klangskål med Buddha

699,00 kr.

Farve: flere farvet

Størrelse: 21 cm X 12,5 cm

vægt: 1,67kg

Materialer: Aluminium og træ

klangskål med Buddha – Ekstra høj

En Buddha klangskål som kan anvende til meditation og afslapning og som støtte til at afbalancere og rense dine 7 chakraer.

De kan også anvendes til at rense rum for negative energier.

 

Til meditation kan du slå syngeskålen an i starten eller slutningen af meditationen for at for friske og klare energierne og tonen nulstiller på magisk vis tankerne for et øjeblik.

I buddhistisk praksis bruges syngeskåle som støtte til meditation, tranceinduktion og bøn.

 

Syngeskåle er en type klokke, i stedet for at hænge omvendt eller fastgjort til et håndtag, sidder sangskålene med bundfladen hvilende.

Siderne og kanten af ​​syngeskåle vibrerer for at producere lyd.

Man frembringer lyden, får skålen til at synge, ved at køre en træpind rundt om kanten på skålen, som man holder på flad hånd.

 

Pinden køres uafbrudt rundt med et bestemt tryk, hvorefter skålen vil begynde at “synge”.

 

Prøv også med vand i skålen og eksperimenter med hvor meget lyden ændrer sig alt efter hvor meget vand der kommes i skålen.

 

 

• Harmonisk resonans: Oplev den fortryllende lyd fra Ekstra højt En Buddha klangskål, mens du forsigtigt slår eller gnider hammeren mod dens overflade.

Lad de beroligende vibrationer fylde luften og skab en fredfyldt atmosfære, der beroliger dit sind og opløfter din ånd.

 

 

• Forbedret klarhed: Designet til at levere en ekstra høj og resonans tone, denne klangskål sikrer, at hver tone høres med krystalklar klarhed.

Uanset om du bruger den til meditation, yoga eller lydterapi, vil den rige og levende lyd transportere dig til en tilstand af dyb afslapning.

 

 

•En Buddha klangskål Design: Prydet med indviklede indgraveringer af En Buddha, denne syngeskål fryder ikke kun sanserne, men bærer også dyb spirituel symbolik.

Hver Buddha repræsenterer et unikt aspekt af oplysning, der minder dig om at omfavne visdom, medfølelse, styrke og ro i din rejse mod selvopdagelse.

 

 

• Udsøgt håndværk: Denne syngeskål er omhyggeligt håndlavet af dygtige håndværkere og er et sandt kunstværk.

Den er fremstillet af materialer af høj kvalitet og kan prale af enestående holdbarhed og lang levetid, hvilket sikrer, at Fem Buddha klangskål vil være din elskede følgesvend i mange år fremover.

 

 

• Alsidig: Kompakt og let, Ekstra højt klangskål – Fem Buddha er perfekt til både indendørs og udendørs brug. Tag det med dig, uanset hvor du går, og skab et helligt rum, uanset hvor du er.

Dens praktiske størrelse gør den nem at opbevare og bære, så du kan nyde dens harmoniske melodier når som helst og hvor som helst.

 

 

Løft din meditationspraksis, forbedr dine yogasessioner, eller skab blot en fredfyldt stemning i dit hjem med den fængslende Ekstra høj En Buddha klangskål.

Omfavn lydens kraft og begiv dig ud på en rejse i selvopdagelse og sindsro.

Bestil din i dag, og lad de fortryllende melodier i denne syngeskål transportere dig til en tilstand af salig ro.

 

 

 

 

 

 

Denne vare vil blive sendt direkte til din hjemme adresse

Made by Web.dK