Selenit Betydning: Helbredende egenskaber og hverdagsbrug

Hvad er selenit?

selenit Lampe


Selenit er en række af gips mineralet. Den kommer også i varianter kendt som ørkenrose, satinspat og gipsblomst. Selenit er dannet af Calciumsulfat og er en monoklin krystal . Den kommer i lyse nuancer af perlehvid med en ler lignende tekstur. Selenit har en betydning af klarhed og bevidsthed.

Rensningens ædelsten

 • Kendt som gudindestenen
 • Opkaldt efter den græske gudinde for månen
 • God til at skifte energiblokke

Med en farve så bleg som englevingernes flagren, er Selenit stenen oversvømmet af overjordisk vidunder. Selenit er øjeblikkeligt beroligende og har en lang historie med at være en elsket gudindesten og siges at bringe beskyttelse, harmoni og sjælehelbredelse til din krop, sind og dit hjem.

Selenit siges at være en krystalliseret form for gips. Den kommer fra vandholdigt calciumsulfat og er en blød sten, der virker næsten formbar i naturen – mere fjer end sten. Som en af ​​de blødere sten kan det være en vidunderlig og levende påmindelse om, at vi bør bevæge os gennem denne verden med en følelse af mildhed, og at vi bør bringe helligt rum til vores praksis.

Plader af selenit krystaller er blevet fundet både højt og lavt, fra Grækenlands Odyssey-rige farvande til det kunstneriske Mexico, Zen-lignende Japan, det vilde Argentina og Brasiliens festånd. Det er også blevet fundet i USA, Polen , Rusland og Australien – Selenit er en sten, der ser ud til at komme rundt.

På grund af sin verdslige forbindelse dukker selenit op gennem historien. Selenitens betydning er gift med den antikke græske gudinde for månen – Selene. Selene havde magten til at lyse op om natten og havde en personlighed i konstant forandring, der så ud til at ebbe ud og flyde. Hun var datter af Hyperion og Thea og skildrede ride en hest eller bevinget vogn med en månehalvmåne som en krone på hovedet.

Selenit-betydningen gør den til en yderst åndelig sten og behandles ofte som sådan. Selenitstave kan være populære for dem, der ønsker at lede energi , og stenene og ædelstenssmykkerne, der indeholder selenit, er lavet for at hjælpe os med at åbne op for højere frekvenser og budskaber fra universet.

På et mere jordet niveau kan Selenit også være en fantastisk sten til at skifte gennem energiblokke, bringe fred og renhed til ens hoved og hjerte og generelt bare sikre, at du forbliver beskyttet og forbundet til verden omkring dig. Fortsæt med at læse for at finde ud af mere om, hvordan du bruger Selenite.

Hvis selenit ikke får dit hjerte til at springe et slag over, så find en sten, der forbinder dig med din egen sjæl.

Selenit

Den klassiske form for selenit er den mest uigennemsigtige og opkaldt efter månen. Dette er stilen af ​​Selenit, der siges at vække kronchakraet . Hvad angår helbredende krystaller på højt niveau, er den traditionelle form for selenit altid klar til at rydde ud af negativ energi, så du kan nå ud til englenes rige.

Helbredende egenskaber af selenit

Selenit kommer fyldt med helbredende egenskaber og er altid klar til at løfte dig op til højere riger. For dem, der higer efter fred og sindsro på tværs af deres krop, sind og sjæl – Selenit sætter dig et sted, hvor du føler dig klar til at blomstre. Med denne bløde sten på din side kan du blive klar til æterisk overdrive…

Fysiske helbredende egenskaber

 • Hjælper med skeletproblemer
 • Kan vende frie radikaler skade på cellestruktur


Selenite spreder sine vinger ud over de fysiske sletter sammen med den åndelige betydning, at hun er rig på smuk kropshealing. De, der bringer Selenit ind i deres liv, vil opdage, at denne sten bringer en ny flad af fleksibilitet til dit fysiske væsen.

Selenit siges at hjælpe med at stable rygsøjlen på linje og korrigere eller i det mindste give en hånd, når det kommer til skeletproblemer. Sammen med at styrke skeletsystemet, arbejder de lysfrembringende stemninger af Selenite også på at vende frie radikaler i cellestrukturen og kan holde din hud, hår og øjne klare og lyse og gennemblødt af ungdommelig dugfri energi.

Mentale og følelsesmæssige helbredende egenskaber


Hjælper med at slippe af med angst og bekymring
Gaver klarhed
Sødere end honning og mælk, Selenit går straks i gang med at hjælpe dig med at slippe af med de bekymringer og bekymringer, der kan tynge hjertet. Dette er en sten, der elsker at være let, som ønsker at vokse vinger, og som ikke ønsker nogen form for anker eller bånd fra katastrofal tænkning.

For at hjælpe dig med at frigøre dig fra disse sammenfiltrede tanker, starter Selenit først med at hjælpe dig med at aflaste dig selv ved at tænke med krystalklar klarhed. Det hjælper dig til at blive smukt bevidst om dine omgivelser og giver en upåklagelig dømmekraft og sund indsigt, så du kan arbejde omhyggeligt med din sjæl for at træffe de rigtige beslutninger.

Det er en sten, der inviterer dig til at være åben og ærlig, ren og frigjort, og til at bringe tilgivelse til situationer, der ikke længere tjener dig. Selenit hjælper dig med at gøre det følelsesmæssige arbejde med at give slip, så du er i stand til at rejse dig i din fulde form for kraft.

Metafysiske egenskaber
 • Arbejder med kronchakraet og tredje øje
 • Opmuntrer til kommunikation med englenes rige


Det metafysiske er, hvor Selenit virkelig ser ud til at skinne, og det er en sten, der lever op til sit navn som værende indviklet engleagtig. Selenit er et fantastisk værktøj til at flytte de energiblokke, der forhindrer dig i at leve i dit fulde og flydende flow.

Ved at arbejde tæt sammen med de højere chakraer som Kronchakraet og Tredje Øjechakraet holder Selenit lys og energi flydende, så du er revnet vidt åben og altid klar til at modtage de beskeder, som universet har at give.

Det kommer selvfølgelig ikke som nogen overraskelse, at Selenitens begynder sit arbejde med hjertechakraet. Uden at hjertechakraet er sundt og åbent, kan energien ikke flyde til de højere chakraer. Når vores hjerter er lette og åbne, er vi fyldt med medfølelse og kærlighed, og vi stoler på de budskaber, der kan sive ned fra højere steder. Selenit er en sublim spiritusguide og bruges også til aurarensning og som et essentielt værktøj i reiki.

Det siges ikke kun at hjælpe dig med at kommunikere med englenes verdener, men er også blevet brugt til at dykke ned i tidligere liv, vække psykiske evner, frigive alle slags uønskede entiteter og hjælpe dig med at bevæge dig ind i alle slags forskellige bevidstheder.

Hvilket stjernetegn hører den til

 • Stjernetegn for Tyren


Selenit er et sublimt match til Tyrens stjernetegn. Tyren er et af de jordiske tegn på himlen og er kendt for deres stoiske adfærd, deres praktiske tilgang og også – tør vi sige – deres fuldstændige stædighed til tider. Det er her, Selenit kan feje ind og give en mere himmelsk tilgang til de stjernetegn, der ser ud til at grave i hælene på dem. Tyren kunne klare sig med lidt mere løft, og selenit er krystallen, der hjælper dem med at få vinger.

Med sin bemærkelsesværdige fredfyldte natur og sit strejf af drømmende feminin energi, hjælper krystallen Tyren med at balancere al den vægtige maskuline energi. Selenit bringer fred til et frodigt hjerte uden at skære væk fra Tyrens følelse af luksus, leg og kreativ opvågning.

Brug af Selenit

 • Selenit og andre ædelsten til kronchakraet
 • Bær den på dig, for at hæve din vibration
 • Bring ind i hjemmet for at få mere harmoniharmoni


Byd Selenitens vidunder ind i dit liv, og gør dig klar til at springe højere. Uanset om du søger at forbinde dig med englerigerne, eller hvis du bare føler, at du har brug for lidt mere himmelsk fred i dit hjerte, skinner denne sten med alt det kosmiske lys, du kunne ønske dig.

Fra at vælge en selenitstav til at sende din energi i en bestemt retning til at vælge en selenit plade eller en enkelt sten til dit hjemmealter eller vælge selenit inspirerede ædelstenssmykker, her er alle måder, hvorpå du kan byde Selenit velkommen i din verden.

Hjemmekontor
En dybt helende sten , Selenit er en perle, du ønsker at bringe sin energi til din tærskel. Denne skinnende månesten er altid klar til at bringe en følelse af harmoni til dit hjem. Den er fyldt med intentionens energi og altid klar til at afværge positiv energi.

Ved at placere Selenit i din entre er du med til at forhindre, at giftig energi overhovedet kommer ind i dit hjem, og forpligter dig i stedet til at holde rummet blødt og let og gennemblødt af rent hvidt lys.

Selenit pyramide - 10 cm
Selenit pyramide – 10 cm

Lommesten og Smykker


De, der vælger Selenit smykker, vil opdage, at det er her, stenen virkelig blomstrer til sin ret. Selenit kan være en blødere stenstil, men det giver en smuk perle at bære tæt på din hud.

En af de bedste grunde til at vælge ædelstenssmykker er, at når du har ædelsten presset direkte på din hud, kan de smukt tilpasse sig dine egne personlige vibrationer. At intet har mellem dig og Selenit inviterer stenen til at sende sine helbredende kræfter direkte til disse chakraer , hvilket sikrer, at Selenitens magi ikke dæmpes af materiale.

Hvis du leder efter andre sten, der fungerer i vidunderlig harmoni med selenit, kan det være værd at kigge mod de ædelsten, der også fungerer i harmoni med kronechakraet. Ametysts fantastiske lilla nuancer kan være den første sten, vi tænker på, når vi vælger en partner til Selenite.

Fredfyldt, gennemblødt af en drøm og altid klar til at skubbe dit kronechakra, Ametyst er alles yndlings åndelige sten. Ikke overraskende er Moonstone en naturlig følgesvend til Selenite og er altid klar til at bringe den måneagtige energi og kærlighed til forandring til bordet.

Charoite er en anden sten, der fungerer godt, når den er gift med Selenite. Denne sten er fremragende til at balancere jordforbindelsesenergier med højere tænkning, og sørger for, at du altid holder en fod på gulvet, uanset hvor højt du flyver. Lepidolite er her for at forberede dig til den spirituelle opvågning og sikre, at du føler dig fuldt støttet, selv når du når dybt ind i kosmos.

Selenit har også lignende egenskaber som Agat, så de, der elsker Selenit arbejde og ønsker at tilføje dobbelt energi til blandingen, kan henvende sig til denne sten for at oplyse Selenit flydende lys endnu mere. Turmalin er en anden sten, der vil fungere godt med Selenit, især hvis du ønsker lidt ekstra jordforbindelse og beskyttelse.

Lapis Lazuli er en anden mystisk sten, der fungerer smukt i overensstemmelse med Selenit. Endelig er Rosen kvarts her for at bringe sine rosenfarvede nuancer til hjertet og for at sikre, at hjertechakraet er helt åbent som en blomst.

En selenitstav er Selenit, der kommer i en pind eller tryllestav, der kan hjælpe med at styre energistrømmen. Anvendelser af selenitstave omfatter bevægelse af stillestående energi, rensning af auraen, udrensning af negativ energi og forbindelse med højere bevidsthedsniveauer.

Anvendelse af Selenit stav:

Vi elsker selenitstave, da de er formet perfekt til at dirigere energi – ligesom en dirigent, der leder et orkester, eller en hvid heks, der fortryller. Der er mange måder, du kan bruge din Selenit-stav til at skabe et skift, men her er et par af vores favoritter.

Rense Blokkeringer – Selenit er en god hånd til at fjerne energi og flytte energier rundt. Hvis du har følt, at et område eller et bestemt chakra er blokeret, så bruger du selenit staven til at få tingene til at flyde igen. Brug punktet væk fra kroppen, så den negative energi eller blokering kan flyde ud.

Aura rensning – Vi bliver alle fulde til randen nogle gange, når det kommer til angste tanker, negative mønstre og kritisk selvsnak. Uanset om det er vores egen energi eller en andens aftryk, hjælper det til tider at have et viskelæder til at gnide de knap så frække ting ud.

Ved at bruge din Selenit tryllestav kan du holde den tommer fra kroppen og bevæge den langsomt op og ned, hvilket inviterer den til at suge op og fjerne al den uønskede energi , der har samlet sig i løbet af dagen. Du kan gøre dette hver dag.

Finjusteret fokus – hvis du oplever, at du bliver rummelig i løbet af dagen, eller hvis du lider af hjernetåge, så hold en selenitstav ved dit skrivebord eller i dit studierum for at opmuntre sindet til at forblive skarpt og en pointe.

Rens rummet – selenitstave er også gode til at forfriske rum. Placer den i vindueskarmen eller indgangspunkterne for at holde de dårlige vibes ude. Du kan også bruge din selenitstav på samme måde som udtværing for at flytte eventuel stillestående energi .

Rens krystaller – Hvis du har krystalsmykker , kan du holde dem opladet eller klare ved at placere dem på din Selenit-stav.

Nulstil – Din Selenit-stav kan også være en fantastisk nulstillingsknap. Når du træder indenfor efter en hård dag ude, eller når du føler dig træg og sammensunket, skal du blot svinge tryllestaven over din krop eller holde den under en fem-minutters meditation og lade den overskydende vægt skifte og efterlade dig fjer let igen.

Bedre søvn – Placer din Selenit tryllestav under din pude eller ved siden af ​​sengen, og lad den lulle dig ind i sød hvile og afslapning.

Massage – En selenitstav er et vidunder, når det kommer til at massere områder, hvor du føler dig spændt og stram. Den kan også bruges til at holde chakraerne i balance.

Sådan renser du din selenit

 • Selenit og andre krystaller
 • Rens med en blød tandbørste
 • Oplad med andre krystaller


Selenit er en virkelig sart sten – så meget, at selv en fingernegl kan få stenen til at ridse. På grund af dens bløde natur, skal du være super forsigtig, når du renser den. Det betyder ikke, at du ikke bør byde Selenite velkommen i din krystalsamling, bare husk, at det tjener som en lektion at være let af berøring og blid (god praksis for, når vi beskæftiger os med vores egne hjerter).

Det er vigtigt at holde dine krystaller smukt rensede, da dette kan sikre, at de fungerer fuldt ud. Nogle gange kan vores energiopsamlende krystaller blive tilstoppet med energi, og ved at holde dem skyllede kan de sikre, at de er i stand til at udsende helbredende vibes med fuld kraft i stedet for med en strøm.

Den bedste måde at lave selenit rensning på er ved at tage en blød tandbørste og noget varmt vand og arbejde forsigtigt langs overfladen af ​​stenen.

Hvis du har brug for at bruge lidt ekstra strøm, når du rengør, skal du vælge en naturlig sæbe og styre uden om træbørster og hårdere kemikalier, da du kan være sikker på, at din Selenit ikke vil nyde det. Hvis du vil spille det virkelig sikkert, kan du springe vandværket over på din Selenit og i stedet vælge at rense det via salvieudtværing eller et andet urtemiddel.

Selenit er en stærk og kraftfuld sten med høje vibrationer , men det betyder ikke, at den ikke behøver lidt ekstra opladning nogle gange også. måneskin gør underværker ved at oplade Selenit, så du er velkommen til at lade den stå i fuldmånens lys fra tid til anden. En anden måde at hurtigt oplade Selenit på, hvis du ikke vil vente på månens cyklus, er at tænde et hvidt lys.

Selenit kan også bruges til at oplade dine andre krystaller , da det har så meget energi at give. Du kan placere dine andre krystaller og ædelsten i umiddelbar nærhed af din Selenit, og den vil komme i gang med at nynne sine helbredende vibrationer.

Geologiske egenskaber:

Kemisk klassificeringMineral
Kemisk formelCaS04 · 2H2O _ _
Krystal systemMonoklinisk
FarveFarveløs, hvid, grå, gul, brun, grøn, blå
Streakhvid
GlansGlasagtig, silkeagtig, perleagtig, mat
GennemsigtighedGennemsigtig til gennemsigtig
HændelseFindes i evaporitaflejringer og sedimentære bjergarter
DannelseDannes ved udfældning fra saltvand eller hydrotermisk aktivitet
DiafanitetGennemsigtig til gennemsigtig
SpaltningPerfekt i én retning (basal spaltning)
Mohs hårdhed2
Specifik vægtfylde2.3
Diagnostiske egenskaberGennemsigtighed, krystalvane, spaltning, hårdhed
Kemisk sammensætningCalciumsulfatdihydrat (CaSO 4 · 2H 2 O)
Krystal systemMonoklinisk
Optiske egenskaberBiaksial (-)
Brydningsindeksnα = 1,520 – 1,522, nβ = 1,522 – 1,523, nγ = 1,529 – 1,530
Dobbeltbrudδ = 0,009 – 0,011
2V vinkelMålt: 56° til 60°; beregnet: 56°
SpredningIngen
Andre egenskaberFluorescerende, udviser termoluminescens, opløselig i vand


Selenit er en af ​​de mest himmelske sten, du kan vælge, og et vigtigt valg for dem, der ønsker at bruge deres krystaller til at få adgang til højere energier. Hvis du længe har været tiltrukket af æteriske følelser, fællesskab med englenes verdener og tanker og følelser om, at noget lysere og større er derude, kunne Selenite bare være stenen til at få dig derhen.

Vi kan ikke springe til forskellige skæbner uden først at rydde vores egne hjertes veje. Ved at invitere angsten til at flyde væk, fylde din sjæl med lys og kærlighed og læne dig ind i højere tænkning, kan du komme ind i en helt ny bevidsthed. Selv for dem, der ikke ønsker at flyve så højt, men som higer efter mere spiritueltog feminin energi til at hjælpe med at balancere dem, og som ønsker en blød form for klarhed til at oplyse deres liv, takket være Selenit egenskaber, kan denne sten være en blød ledsager eller et helt nyt hvirvlende kosmos afhængigt af hvad du har brug for.

Ofte stillede spørgsmål om selenit

Hvordan renser man selenit?
Selvom Selenit er en rensende perle med kraften til at oplade andre krystaller, kan den stadig have gavn af lidt let rengøring i sig selv. Da Selenit er en blød sten, er den bedste måde at rense den på med en blød tandbørste og lidt varmt vand. Hvis du vil undgå vand, kan du også smøre din sten med Palo santo eller salvie .

Hvad gør Selenit?
Selenit er en sten af ​​renhed og spiritualitet. Den har høje vibrationer og dyb helbredende energi. Det kan hjælpe dig med at rense kronechakraet for enhver blokering, skærpe din tænkning og kommunikere med højere kræfter og englenes verdener. Det blødgør ikke kun sjælen, men det hjælper dig også med at oprette forbindelse til dine spirituelle guider.

Hvad bruges Selenit til?
Selenit bruges til spirituelle forbindelser , reiki-øvelser, healing af kronchakra og til at rense og oplade andre ædelstene. Denne magiske mange facetterede perle har mange intuitive kræfter. Det er en perle, der er fuld af lys og kan hjælpe dig med at give slip på mørke tanker, overvinde følelsesmæssige ubalancer og sige farvel til det, der ikke tjener dig. Det er også en sten, der hjælper med udforskning af tidligere liv og vækker psykiske forbindelser.

Hvordan bruger man Selenit?
En af de bedste måder at bruge Selenit til at vække dine åndelige kræfter er at bære den. Hvis du bærer krystaller mod kroppen, kan du hjælpe dine egne personlige vibrationer til at stige for at møde den højere sten. Du kan også bruge selenit i et krystalgitter, i reiki-praksis, og hvis du har en selenitstav, kan du bruge den til at rense et rum for negativ energi, massere kroppen og til at tilskynde til en sødere søvn.

Kan selenit være i solen?
Selvom den kan placeres i solen , anbefales det ikke at lade det stå der i lange perioder. Dette skyldes, at hyppig udsættelse for direkte sollys kan føre til, at stenen bliver falmet og mat på grund af eksponeringen for UV-lys.

Hvordan aktiverer man Selenit?
Aktiver din selenit-sten ved at bære den mod huden. Selenit handler om rig og stemningsfuld helbredende energi, hvilket betyder, at den øjeblikkeligt forbinder og kommer i gang med at helbrede krop, sind og sjæl. Du kan også aktivere den ved at holde den i hånden og programmere den med den hensigt, du søger dens hjælp med.

Hvordan oplades Selenit?
Den er en feminin intuitiv sten , og på grund af dette har den en tæt forbindelse med månens energi. Hvis du vil lade din sten op, kan du lade den stå i vindueskarmen under månens lys for natten og lade den opsuge det sublime lys, der bringer vibrationer.

Hvad er selenit?
Den er en blød og spirituel ædelsten lavet af Calciumsulfat. Det er en monoklin krystal og et gips mineral. Den har en blød ler agtig følelse og kommer i rene hvide nuancer. Der er flere sorter af selenit, der går under forskellige navne – ørkenrose, satinspat og gips blomst. Den er kendt for at være en sten af ​​klarhed og bevidsthed.

Hvad er den god for?
Den er en herlig sten for dem, der ønsker at øge deres spirituelle spil. Denne blege flagrende krystal er fantastisk til at hjælpe med at rense de højere chakraer, der arbejder fra hjertet til kronen. Det er også en god sten for dem, der ønsker at få adgang til højere tankegange og oprette forbindelse til deres åndelige guider og andre æteriske væsener. Hvis du har gemt væk psykiske gaver, vil den hjælpe med at styrke dem.

Hvordan renser man krystaller med selenit?
Den er fuld af energi, og det er en af ​​de sjældne ædelstene, der også kan hjælpe med at rense og oplade dine andre ædelstene. Hvis du ønsker at bruge den til at rense og oplade din krystalsamling, kan du blot lade dine andre sten stå så de har kontakt med den eller placere dem oven på den.

Kan den blive våd?
Den scorer kun 2 på Mohs hårdhedsskala, hvilket betyder, at det er en superblød krystal. Da det kun er en 2’er på skalaen, kan den blive ridset af en negl. Sten, der generelt anses for at være vandsikre, er normalt over 7 på Mohs-skalaen. Det betyder, at du bør undgå at få din krystal våd, da den kan opløses, hvis den placeres i vand i længere perioder.

Hvordan oplades krystaller med Selenit?
Den stråler med lys og højere energi og er en fremragende sten til at oplade dine andre krystaller, når de føler sig trætte. Du skal blot placere dine sten så de rør selenit krystallen, og lad den komme i gang med at sende de høje vibrationer ud, for at rense og oplade dine sten til deres fulde kapacitet.

Oplader den andre krystaller?
Ja, den er en fantastisk sten til at oplade dine andre krystaller. Kendt som dronningen af ​​krystalopladere, er denne sten fantastisk til at forstørre energi, bringe dens høje vibrationer og opsuge alle negative vibrationer. Bare at efterlade den i nærværelse af dine andre sten vil sikre, at de giver over det energiboost.

Skal den renses?
Da den er en sten, der renser, tror folk ofte ikke, at den selv skal renses. Det er rigtigt, at stenen har nogle selvrensende egenskaber, men den nyder også godt af en ekstern rensning nu og da for at holde den klar og fri for enhver negativ opbygning.

Hvordan bruger man en selenitstav?
Du kan bruge din Selenit-stav til alt fra energirensning til at rydde chakrablokkeringer, rense krystaller og mange andre ting. Du kan endda bruge den til at massere kroppen. Peg din Selenit stav hvorhen du vil sende dens energi, kør den op og ned ad kroppen, eller placer den under din pude eller på dit skrivebord for at hjælpe med sød søvn og finere fokus.

Hvordan kan man se, om den er ægte?
Ægte selenit er en blød sten og kan endda blive ridset af en negl. Men hvis den pågældende sten har et lag beskyttende lak over sig, virker denne test ikke. Den skal også være naturligt varmere i hånden end kvarts eller glas.

Hvilket chakra hører den til?
Den er en kronechakra ædelsten. Fyldt med positiv energi, vejledning og åndelig kraft holder denne sten lyset flydende og forbinder dig til højere steder, tanker og mennesker. Det virker også med det tredje øje chakra for visdom og intuition og hjertechakraet for kærlighed og medfølelse.

Renser den andre krystaller?
Ja, den er en ideel ædelsten til at hjælpe med at rense dine andre krystaller. Fordi den er spækket med selvopladning og rensende energi, er den veludstyret til også at give sit lys til andre sten. Den kan ikke kun oplade og rense andre ædelstene, men det kan også hjælpe med at forstærke deres kræfter, hvilket gør det til et fantastisk værktøj til at manifestere og fastlægge hensigter.

Hvor kommer den fra?
Den er født fra saltflader, varme kilder, dybe huler og lerbede og kommer fra de varme tørre hjørner af verden. Den udvindes bl.a. i Marokko, Grækenland, USA, Mexico, Japan, Brasilien, Rusland og Australien.

Skal den oplades?
Selvom den har nogle selvrensende og selvopladende egenskaber, drager den stadig fordel af en aktiv og bevidst opladning i ny og næ. Du kan nemt oplade din krystal ved at placere den i månens lys eller bruge lydterapi til at bringe dens vibrationer høje igen.

Hvordan renser man med selenit?
Der er mange måder at bruge den til udrensning. Du kan rense et rum med en selenitstav, eller du kan placere et selenittårn i et rum for at jage negativ energi ud og holde tingene friske. Du kan rense din aura og chakraer med den eller gå med den i form af smykker. Du kan også bruge den til at rense dine andre sten ved at få dem til at røre ved hinanden i 24 timer.

Hvordan ser den ud?
Den betragtes ofte som farveløs, selvom det kan have et perle- eller mælkeagtigt udseende. Det kan også have nuancer af blå, brune, grå eller endda gule nuancer på grund af grundfjeldet eller mineralske urenheder under overfladen. Det kan have en silkeagtig eller glasagtig glans.

Hvordan polerer man den?
Den er en meget blød sten, så man skal være forsigtig, når man polerer den. Hvis du vil polere den rå sten, skal du bruge fugtigt sandpapir med forskellige korn – startende med det groveste og arbejde dig ned. Sørg for, at du er blid, da for meget kraft kan forårsage skade i din ædelsten. Du kan polere og polere stenen bagefter med en blød klud og ædellak for at få den til at synge og skinne.

Hvordan dannes den?
Den dannes ofte ved opbygning af salt på steder, hvor saltvand er tørret op. Over millioner af år som saltvand fordamper og flyder, fordamper og flyder, efterlader dette en ophobning af salt, som kan begynde at krystallisere. Når dette sker i områder, hvor mineralgipsen er til stede, krystalliserer det yderligere og opsuger nogle af de andre mineraler i dets tilstedeværelse. Sådan bliver den “født”.

Hvordan bruger man den til at oplade krystaller?
En af de bedste måder at lade din krystal oplade dine andre ædelstene på er at skabe overflade til overflade kontakt. Dette er grunden til, at et Selenit-tårn eller -plade kan være et perfekt formet opladningsværktøj. Men selv med en ædelsten eller væltede sten – så længe dine sten rører ved, kan den dele sin kraft. Du vil måske lade dine sten stå sammen i 24 timer for en fuld strålende opladning.

Hvordan bruger man et Selenit tårn?
Hvis du ønsker at bringe ren positiv energi til et rum, kan et krystal-tårn være det perfekte værktøj. Sørg for, at du placerer din krystal i ethvert rum eller område, hvor du vil jage negativitet ud og forstærke energi. Du kan også placere den ved siden af ​​sengen, hvis du vil forbedre søvnen eller placere den i dit arbejdsområde for øget fokus. Du kan også placere et tårnet på dit alter eller et selenit lysestage

Hvad er den til?
Den er en åndelig ædelsten, der bruges til at balancere de højere chakraer, bringe rensende energi til et rum og hjælpe dig med at oprette forbindelse til englenes rige. Det er en sten af ​​harmoni, hensigt og høje vibrationer. Den er også en fantastisk ædelsten at have tæt på, hvis du vil rense dine andre sten, da den generøst deler sin energi.

Hvad er en selenitstav?
En selenitstav er en stav- eller pladeform, der er skåret ud af krystallen. Disse stave er den perfekte form til at fokusere energi. Du kan bruge en stav til energisk at rense et rum, til at flytte blokeret energi i kroppen, til massage og til aurarensning. Den har rigtig mange formål, og er en stav, som alle burde have i deres hjem.

Hvor skal man placere den/dem i hjemmet?
Den er en herlig sten at byde velkommen i hjemmet. Med kraftig forstærkende energi, øget spiritualitet og en følelse af fredfyldt renhed beroliger den øjeblikkeligt og holder dit rum blødt og let. Du kan placere den i ethvert fælles rum for at skabe balance og positivitet. Du kan placere den ved siden af ​​sengen for at få en god søvn, eller du kan byde den velkommen til dit kontor eller kreative rum for at finjustere fokus og tænde inspiration.

Kan du oplade den i solen?
Ja det kan den godt, men jeg vil ikke anbefale det.
Selvom den kan oplades i solen, kan det være bedre at oplade det i måneskin i stedet. Dette skyldes, at krystallen kan falme eller blive mat ved længere tids eksponering for UV-lys. Hvis du oplader den i solen, skal du sørge for at holde øje med eksponeringstiden og holde den væk fra direkte skarpt sollys.

Hvordan renser du dig selv med den?
Hvis du ønsker at bringe dens helbredende energi til din krop, kan du bruge en selenitstav, bære smykker eller placere sten på dig, mens du ligger ned. At bære den som et smykke er en af ​​de bedste måder at nemt opsuge al den magi. Du kan også bruge den i form som en stav og køre den op og ned ad kroppen, så den kan ryste enhver stillestående eller indespærret energi løs. At ligge på gulvet og placere den hjerte-, tredje øje- og kronechakrapunkter kan også hjælpe med at fjerne blokeringer.

Er natriumselenit det samme som selen?
Selen er et sporstof, der hjælper kroppen på mange forskellige måder. Natriumselenit er et uorganisk grundstof, der oftest bruges som laboratoriekemikalie eller i medicin. Natriumselenit er lavet af selen.

Hvilke krystaller fungerer godt sammen med den?
Da den forstærker energien fra andre sten, kan det være en stor perle at bruge i harmoni med andre. Ametyst er også en kronchakra-sten – perfekt at have på med den, når du vil skrue op for den spirituelle energi. Andre krystaller, der fungerer godt sammen med den, omfatter Månestone, Lepidolit, Lapis Lazuli, Agat.

Hvor skal man placere tårnet?
Tårnet er fuld af ren og rensende energi og kan hjælpe med at hæve ethvert rum. Placer den ved siden af ​​din seng for at forbedre din søvn eller anbring den i dit kreative rum eller arbejdsområde for at øge fokus og byde velkommen til inspirerende energi. Du kan også placere et tårn på dit alter eller ethvert rum, der kunne drage fordel af rensende, ren og lys åndelig energi.

Kan du sove med den?
Ja, den er en fantastisk sten at putte under din pude. Denne søde sten hjælper dig med at lindre bekymringer og føle dig så let som en fjer, når du endelig slår dig til ro med et lukket øje. Fuld af genoprettende energi vil det ikke kun hjælpe dig til at slumre bedre, men kan også opmuntre dig til at dykke ned i drømmearbejdet, hvis du føler, at du vil dykke dybere ned i din underbevidsthed.

Hvor lang tid tager det for selenit krystaller at dannes?
Det kan tage millioner af år for krystallen at danne sig til den sten du kender i dag, da det er en lang proces med saltvand, der fordamper og flyder igen. Dette gentager sig over en længere periode, indtil lagene af salt opbygges og krystallerne kan dannes.

Hvordan renser man en selenitstav?
Hvis du vil rense din selenitstav for at fjerne eventuel opsamlet negativ energi af eller blot for at give den en opfriskning, kan du gnide den med salvie eller Palo santo. Du kan også placere din tryllestav i måneskin og lade den stå natten over. Du kan bruge lydbade, gongonger eller en syngeskål til også at sende helbredende vibrationer gennem staven.

Hvordan programmerer man den?
Som en fantastisk forstærker af energi, hold din krystal i hånden og fortæl din hensigt til den. Dette er en perle, der hjælper dig med at få succes ved at rense sindet, hæve vibrationer og forbinde dig med kosmos. Tak krystallen for dens tilstedeværelse og bed om dens hjælp med de ting du har bedt den om. Vær meget specifik og klar. Bagefter skal du bære krystallen på dig eller have den liggende ved siden af ​​din hovedpude.

Er krystallen menneskeskabt?
Nej, ægte selenit er født af naturen og det kan tage millioner af år at blive realiseret. Det er skabt gennem tid, fordampning, miljøfaktorer og tilstedeværelsen af ​​andre mineraler. Du kan se, at du holder en ægte selenit, når ædelstenen har indeslutninger under overfladen, og når den er blød og varm i hånden.

Hvad gør krystallen åndeligt?
Den er en yderst åndelig ædelsten og kan hjælpe med at øge dine åndelige forbindelser. Den kan ikke kun fjerne blokeringer i hjertet, det tredje øje og kronechakraet, men den kan også styrke psykiske forbindelser. Det er en fantastisk sten til at forstærke åndelig energi også.

Hvilket grundstof er den?
Krystallen er en luftelementsten. Det bærer hvisken fra dit budskab med sig ud i verden, den hjælper dig til at føle dig fjerlet og udvider din bevidsthed, forbindelse og kommunikation. Luftelementet handler om vision, fantasi og inspiration.

Er selenittårne ​​naturlige?
Stenen er en af ​​de eneste krystaller, der naturligt kan skæres til et tårn. Dette skyldes, at Selenit kan dannes i store stykker, hvilket gør det nemt at skære i høje spiraltårne.

Er den dyr?
Krystallen er en super speciel og meget spirituel sten. Som med alle andre krystaller vil prisen variere afhængigt af ædelstenens kvalitet, størrelse og udskæring. Selvom den ikke er den sjældneste af ædelsten, anses den stadig for at være svært at finde sten af ​​højeste kvalitet. også orange selenit

Hvordan plejer man selenit?
Da krystallen er en meget blød ædelsten, kræver det lidt omhu og omtanke for at holde den sikker og sund.
Du skal passe på ikke at ridse eller banke stenen for hårdt, da den kun er 2 på Mohs hårdhedsskala og endda kan blive ridset af en negl. Du bør også holde den væk fra vand og direkte sollys. Du kan rense og oplade din sten ved at efterlade den i månens lys, udtvære den eller bruge lydvibrationer.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

  Made by Web.dK