Grøn kvarts chips storkøb

50,00 kr.

Størrelse: 0,5-2,5 cm

Vægt: 100 gram

Grøn kvarts chips storkøb - Friskhed og helbredelse i stor mængde

Storkøb af grøn kvarts chips bringer en overflod af frisk energi og helbredende vibrationer til din stensamling eller det rum, de placeres i. Grøn kvarts er kendt for sin foryngende og beroligende energi, der fremmer helbredelse og balance. Disse smukke chips, tilgængelige i store mængder, giver dig mulighed for at omfavne grøn kvartsens helbredende egenskaber på en omfattende måde.

Grøn kvarts siges at være en sten, der stimulerer vækst og fornyelse, både fysisk og åndeligt. Ved at investere i et storkøb af grøn kvarts kan du integrere disse krystaller i forskellige omgivelser for at skabe en atmosfære af fornyelse og velvære.

Brug Grøn kvarts chips storkøb i meditation for at fremme indre balance eller placer dem i dine personlige rum for at forstærke den friske energi i omgivelserne. Grøn kvarts chips er alsidige og kan også bruges i smykkefremstilling eller som dekorative elementer. Køb nu for at skabe en atmosfære af fornyelse og velvære med disse unikke og smukke krystaller.

Krystaller er skabt af naturen og hver krystal er unik i form og farve. Der findes ikke to krystaller i verden er ens, og derfor kan der forekomme forskelle i størrelse og udseende.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

Vælg gram :

100, 200

Varenummer (SKU): PI7592 Kategori: Tags: ,
Made by Web.dK