Spirituelle guider

6 typer spirituelle guider

6 typer spirituelle guider og hvordan man kommunikerer med dem

Uanset hvem du er, hvor du kommer fra, eller hvordan dit liv ser ud, har du spirituelle guider, der sender dig nyttige beskeder. Sådan identificerer du din spirituelle guide, åbner dig op for deres visdom og kommunikerer med de forskellige typer spirituelle guider til enhver tid og din skytsånd og åndelige vejleder vil være med dig hele vejen og hvordan vi kan identificere de forskellige guider.

Hvad er de forskellige typer spirituelle guider?

Nogle spirituelle guider har været med dig hele dit liv, selv siden før du blev født. Andre kom på dit hold, da du havde brug for dem på forskellige tidspunkter i dit liv, og du kan bruge din frie vilje til stadig at anmode om flere spirituelle guider og modtage visdom fra dine guider

Dit særlige åndelige vejlednings hold, det team af åndelige guider, der er tildelt dig, kan omfatte en eller flere af følgende:

Se nogle af vores værktøjer her

Ærkeengle

Ærkeengle er ledere i engleverdenen og har en kraftig, meget stor energisignatur. Hvis du er en empatisk eller er følsom over for energi, kan du, når du kalder på en ærkeengel, føle et energiskift i rummet. Hver ærkeengel har en specialitet, ligesom ærkeenglen Rafaels speciale i healing, og kan arbejde med utallige mennesker på én gang.

Skytsengle

Skytsengle er udelukkende dine, og vi har hver især mere end én! Skytsengle har viet deres liv til at hjælpe netop dig. Kontakt dem når som helst for øjeblikkelig hjælp. De elsker dig betingelsesløst, for evigt. Husk, at engle er ikke-kirkelige og arbejder med mennesker af alle trosretninger og spirituelle overbevisninger.

Åndelige dyr

Ånde dyr kan være et kæledyr, du engang havde, som gik bort og nu er en del af din åndelige vejledningsgruppe. Åndedyr kan også være ethvert dyr, der har noget at lære dig, som at påfuglen lærer dig vigtigheden af skønhed eller selvsikkert at eje dine gaver, eller ulven viser dig vigtigheden af at få dine overlevelsesbehov opfyldt.

Åndedyr kan dukke op for første gang i en drøm, i din baghave eller på din kollegas kaffekrus.
Der er ingen grænser for, hvor de kan dukke op.
Men det er vigtigt at du afgør med dig selv om du vil modtage nye dyr, eller om du er tilfreds med

Opstegne mestre

Opstegne mestre som Buddha eller Moder Maria var engang menneskelige, levende rejser med dyb åndelig vækst og indflydelse. Nu har de en særlig plads som ledere i åndeverdenen og som guider/lærere for mennesker som dig.

Alle opstegne mestre er partnere og arbejder sammen i harmoni, uanset hvilken kultur eller religion de var en del af, da de levede. Så de er ikke knyttet til kun de personer, som troede på deres religion.

Afdøde kære

Kære eller familiemedlemmer, der er gået videre, kan vælge at være en af dine spirituelle guider og aktivt støtte dig fra himlen ved at hjælpe dig på meget praktiske måder, som at sende karrieremuligheder eller pleje relationer din vej.

En af dine bedstemødre kunne være en vigtig åndelig guide for dig, uanset om du kendte hende godt i livet eller ej.

Faktisk kan ethvert menneske, der er gået videre, blive en åndelig guide for dig. Hvis du er danser, kan du have en spirituel guide på dit hold, som også engang var danser og performer og nu gerne vil hjælpe med at vejlede og inspirere dig som kunstner.

Hjælperengle

Hjælperengle er “freelance-engle”, så at sige, som leder efter mennesker til at hjælpe med specifikke situationer, som at finde nye venner eller finde et nyt kontorlokale.

Hvordan kommunikerer spirituelle guider med os?
Åndelige guider vil ofte komme ind i dit liv ved at sende dig tegn, også kaldet synkronicitet . Carl Jung definerede synkronicitet som “en meningsfuld tilfældighed.”

Hvad er synkronicitet?

Synkronicitet, samtidighed, samstemthed, rytme, i psykologien er interaktionssynkronicitet (samspilssynkroni) den nødvendige fælles rytme og melodi, den fælles takt, i det kommunikative samspil mellem mennesker.

Et eksempel kunne være at indse, at du er nødt til at forbedre dit romantiske forhold efter at have slået en kamp med din partner inden sengetid, og ud af det blå næste dag bemærker du en bog om kommunikation i romantiske forhold siddende på en kollegas skrivebord.

Spirit guides kunne også kommunikere til dig gennem tal eller nummersekvenser som 111, eller du har måske et lykketal, og når du skal til jobsamtale, står dit lykketal på virksomhedens adresse.

Spirit guides kunne tale med dig ved at sende musikalske beskeder, som en sang, der altid inspirerer dig til at spille i radioen, når du sætter dig ind i bilen efter en hård dag.

Åndelige guider kan sende dig en drøm, der giver dig en idé om, hvordan du håndterer en situation, eller en guide kan endda dukke op for dig i en drøm.

Åndelige guider sender endda hjælpsomme mennesker og muligheder din vej, en anden form for kommunikation, der ofte kræver, at du tager handling (spørger en interessant ny person i dit liv, ud til frokost, køber en billet til en transformations workshop) vedrørende den person eller mulighed, din guide har sendt eller på en eller anden måde sat sig på din radar.

10 måder at begynde at kommunikere med dine spirituelle guider.

Her er nogle praktiske strategier til at oprette forbindelse til dit vejlednings hold og genkende deres tegn og synkronicitet:

Vær mere nærværende i din hverdag.

En del af at få mere vejledning fra dine spirituelle guider er at genkende de beskeder, de allerede sender. Mange gange går de beskeder, vores guider sender, tabt for os, fordi vores liv er for travlt, eller vores sind er for travlt.

Handlingstrin: Prøv at åbne lidt plads i din tidsplan, hvis det er muligt. Når du ikke skynder dig rundt, vil du bemærke flere beskeder fra dine guider. Hjælp med at stille dit sind ved at finde en meditationspraksis, der virker for dig, så du kan blive bedre til at skabe mere plads mellem dine tanker.
Vores sind og hverdag bliver i høj grad påvirket af ydre faktorer. Det er alt lige fra din mobiltelefon, tv, radio, andre mennesker og i det hele taget larm og støj. Så det er vigtigt at du ligesom prøver at lukke at lukke ned for alle de ydre forstyrrende elementer. Derved opnår du nemmere at du kan modtage beskederne.

Hold øje med skilte fra dine guider hver dag.

Jo mere du holder øje med skilte fra dine guider, jo mere vil du genkende de tegn, de sender. Men der sker også noget andet magisk – efterhånden som dine guider fornemmer, at du er mere opmærksom på dem og deres nyttige beskeder, vil de sende flere. Så spring ud i det her med at åbne op for at modtage beskederne.

Handlingstrin: Mind dig selv på din tog pendling til arbejde eller mens du bader om morgenen, at dine guider hver dag sender dig beskeder. Hvis du forsøger at træffe en større beslutning, eller du gennemgår store ændringer eller udfordringer, så forvent, at den vejledning, der kommer til dig, øges for at hjælpe dig med at navigere i denne situation.

Start en spirituel guide journal.

Få en særlig journal og afsætte den udelukkende til at øge kommunikationen mellem dig og dine guider. Dette er et helligt sted, hvor du kan skrive dine guider et brev og bede dem om hjælp på bestemte måder.

Selvom dine guider kender dig og dit liv godt, kan det være stærkt at bruge din frie vilje til at bede om hjælp og vejledning. Du kan også bruge denne journal til at registrere vigtige tegn, de sender.

Handlingstrin: Skriv dine guider et brev i begyndelsen af ugen og udtryk taknemmelighed for en sætning eller to om alt i dit liv, du tror, de har hjulpet med for nylig.

Brug derefter et par sætninger på at bede dem om hjælp eller vejledning om et specifikt emne. I resten af ugen skal du holde øje med synkroniteter fra dine guider vedrørende dette problem.

Når du så modtager svar fra dine spirituelle guider, så kan du jo skrive deres svar ned ved siden af dit spørgsmål. Derved kan du holde styr på hvad de har rådet dig til. Det kan også være at du har brug for at genlæse svaret senere.

Lær dine guider at kende, og giv dem navne.

Du kan måske give en af dine spirituelle guider et navn, du altid har elsket, som Emil. Eller du tænker måske på din skytsengel, når du læser et navn i en roman, som Janus eller Gigi, og det bliver deres navn.

At give en guide et navn får dem til at føle sig mere ægte og kan tilskynde dig til at komme i kontakt med dem mere regelmæssigt. Du kan også komme til at kende personligheden hos en af dine guider efter at have arbejdet tættere sammen med dem over tid.

Handlingstrin: Se om et navn kommer til dig for en af dine guider via din intuition eller en synkronitet, eller vær kreativ og giv dem et navn. Du bestemmer selv hvad dine guider skal hede. Og det er også selv om det er af dine afdøde kære, som måske hed et navn, som du ikke længere synes passer. Så står det dig frit for at gi din guide et andet navn.

Hvis en guide altid tilbyder dig hjælp til at tage din karriere til det næste niveau, kan de være seriøse og motiverede. Endnu en guide kunne være legende og altid sende dig humoristisk vejledning, der opmuntrer dig til at slappe af og nyde turen.

Overgiv noget til dine guider.

Når du er frustreret over en situation, forvirret over det bedste næste skridt eller føler, at du ikke har nok kontrol, så overgiv et problem til dine guider. Også selvom det bare er for at give dig selv en lille pause. Dette kan give dig ny indsigt og give dine guider mere frihed til at gøre deres ting og hjælpe.

Handlingstrin: Øv dig i energisk at frigive et problem til dine guider, måske bare midlertidigt. Prøv at stille dit sind i stedet for at planlægge og bekymre dig. Brug et mantra som: “Jeg overgiver dette problem til mine guider for at se, hvad de kan gøre.”

Lær mere om spirituelle guider.

Bare det at undersøge spirituelle guider vil hjælpe med at øge din kommunikation med dem. Se efter eksperter og information, der giver genlyd hos dig og er positiv, styrkende og helbredende.

Handlingstrin: Deltag i en workshop, tag et online kursus, eller læs en bog om spirituelle guider. Læg mærke til, at lære mere om dem på magisk vis åbner dig for mere kommunikation. Dine guider vil være begejstrede for, at de har din opmærksomhed!

Forbedre din intuition.

Alle har intuition, og alle kan forbedre deres intuition med studier og praksis. Der er faktisk fire primære intuitive veje, som du kan lege med og udvikle. (Denne intuitions quiz kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken der er den stærkeste for dig.).

Du kan høre blide stemmer i dit sind (clairaudience); se vejledning som billeder i dit sind (clairvoyance); kende vejledning som banebrydende tanker eller mentale downloads (claircognizance); eller føle vejledning som energi, følelser eller fysiske fornemmelser (clairsentience).

Handlingstrin: Øv dig i at bruge din intuition til at træffe små beslutninger, hvis udfald ikke er en stor sag, f.eks. hvor du skal hen til frokost med en kollega.

Du kan også spille et spil med din intuition lige nu ved at spørge den, hvilken metode du her skal lægge vægt på for at kommunikere mere med dine spirituelle guider. Bed om et tal mellem 1 og 10. Hørte du et tal i dit sind, så du et tal i dit sind, havde du en stærk viden om et tal som en tanke, eller følte du dig tiltrukket af et bestemt tal, da du kiggede tilbage på denne liste?

Udvikle daglige, ugentlige eller månedlige spirituelle praksisser.

Åndelige guider er fra åndeverdenen og har en stærk evne til at hjælpe dig i din egen spiritualitet eller hjælpe dig med at opdage den.

At have regelmæssige spirituelle øvelser – som at trække et orakelkort hver morgen for at få inspiration, tage en meditativ yogatime en gang om ugen eller deltage i en spirituel sammenkomst en gang om måneden med andre mennesker – vil skabe mere intimitet med dine spirituelle guider.

Handlingstrin: Gør noget i løbet af de næste par uger, som et nymåne- eller fuldmåneritual, for at skabe mere regelmæssig spirituel praksis i dit liv.

Du kan også lave en liste over nogle af dine vigtigste åndelige overbevisninger. For eksempel kan du have en stærk tro på, at sjælen lever videre efter kroppens død, eller føle dig tættere på Spirit, når du tilbringer tid i naturen.

Send blot dine guider en besked i dine tanker.

Dette lyder måske som den hurtigste og nemmeste måde at oprette forbindelse til dine spirituelle guider på, men det virker virkelig. Du kan lave en formel bøn eller velsignelse, eller du kan blot fortælle dem, hvad du har brug for i dine tanker med en kort sætning eller to.

Handlingstrin: Så snart du er færdig med at læse denne artikel, spørg dine spirituelle guider om hjælp i dine tanker med noget, du har været bekymret for. Bed så også om hjælp fra en du holder af, en kollega, en ekspert eller en sundhedsperson. Du fortjener al den støtte, du har brug for!

Brug et spådomsværktøj.

Mennesker har brugt spådoms værktøjer til at kommunikere med Spirit, så længe mennesker har eksisteret. Orakelkort, tarotkort, runer…der er mange spådoms værktøjer. Prøv forskellige metoder og se, hvad der fungerer bedst for dig.

Handlingstrin: Før du arbejder med dit spådoms værktøj, tag dine kort eller noget andet i dine hænder og hold dem i et minut, luk øjnene og tag et par dybe vejrtrækninger for at centrere dig selv. Bed så stille dine spirituelle guider om at sende dig en nyttig, helbredende besked gennem dette værktøj.

Hvad skal du gøre, når du føler dig adskilt fra dine spirituelle guider.

Hvis du føler dig frakoblet Spirit, så fortvivl ikke. Du har en forbindelse til Spirit og vil altid gøre det. Dine spirituelle guider er der og arbejder på dine vegne bag kulisserne, uanset om du fornemmer dem eller ej. Nogle gange er det i de mest udfordrende tider i vores liv, at vi kan føle os adskilt fra Spirit, men det er her, Spirit kan og ønsker at hjælpe os mere end nogensinde.

Når du gennemgår store forandringer, kan det hjælpe dig til at føle dig forbundet til din spiritualitet og dine spirituelle vejledere. Se en dokumentar eller film med spirituelle temaer, lyt til en podcast af en spirituel leder, der giver genklang hos dig, eller læs en opløftende og inkluderende bog om spiritualitet i 20 minutter hver aften før sengetid.

Dine spirituelle guider ønsker meget gerne at have et tættere forhold til dig. Når du åbner op for og forsøger mere kommunikation med dem, kan du blive positivt overrasket over, hvor mange beskeder du bemærker. Dine spirituelle guider sender dig allerede så mange beskeder.

For de fleste mennesker er invitationen at begynde at genkende den kommunikation, der allerede sker.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

Made by Web.dK