Rosen-kvarts vil drikke al den femme-energi op, som mælkemånen sender strømme i hendes retning. Placer dine Rosenkvarts udenfor på nætter, hvor månen er stærk. Har du en rosenkvarts lampe kan du stille i dit vindueskarm

Som de fleste krystaller , skal renses for energiopbygning for at bringe den tilbage til dens naturlige brummende vibrationer. Dette gælder især efter, at krystallen er blevet brugt som en del af en healings session. Læg din Rosen-kvarts i blød i vand med tre spiseskefulde salt for hver kop for at holde hende bleg i nuance og strålende af hjertet.

En anden måde at holde din rosen-kvarts glødende med det guddommelige lys i stedet for at være overskyet af negativ energi er at rense stenen med et salvie ved hjælp af traditionelle teknikker, der vil hjælpe med at feje dårlige vibes væk.

Geologiske egenskaber

Kemisk klassificeringSilikat
Kemisk formelSiO 2
Krystal systemTrigonal
FarveLyserosa til dyb rødlig pink
Streakhvid
GlansGlaslegeme
GennemsigtighedGennemsigtig til gennemsigtig
HændelseFindes i pegmatitter og hydrotermiske vener
DannelseOpstår i magmatiske eller metamorfe bjergarter under høje temperaturer og tryk
DiafanitetGennemsigtig til gennemsigtig
SpaltningIngen
Mohs hårdhed7
Specifik vægtfylde2,65
Diagnostiske egenskaberPink farve og glasagtig glans, kan vise asterisme eller chatoyancy
Kemisk sammensætningSiliciumdioxid (SiO 2 ) med spor af titanium, jern og mangan
Krystal systemTrigonal
Optiske egenskaberEnakset (+)
Brydningsindeks1.544-1.553
Dobbeltbrud0,009
2V vinkel58-63°
Spredning0,013
Andre egenskaberPiezoelektrisk, kan udvise asterisme eller chatoyancy, når den skæres som en cabochon

For dem, der ønsker at splitte deres hjerte op på en sund måde, sikrer rosen-kvarts, at du holder dig åben og sikker på samme tid. Dette er en krystal, der underviser i dyb medfølelse, kunsten at blive mor og den harmoni, healing kan bringe. Hjertechakraet er en af ​​de vigtigste veje til at tilpasse sig, det er hvor vi lærer at stole på, at give og at modtage verden i al sin sjældne pragt .

Rosenkvarts ofte stillede spørgsmål

Kan rosenkvarts gå i vand?
Rosenkvarts kan gå i vand, men vi anbefaler ikke at nedsænke dem i lange perioder, da vandmolekyler kan komme ind under overfladen af ​​din sten og bidrage til sprækker og revner. Du kan bruge rindende vand til at rense din krystaller sikkert.

Hvordan oplades rosenkvarts?
Du kan oplade Rosenkvarts ved at placere den i månens lys natten over. Du kan også placere din krystal i jord eller saltvand i en kort periode. Du kan også holde din krystal opladet ved hjælp af lydskåle og ved også at lade den stå sammen med andre opladningskrystaller.

Kan rosenkvarts være i solen?

Nej, du bør undgå at efterlade din rosen krystal i direkte lys, da dette kan få dine krystaller til at falme.

Hvordan kan man se, om rosenkvarts er ægte?
Du kan se, om din krystal er ægte gennem visuel og sensorisk inspektion. Ægte rosenkvarts vil være kold at røre ved og bør også være betydeligt hård, da den vurderes som 7 på Mohs hårdhedsskala. Farven vil også være mellem bleg og medium pink – alt for lyst eller højt kan farves. Du kan også tjekke for bobler under overfladen, da ægte rosenkvarts ikke har nogen.

Hvad er rosenkvarts pris?
Prisen på rosenkvarts kan variere afhængigt af stenens størrelse , kvalitet og farve. En grov prisguide peger på, at krystallen er omkring kr.20-kr.30 pr. karat.

Hvordan bruger man rosenkvarts til at tiltrække nogen?
Rosenkvarts er kendt som en kærlighedssten, hvilket gør den til en fantastisk perle til at opmuntre til tiltrækning og forbindelse. Hvis du vil bruge det til at tiltrække nogen, kan du indstille den intention under meditation og derefter bære krystallen med dig eller bære den på kroppen.

Kan rosenkvarts gå i salt?
Hvis din krystallen er ubehandlet, kan den fungere godt med saltrensning. Du kan lade det ligge i saltvand i en kort periode til rensning, og du kan også placere det på et saltbed. Du kan bedst bruge bordsalt, der ikke indeholder jod.

Er rosenkvarts en lyserød diamant?
Nej, Rosen-kvarts og Pink Diamonds er to meget forskellige sten. Rosen-kvarts er en form for kvarts og Pink Diamond er en farvet diamant. Den lyserøde diamant er en af ​​de sjældneste former for diamant, hvilket gør den meget dyrere end rosenkvarts.

Hvordan manifesterer man sig med rosenkvarts?
krystallen er et fantastisk værktøj til manifestation. Du kan manifestere med denne sten ved at blive klar over, hvad du vil, holde den i din højre hånd eller placere den på dit hjerte og visualisere netop det mål. Du kan også indgyde din krystal med dine dybeste ønsker og hensigter og bære den tæt på huden, så du har den intention med dig, uanset hvor du går.

Hvordan mediterer man med rosenkvarts?
krystallen er en fremragende sten til meditation, da den har en blid kærlig energi. For at meditere med krystallen kan du lægge dig ned og placere den på hjertechakraet eller holde den i hånden. Du kan også placere den på et alter eller et helligt rum, når du mediterer. Få jordforbindelse, spørg stenen, om du kan bruge deres vibrationer, og sigt derefter efter at udnytte stenens kraft og tilpasse dit åndedræt efter stenens vibrationer.

Er rosenkvarts en krystal?
krystallen er en lyserød krystallinsk variant af kvartsmineralfamilien. Derfor er rosenkvarts en del af mineralklassen og har også et sekskantet krystalsystem.

Er rosenkvarts porøs?
krystallen er en ikke-porøs ædelsten, hvilket betyder, at den er et godt valg til brug på huden. Dette er grunden til, at rosenkvarts er et populært valg til ædelstenssmykker og ædelstens-ansigtsruller, da den ikke-porøse betyder, at den ikke absorberer noget, du putter på din hud.

Hvor skal man placere rosenkvarts på kroppen?
Du kan bære krystallen overalt på kroppen , og det vil fylde dig med et helbredende kærligt lys. Men da rosenkvarts primært er en hjertechakra-sten, elsker den at blive placeret i hjerterummet, så den kan fjerne eventuelle blokeringer og sikre, at dit hjerte er åbent og klar til at modtage kærlighed.

Hvordan identificerer man rosenkvarts?
krystallen genkendes bedst på sin lyserøde farve. Dette kan variere fra meget lyserødt eller fersken til noget mørkere og dybere i nuancen. Det vil dog ikke have en super lys eller skrigende farve. Rosenkvarts er kendt som en gennemskinnelig sten, men den er sjældent klar og er mere tilbøjelig til at være uklar eller kornet. Da rosenkvarts er en 7 på mohs hårdhedsskala, skulle den også være ret hård og kølig at røre ved.

Er rosenkvarts giftig?
krystallen er sammensat af silicium og oxygen, og selvom silicium kan betragtes som et giftigt stof, hvis det tages ind i kroppen i store mængder, er det meget usandsynligt, at det sker med rosenkvarts. Derfor anses rosenkvarts ikke for at være en giftig sten og er sikker at håndtere.

Hvor skal du lægge rosenkvarts på din krop?
krystallen kan bæres eller placeres hvor som helst på kroppen, hvorfor det er så populær en sten til smykker. Da det er en hjertechakra ædelsten, elsker rosenkvarts også at blive placeret i hjertechakrarummet, så den kan rense og fjerne eventuelle blokeringer og holde dit hjerte åbent, så al kærligheden og overfloden flyder.

Er jade eller rosenkvarts bedre?
Jade og rosenkvarts er to forskellige sten, så det afhænger virkelig af, hvad du vil have i din krystal. Rosenkvarts har en blid kærlig energi og er kendt for at være en sten af ​​ren kærlighed. Jade er en sten af ​​held, fred og visdom. Rosenkvarts er også mere tilbøjelige til at forblive kølig, mens Jade er mere tilbøjelig til at tilpasse sig sit miljø.

Kan rosenkvarts være hvid?
Da rosenkvarts kommer i en bred vifte af forskellige nuancer , kan den nogle gange se hvid ud, når den faktisk er meget meget lyserød. krystallen kan også nogle gange være naturligt hvid i naturen (normalt når jernurenheder er til stede). Selv når det har været lyserødt – kan rosenkvarts falme til hvidt, især når det udsættes for sollys.

Hvorfor blev min rosenkvarts hvid?
Da rosenkvarts kan være lysfølsom, kan det få din krystal til at blive hvid, hvis den efterlades i sollys. Den kan også blive hvid, hvis den udsættes for varme. En anden medvirkende faktor kunne være, hvis din rosenkvarts også udsættes for urenheder. Åndeligt tror nogle mennesker, at rosenkvarts kan blive hvid, når hjertechakraet har en stor blokering, der skal behandles.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

Made by Web.dK