Sort turmalin

Sort turmalin betydning: helbredende egenskaber og hverdagsbrug

Hvad er sort turmalin?

Sort turmalin er en del af turmalin- familien. Det er almindeligt forekommende i krystalsystemer og består af natrium jern aluminium borat silikat. Stenen er sort. Sort turmalin betyder jordforbindelse og beskyttelse.

 • En blæk farvet sort sten
 • Sluger negativ energi
 • Forvandler ængstelige følelser
 • Fundet i det saksiske Tyskland i år 1400

Selvom sort turmalin kan virke frataget enhver farve, er det en enormt kraftfuld sten for dem, der ønsker at bære en konstant beskyttelseskappe. Kraftig, blæksort og med stærke jordforbindelses kræfter er denne jet farvede sten kendt for at være en sluger af negative energier.

Det hjælper effektivt bæreren med at blive frigjort for mørke følelser, og forvandler disse ængstelige vibrationer til et positivt spin, der nærer sjælen.

Se vores krystaller her

turmalinen er dybt forbundet med basis chakraerne , de jordiske rødder, der hjælper dig til at føle dig tryg og sikker på din plads på denne jord. Når dine rodchakraer er smukt afbalancerede, giver dette dig den dybtliggende selvtillid til at omfavne den du er, tale din sandhed og gå din egen vej til åndelig helbredelse. Og sort turmalin kan bane vejen.

Sort turmalin kommer fra de fjerne afkroge af kloden og kan findes i den frodige jungle i Brasiliens Amazonas, de skyhøje bjerge, der splitter Pakistan og endda ved siden af ​​Maines saltpiskede bølger.

Det første stykke sort turmalin blev fundet tilbage i år 1400, dybt i det barske hjerte af Sachsen, Tyskland, hvor det drømmende stykke mørke blev samlet op tæt på en gammel tinmine. Siden de dage har sort turmalin rejst langt i vores bevidsthed, og disse unikke egenskaber udgør den beskyttende sten kendt for at holde dårlig energi væk.

Så mørkt som natten ser sort turmalin ud, Køligt at røre ved, er det ikke en sten, der behøver et glat udseende for at gøre sin pointe. Sort turmalin er af jorden, og hvert stykke er helt unikt.

Alligevel holder alle den blækagtige nuance af sort, nogle gange når de holdes i lyset, synes mørket at fange tjavsede grå årer eller virker næsten blåt og dybt iriserende. Lad os dykke lidt dybere ind i verden af ​​sort turmalin…

Sort turmalin Betydning og Fordelene

Der er mange nuancer af turmalin, men ingen, har de beskyttende kræfter forbundet med sort turmalin. Formet hvor dampende vand og mineraler bevæger sig igennem jordens lommer, er denne sten dybt beriget med jern og mangan, som begge hjælper med at give sort turmalin de opladnings- og magnetiske egenskaber, der gør den til et så vigtigt værktøj i din jordforbindelse

Følelsen af jordforbindelse er en af ​​de mest grundlæggende ingredienser for dem af os på en personlig rejse. Uden glæden ved at være smukt jordnær, kan vi finde os selv i at føle os fortabte, driftige, umotiverede og uden forbindelse til nogen dybere selvfølelse. Det er også vigtigt at føle sig beskyttet, og det er igen her, sort turmalin kommer ind.

Fysiske helbredende egenskaber

 • Blokerer EMF’er
 • Øger stofskiftet

Måske den mest berømte fordel ved den sorte turmalin sten må være dens mægtige beskyttende egenskaber. Dette er en sten, der er så velbevandret til at holde dig fri for giftige energier, at du kan træde ud uden bekymringer.

Uanset om det drejer sig om en dosis negativitet fra en anden person, eller blokering af EMF’er og bekymrende miljøfaktorer, er det at bære sort turmalin beslægtet med altid at bære et skjold, som ikke kan undgå at tilføje et strejf af positiv energi, hver gang du træder ud.

Hvad er EMF stråling?

Elektromagnetiske felter eller stråling findes overalt omkring os og kan både være menneskeskabte og naturlige. Elektromagnetisk stråling kommer blandt andet fra de elektriske apparater, vi omgiver os med i hverdagen, fra solens uv-stråler og fra radioaktiv stråling.

Sort turmalin har masser af fysiske fordele for dem, hvis krop kunne bruge en ekstra dosis sejhed. At hjælpe kredsløbet, reducere det negative præg af lungeproblemer, booste stofskiftet og effektivt reducere muskelsmerter og smerter er blot nogle få ting, som sort turmalin kan gøre. En vidunderlig tilhænger af alle organsystemer og immunsystemet, kan du forvente, at turmalin øger tempoet, når det kommer til hurtig og jævn heling .

Hvis du finder dig selv en følsom sjæl, når det kommer til elektromagnetiske kræfter, så kan Sort Turmalin være den sten, du har brug for. Bærbare computere, telefoner, tv – disse afgiver alle en smog, der kan forårsage kaos hos dem, der er tilbøjelige til EMF-følsomhed.

Heldigvis kan sort turmalin stoppe EMF i sine spor, danne en beskyttende barriere og opsuge det.

Følelsesmæssige helbredende egenskaber

 • Stærke jordforbindelses kræfter
 • Skærer gennem ængstelige tanker

Kraftig, blæksort og med stærke jordforbindelseskræfter er denne sten kendt for at være en sluger af negative energier. Det hjælper effektivt bæreren med at blive frigjort for mørke følelser, og forvandle disse ængstelige vibrationer til et positivt spin, der nærer sjælen.

Vi har allerede nævnt, hvor stor en hjælp til jordforbindelse den kan være og er en fantastisk måde til at holde dit rodchakra klar og i balance, hvilket betyder, at du kan sole dig i selvtillidens glans, føle dig forbundet med dem omkring dig og træffe beslutninger baseret på behov, ikke frygt.

En anden utrolig fordel ved sort turmalin er dens evne til at udskifte skadelige mønstre med positive . Hvis du har gamle vaner, der ikke tjener dig godt, så vil turmalinen bruge sine utrolige frekvenser til at tage al den energi og transformere den til noget rent og positivt, og hjælpe dig til konsekvent at være på dit bedste spil og til at opnå alt det, du kan.

Hvis du har tendens til at tabe hovedet eller føler, at verden falder ind over dig, kan turmalin virkelig forvandle dit potentiale til at forblive rolig og samlet. Ved at skære igennem ængstelige tanker, beskytte dig mod andres negative energier og hjælpe dig med at holde forbindelsen, kan du sige farvel til invaliderende niveauer af stress og angst. Når du byder positiv energi velkommen, baner du også vejen for, at held og lykke kan strømme mod dig.

Metafysiske egenskaber

 • Forbundet til rodchakraet
 • Opmuntrer til selvtillid og sandhedssøgning

Sort turmalin er dybt forbundet med basis chakraerne, de jordiske rødder, der hjælper dig til at føle dig tryg og sikker på din plads på denne jord. Når dine rodchakraer er smukt afbalancerede, giver dette dig den dybtliggende selvtillid til at omfavne den du er, tale din sandhed og gå din egen vej til åndelig helbredelse. Og turmalinen kan bane vejen.

Denne sten giver en kappe af beskyttelse og efterlader dig ikke nøgen og udsat for energivampyrer og psykiske angreb. Grænser er smukke, og når vi har en form for beskyttelse på plads, kan vi bevæge os gennem verden uden at føle os opslugt af behovet for at ‘passe på ryggen’. Det åbner os for at være tillidsfulde, kærlige og klar til at lære, når vi har troen på, at vi er bundet og beskyttet uanset hvad.

Sort turmalin som stjernetegns fødselssten

 • En fødselssten til Vægten og Skorpionen
 • God til Stenbukken


Stenen er forbundet med fødsels stenen , der repræsenterer de mørke nætter, der nærmer sig. Som fødselssten i oktober passer stenen til Vægte og Skorpioner, men er også utroligt velegnet til Stenbukken. Vægte er charmerende og afbalancerede, men de har en tendens til at flygte fra at stå over for konflikter.

Stenen hjælper Vægten til at forblive stærke og føle sig beskyttede, og inviterer dem til et sikkert rum, hvor de kan dele deres tanker og ideer, når det er nødvendigt. Sort turmalin er en stressopløser for Vægtens stjernetegn. For skorpioner kan sort turmalin også hjælpe dem med deres ubeslutsomme og konfliktundgående egenskaber.

Stenbukken er kendt for deres ambitiøse og disciplinerede natur, men for meget tid bundet til computeren og al den teknologi kan være skadelig for både mental og fysisk sundhed. Sort turmalin kan trænge ind for at opsuge disse EMF’er.

Stenbukken kan være stolt af at være fuldstændige og urokkelige realister, men nogle gange kan dette læses som værende lidt for pessimistisk. Hver gang en ny idé at lægge på bordet, vil en Stenbuk ikke tøve med at tælle fejlene i planen, før de overhovedet viser en antydning af begejstring.

En anden fantastisk egenskab ved stene er dens evne til at bringe en tiltrængt dosis positivitet og skubbe de negative energier væk i baggrunden. Dette betyder ikke, at den mørkfarvede sten inviterer dig til at være falsk, men faktisk lokker dig til at være lidt mere opmærksom på den positive side.

Da Stenbukken også kan styre lidt mere til den følsomme side, kan turmalin hjælpe dig med at få en lille smule tykkere hud. Der er absolut intet galt i at være følsom, men hvis du opdager, at det er i vejen for din selvtillid, dit selvværds niveau og din evne til at slappe af i sociale sammenhænge, ​​så kan obsidian som ædelsten hjælpe dig med at trække på skuldrene

Brug af sort turmalin til krystalhealing

 • Bær smykker eller lommesten til beskyttelse
 • Velkommen ind i hjemmet for at afværge EMF’er

Smykker eller Lommesten

For dem, der føler sig sårbare over for verden eller som har høje empatiproblemer, er sort turmalin bedst at bære på kroppen i form af smykker eller som Lommesten. Ved at bære sort turmalin svarer det til at tage en kappe på eller bære et skjold, som altid vil være der, mod uønskede energier og følelsesmæssige angreb.

At have sorte smykker eller Lommesten er en af ​​de mest effektive måder at drapere denne kappe rundt om dine skuldre, da brug af ædelstene til direkte hudkontakt sikrer, at din krop er i stand til effektivt at opsuge og omdanne disse helbredende vibrationer.

For de sten, der passer godt sammen med sort turmalin , kan du se til ametysten afbalancere beskyttelsen og indgyde en endnu dybere følelse af ro. Hæmatit er en anden stærkt beskyttende sten, som helt sikkert vil gøre dit arsenal mod elektromagnetisk stråling endnu stærkere.

Bjergkrystal kan balancere midnats nuancerne og blive til månen. Mange af de rosenfarvede sten opmuntrer den til blid kærlighed, glæde og uendelig medfølelse. En af de smukkeste stilarter af lyserød turmalin er kendt som vandmelon-turmalin takket være dens lyserøde midte kantet med grønt. Grøn turmalin bringer også maskulin energi til den mere feminine stil af den rosenrøde sten.

Denne sten er sublim for øjet og skiller sig ud i sin rene pragt, når den placeres ved siden af ​​midnats nuancerne af sorte krystaller. Agat, Rosenkvarts er også fremragende intuitive partnere.

Hvis du vil rense din aura, rydde ud af bekymringer og falde i den vidunderlige lyksalighed ved en god nats søvn, så tag et stykke sort turmalin og læg det under din pude. At have den tæt på vil hjælpe dens natur til at lindre ømhed og smerter, der plager din søvn, hvilket betyder, at du vil vågne udhvilet og klar til at møde en anden dag.

Hjem og kontor

Hvis du vil placere et EMF-beskyttende kraftfelt rundt om dit hjem, så tag fire små stykker sort turmalin og skab et gitter ved at placere et i hvert af de fire hjørner. Dette beskyttende gitter vil sikre, at dit hjem forbliver et fristed, beskyttet mod enhver skadelig energi, der forsøger at trænge ind i dit rum.

Sådan renses sort turmalin

 • Rens med vand
 • Oplad med salvie

Fordi sort turmalin fungerer som en svamp og opsuger alle de negative energier, der suser rundt, er det vigtigt at holde din sten følelsesmæssigt renset med jævne mellemrum.

Sort turmalin har en appetit, og selvom den let fordøjer giftige energier, vil du gerne holde den renset for at forhindre, at dens stærke kræfter blokeres. Du kan vælge at rense stenen med salvie for at fjerne den dårlige energi

En anden måde at sikre, at dit sorte turmalin stykke er klart, er ved at gennembløde det. Du skal blot placere den i en skål med lyst og klart kildevand og lade det trække et kort stykke tid for at sikre, at enhver bølge af tvivl er strømmet væk.

Geologiske egenskaber
Kemisk klassificeringSilikat mineral
Kemisk formelNa(Fe 2 + 3 ) Al 6 (Si 6 O 18 ) (BO 3 ) 3 (OH) 3 F
Krystal systemTrigonal
FarveSorte, jernrige varianter kan være brun-sorte
Streakhvid
GlansGlasagtig til submetallisk
GennemsigtighedUigennemsigtig
HændelseForekommer i en række magmatiske og metamorfe bjergarter
DannelseDannet gennem hydrotermisk ændring af andre mineraler eller ved krystallisation fra magmaer
DiafanitetUigennemsigtig
SpaltningDårlig basal og prismatisk
Mohs hårdhed7 – 7,5
Specifik vægtfylde2,9 – 3,3
Diagnostiske egenskaberSort farve, stribede prismatiske krystaller, piezoelektricitet og pyroelektricitet
Kemisk sammensætningNa(Fe 2 + 3 ) Al 6 (Si 6 O 18 ) (BO 3 ) 3 (OH) 3 F
Krystal systemTrigonal
Optiske egenskaberEnakset (-)
Brydningsindeksnω = 1,635 – 1,675; nε = 1,610 – 1,650
Dobbeltbrud5 = 0,025 – 0,040
2V vinkel20° til 50°
SpredningStærk
Andre egenskaberPiezoelektriske og pyroelektriske egenskaber

For dem, der ønsker at kalde på beskyttelsens naturlige kræfter , er Black Tourmaline dit ideelle hemmelige våben. Dens upåklagelige kræfter og dens evne til at omdanne negative energier til noget positivt gør den til et must for din værktøjskasse af krystaller, der smukt tjener og beskytter.

Hvis du kæmper for at føle dig tryg i dit rodchakra , føler dig fortabt og sårbar i denne verden og ofte føler, at dine egne følelser er ved at spinde ud af kontrol, så kan Sort Turmalin være den ven, du har brug for for at bringe dig selv tilbage til jordforbindelsen.

Ofte stillede spørgsmål om sort turmalin

Kan sort turmalin gå i vand?
Sort turmalin er en 7 på Mohs hårdhedsskala, hvilket betyder, at den anses for at være vandsikker. Som med alle krystaller bør du dog undgå at efterlade sort turmalin udsat for vand i lange perioder. Sort turmalin kan også vaskes i saltvand, men bør igen ikke udsættes for længe.

Hvad er sort turmalin godt for?
Sort turmalin er en sten, der ofte bruges til beskyttelse . Det er en fantastisk sten til at opsuge negative energier og blokerer EMF’er. Det er også en god sten til at åbne rodchakraet og sørge for, at du holder dig jordet. Sort turmalin kan hjælpe med angst, stress og en god søvn.

Hvordan oplades sort turmalin?
Som en absorber af negativ energi er det vigtigt, at du holder din sten renset og opladet så regelmæssigt som nødvendigt. En af de bedste måder at oplade din din sten på er at placere den i sollys i tyve minutter. Hvis du ikke føler dig tryg ved at efterlade den i solen, kan du også placere den i måneskin eller endda i jorden i et par timer.

Hvordan kan man se, om sort turmalin er ægte?
Sort turmalin er en hård sten , der ikke bør tage skade, når den bliver ridset af en kniv. Da den scorer 7 på Mohs hårdhedsskala, burde du være i stand til at udføre en ridsetest. Hvis stenen forbliver intakt og ikke viser ridsemærker fra en kniv eller stålsøm, er det sandsynligvis den rigtige sag. Du kan også tjekke ædelstenen for lange lodrette linjer, og i tilfælde af tumlet sort turmalin bør du stadig kunne mærke revner og sprækker.

Hvordan bruger man sort turmalin?
En af de bedste måder at bruge sort turmalin på er at bære den. At invitere dine helbredende ædelstene til at have direkte kontakt med huden kan holde dig synkroniseret med positive vibrationer og kan sikre, at du bærer den helbredende energi med dig.

At bære det vil også påberåbe sig traditionen for, at det er en beskyttende amulet, som også hjælper med at holde negative energier og EMF’er i skak. Hvis du vil bruge stenen til at rydde rodchakraet, kan du placere stenen på det område af kroppen under meditation. Du kan også placere sort turmalin ved indgangene til dit hjem for at holde skadelig energi langt fra din dør.

Kan sort turmalin være i solen?
Ja, stenen kan placeres i solen og faktisk er det en fantastisk måde at oplade og rense din sten på. Men som med alle krystaller vil du gerne undgå langvarig udsættelse for solskin, da dette kan påvirke ædelstenens farve. Lad det stå i mindre end en time for at spille det sikkert og undgå, at soleksponering falmer.

Hvilket chakra er sort turmalin?
Sort turmalin er forbundet med rodchakraet . Som alle mørke og drømmende sten hjælper denne perle dig med at få jordforbindelse. Rodchakraet er et af vores mest grundlæggende chakraer og er roden til, hvordan vi føler os trygge og sikre i denne verden. Når vores rodchakra er afbalanceret, kan vi nyde øget selvtillid og en følelse af balance.

Hvad betyder det, når sort turmalin går i stykker?
Krystaller kan gå i stykker, når de har fået et energisk gennembrud. Da stenen er en kraftfuld beskyttelsesperle , kan et brud betyde, at den stødte på en stor kraft af negativ energi og brugte al sin magt på at holde den dårlige energi på afstand. I fysisk forstand kan det betyde det

Hvor skal man placere sort turmalin i huset?
Hvis du vil have din sten til at beskytte dig EMF’er, kan du placere den på dit skrivebord eller tæt på hvor du arbejder mest med teknologi. At skabe et sikkerhedsfelt omkring dit hus kan også opnås ved at placere sorte turmalinsten i hvert af de fire hjørner. For dem, der har brug for at booste deres søvn, behold perlen i soveværelset.

Er sort turmalin giftig?
Sort turmalin anses ikke for at være en giftig ædelsten og er helt sikker at bruge.

Hvordan ser sort turmalin ud?
Du kan genkende en stenen på grund af dens kulsorte farve og udseendet af lodrette linjer på stenen. Denne ædelsten kommer strippet for farve og kan prale af en struktureret overflade med kamme, furer og linjer.

Hvor findes sort turmalin?
Stenen findes over hele verden , men nogle af dens vigtigste minepladser er blandt andet i afrikanske lande som Tanzania, Madagaskar, Namibia, Mozambique, Kenya og Nigeria. Sort turmalin findes også i Brasilien og andre steder.

Hvordan bruger du sort turmalin?
En af de bedste måder at bruge sort turmalin på er blot at holde den på din person . Bær den i smykkeform, pak den i din pung eller lomme, sov med den under din hovedpude, eller gør hvad du kan for at forblive nærværende og forbundet. Du kan også arbejde med sort turmalin i reiki-healing eller holde stenen, når du mediterer, for at forblive jordet og beskyttet hele tiden.

Er sort turmalin radioaktivt?
Sort turmalin er ikke radioaktivt, faktisk er det almindeligt antaget at være en beskyttende ædelsten , der hjælper med at afværge stråling, elektromagnetiske felter og enhver form for toksicitet eller negativ energi i luften. Dette er grunden til, at folk, der er følsomme over for elektromagnetiske felter, holder sort turmalin tæt på.

Kan sort turmalin gøre dig syg?
Alle krystaller har mulighed for at kontrastere med din egen energi eller være for stærke i starten. Hvis din sorte turmalin får dig til at føle dig syg eller ør i hovedet, kan du give den en god rensning for at fjerne enhver energiophobning. Du kan også prøve at holde den tæt på eller i nærheden, men ikke på kroppen, før du har opbygget en god tolerance over for dens energi.

Hvordan programmeres sort turmalin?
En af de bedste måder at programmere sort turmalin på er at holde den i din modtagende hånd og sidde behageligt. Du kan rense dit sind og fokusere på, hvad du ønsker fra ædelstenen – uanset om dens fuldstændige beskyttelse, jordforbindelse, balance eller noget andet.

Sig din hensigt højt og koncentrer dig om, hvordan det ville føles. Hold stenen til dit hjerte og tak den. Hold nu perlen tæt på et stykke tid, så den synkroniserer med din egen energi.

Hvordan bærer man et sort turmalinarmbånd?
Hvis du vil have mest muligt ud af dit Black Tourmaline-armbånd, kan du bære det på dit venstre håndled. Dit venstre håndled er din modtagende hånd, hvilket betyder, at du vil modtage al den beskyttelse, denne ædelsten har at tilbyde. Hvis du vil sende beskyttelse ud til dem, du elsker og holder af, kan du også bære den på højre hånd (din givne hånd).

Hvem bør ikke bære sort turmalin?
Sort turmalin er en sand grundsten, og den kan hjælpe med at lindre en masse lidelse eller følelse af usikkerhed hos mange mennesker.

Nogle mennesker kan dog være følsomme over for dens dybe jordforbindelsesenergi og kan finde det en tung sten eller kan være følsomme over for dens stærke energi. Hvis du oplever tyngde, kvalme eller ørhed i hovedet, vil du måske arbejde op til at bære det og starte med bare at holde det tæt på eller begrænse din eksponering for stenen i begyndelsen.

Hvordan renser du sort turmalin?
En af de nemmeste måder at rense sort turmalin på er at holde den under rindende vand i et par sekunder for at lade enhver energisk opbygget udledning. Hvis du ønsker at rense den på en mindre invasiv måde, kan du også udtvære din sten eller bruge sunde bade for at hjælpe den med at fjerne al energi.

Er shungit det samme som sort turmalin?
Sort turmalin er et silikatmineral, hvorimod Shungit ikke deler denne krystalstruktur. Shungit består for det meste af kulstof, så de deler slet ikke den samme sammensætning. Men de deler nogle ligheder med hensyn til at være sorte sten, der almindeligvis kaldes på for deres beskyttende kræfter.

Hvad er fordelene ved sort turmalin?
Der er mange fordele ved at byde Black Tourmaline velkommen i din verden. Denne ædelsten er en fantastisk sten til at få dig jordet og rense rodchakraet, så du kan føle dig sikker og stabil og fyldt med selvtillid. Det hjælper også med at holde dig fri for de bivirkninger, der kommer fra EMF’er og andre giftige energier. Sort turmalin er en af ​​de bedste beskyttende ædelstene.

Hvad symboliserer sort turmalin?
Sort turmalin symboliserer sikkerhed, jordforbindelse og beskyttelse . Det har den symbolske energi at kaste en usynlighedskappe over dig, når det kommer til negativ energi. Det hjælper også med at holde din krop til at summe ved den højest mulige frekvens, hvilket sikrer, at de negative vibes holder sig langt væk.

Hvad er den åndelige betydning af sort turmalin?
Sort turmalin er et anker for sjælen på alle de bedste måder. Som en smuk jordsten, rydder denne mørke og drømmende perle rodchakraet, så du altid kan holde fødderne på jorden. Den omgiver dig også med en aura af beskyttelse, hvilket betyder, at enhver dårlig stemning vil kæmpe for at bryde igennem.

Er sort turmalin det samme som obsidian?
Sort turmalin er i mineralklassen, mens Obsidian anses for at være et vulkansk glas. Begge deler ens energier med hensyn til beskyttelse og jordforbindelse, men sort turmalin er kendt for at være en god hånd til at holde negative energier på afstand. Obsidian har også en glattere tekstur end sort turmalin.

Hvor skal du putte sort turmalin på din krop?
At bære sort turmalin på kroppen i form af ædelstenssmykker vil hjælpe dig med at omgive dig selv i beskyttende energi. Du kan bære det som et armbånd på din venstre side for at holde dig beskyttet mod negativ energi. Du kan bære den som et vedhæng eller øreringe eller endda som en sten i din ring, så den fungerer som en beskyttende amulet. Hvis du vil bruge det til at rense rodchakraet, så placer det på din underkrop – omkring din bækkenbund eller bunden af ​​rygsøjlen.

Kan du sove med sort turmalin?
Enhver, der kæmper med søvnen, vil falde pladask for sort turmalin. Som en ædelsten forbundet med sikkerhed, tryghed og beskyttelse, kan du være rolig, velvidende at Black Tourmaline har din ryg. Det hjælper med at lindre spændinger og angst, holder dig sikker mod mareridt og beskytter dig mod elektromagnetisk smog, der også kan sive ind i dit soveområde.

Beskytter sort turmalin mod emf?
Ja, som en kraftig beskyttende sten kan sort turmalin hjælpe med at beskytte mod elektromagnetiske felter og andre miljøfaktorer. Elektromagnetisk smog kan komme fra alle slags elektronik, og de, der er følsomme over for det, kan opleve, at de er mere modtagelige for hovedpine, søvnløshed, angst og andre problemer.

At have en sort turmalin tæt på kan være med til at sikre, at du forbliver beskyttet og holder eventuelle giftige eller negative energier i skak.

Betyder størrelsen af ​​sort turmalin noget?
Når det kommer til krystalhealing på kroppen, bør størrelsen på den sorte turmalin sten ikke betyde noget. Men når det kommer til at forsøge at rense rummet energisk eller beskytte dit fysiske rum, kan et større sten- eller krystal tårn eller -kugle fungere bedre.

Hvordan bærer man sort turmalin sten?
Bær din sorte turmalin sten i form af smykker for at bære dens beskyttende og helbredende kræfter med dig, uanset hvor du går. At bære det som et armbånd på din venstre hånd (din modtagende hånd) holder dig beskyttet mod negativ energi. Du kan også bære en amulet rundt om halsen. Hvis du ønsker at give beskyttelse til dit tredje øje eller kronchakra, kan du også bære disse ædelstene i øreringe form.

Er sort turmalin god til at sove?
Ja, sort turmalin er en fantastisk sten til søvn. Ikke alene holder denne mørke og drømmende perle dårlige drømme på afstand, men den hjælper dig også med at skabe et sikkert tilflugtssted for at komme i søvn i første omgang. Sort turmalin lindrer angst , hjælper dig med at falde til ro og sørger for, at ingen negative energier (inklusive EMF’er) kan trænge ind i dit rum.

Er sort turmalin magnetisk?
Ja, af alle ædelstenene har turmalin og faktisk sort turmalin de højeste magnetiske egenskaber takket være koncentrationen af ​​jern eller mangan. Det siges også at blive elektrisk ladet, når det opvarmes eller gnides. Tag ikke fejl, denne ædelsten er gennemblødt af kraft og opladet til max.

Hvilke krystaller passer godt sammen med sort turmalin?
Der er mange sten, der passer til sort turmalin. Ametyst er en god perle til at afbalancere jordforbindelseskraften i denne grundsten. Krystalkvarts balancerer også med hensyn til energi og skygge. Pink turmalin bringer kærlighed og energi, mens den sorte holder dig beskyttet. Rosenkvarts, agat, fluorit.

Hvem skal bære sort turmalin?
De, der er følsomme over for elektromagnetiske felter og andre miljøfaktorer, ville gøre klogt i at bære sort turmalin. Da sort turmalin beskytter mod EMF’er og alle former for skadelig energi, vil det at bære denne ædelsten sikre, at eventuelle negative effekter holdes i skak. Du kan også bære sort turmalin, hvis du føler dig usikker eller usikker i denne verden, da stenen kan hjælpe dig med at få jordforbindelse og højne din selvtillid helt op.

Kan jeg sove med sort turmalin?
Ja, sort turmalin er en fantastisk sten at have med sig i seng . Da det er en ædelsten til beskyttelse, kan det hjælpe med at holde mareridt og påtrængende tanker på afstand. For dem, der kæmper med at give slip på dagen, eller som ofte kæmper for at slappe af til en sød søvn, kan sort turmalin være en perfekt del af din sengetid.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

Made by Web.dK