Bjergkrystal Betydning: Helbredende Egenskaber Og Anvendelser <3

Hvad er Bjergkrystal?

Bjergkrystal er også kendt som krystal kvarts og er et mineral lavet af oxygen- og silikoneatomer. Det er en del af det trigonale krystalsystem og har en glasagtig glans. Som betydningen af ​​navnet antyder, er bjergkrystal gennemsigtig og klar til hvid farvet. Den går også under navnet Klar krystal . Betydningen af bjergkrystal er healing og åndelig vækst.

Helbredende egenskaber

Bjergkrystal er en mester healer, der bringer dele af kraftfulde positive vibrationer, dyb sjæls rensning og øget tålmodighed og velstand til alle dem, der henvender sig til stille unik spirituel energi. Tag et kig på disse utrolige helbredende egenskaber fra den klare kvartskrystal .

Fysiske helbredende egenskaber

 • Stimulerer immunsystemet
 • Rydder toksiner

Mens bjergkrystal summer i det følelsesmæssige og spirituelle rum, bringer det også en lang række sundhedsmæssige fordele til dem, der har lyst til fysisk helbredelse. Den klarøjede sten er et vidunder, når det kommer til at stimulere immunforsvaret, sætte gang i dit stofskifte og endda hjælpe i forhold til vægttab. Med sin vandlignende klarhed er den også yderst effektiv, når det kommer til at befri kroppen for toksiner.

Mentale og følelsesmæssige helbredende egenskaber

 • Beskytter mod negativ energi
 • Stimulerer lysere følelser


bjergkrystallen er et skjold mod negativ energi og indbyder med positive vibes, og den er en sublim følelsesmæssig hjælp til alle dem, der søger en langsigtet hente mig. Denne iskolde lyse og lysende sten kommer til at arbejde på sjælen, sparker den energi ud, der trækker dig ned og tilfører dig en ny følelse af formål og leg.

Det stimulerer lysere følelser og tager selv den mindste antydning af glæde og gør det til noget, der er større end livet, hvis du er villig til at lade det. Som nævnt er denne sten en mester i energi – den ved præcis, hvad den skal gøre med al den overskydende energi, der løber rundt, og hvor den skal kanaliseres for at få de bedste resultater frem.

Metafysiske egenskaber
 • Tilskynder åndelig vækst
 • Forbinder med alle chakraerne


Bjergkrystal handler om åndelig vækst, den elsker at lokke dig til at se dybt. Det er en krystal, der forbinder med alle chakraerne, fjerner blokeringer, forårsrenser din aura og inviterer energi til at flyde. En del af bjergkrystal-betydningen er, at den især kan lide at stimulere kronchakraet . Dette er chakraet for dem, der er klar til at forbinde med højere sletter og springe ind i de uendelige muligheder, som universet tilbyder.

Stjernetegnsten fødselssten

 • Fødselssten til Vædderen
 • Godt for Løven


bjergkrystallen er en elsket fødselssten for dem, der er født under stjernetegnet Vædderen. Vædderens personlighed vender mod at være meget lidenskabelig og ambitiøs, hvilket begge er fantastiske træk, men kan føre til udbrændthed uden balancen. Indtast bjergkrystal med dens beroligende cool touch og dens evne til at regulere følelsesmæssig overdrive.

Løven er også et andet tegn, der er slået med ild. Et solskilt og altid klar til at råbe deres entusiasme fra hustagene, bjergkrystal er et godt match til løver, der kunne drage fordel af at rydde spindelvævene ud af gamle mønstre, skabe klarhed i sindet og være i stand til at give slip på bekymringerne om hvad andre mennesker synes om dem.

Tilfører rensende energi til hjemmet

 • Renser ind i dine egne vibrationer, når de bæres
 • Transmuterer helbredende lys og energi som smykker


Fra smukke ædelstenssmykker , der sender sine helbredende vibrationer præcis til dit hjerte, til krystal klynger, krystal spidser, kugler og tumle sten i hjemmet, der er mange måder, du kan byde velkommen til den rensende ro fra bjergkrystal i dit liv.

Hjemmekontor
Inviter bjergkrystal til at lysne din verden op ved at flette dens lysende opløftende natur ind i dine Feng Shui- fantasier. I traditionel Feng Shui praksis har bjergkrystal en tendens til at blive brugt til at rense og rense energi. Hvis du har et rum, der har tendens til at blive mere opvarmet, uanset om det er kontoret efter et stort projekt eller et fælleshus, hvor spændingerne er tætte, så kan det at bruge bjergkrystal til at rense luften være en magisk måde at løfte stemningen på. Placer den i fælles rum som stuen for at bringe en følelse af harmoni, eller lad den blive i et kreativt rum for at bringe kreativ helbredelse.

Smykker og Lommesten
Af alle de utrolige måder at vende sig til vidunderet ved bjergkrystal, vil det uden tvivl give øjeblikkelige fordele for bæreren at vælge at dyrke det som smykker. Et klart kvarts armbånd eller enhver anden form for smykke presset direkte mod huden giver mulighed for maksimal energiabsorption, hvilket sikrer, at flowet går præcis, hvor det skal være uden nogen barrierer på plads. Krystaller virker ved at tappe ind i dine egne vibrationer og arbejde med dem for at transmittere helbredende lys og energi. Når du vælger sten, kan du være sikker på, at du ikke springer et beat over.

Sådan renser du din ædelsten

At holde din bjergkrystal renset og opladet er den absolut bedste måde at få dens grænseløse helbredende egenskaber frem. Kør den blot under vand for at vaske eventuelle blokeringer væk og brug en blød tør klud til at polere. Du kan også sætte din bjergkrystal i et glas mineralvand for at lade den få en virkelig god blødning. Husk, at du måske skal have en mere sart hånd, når du renser kvartsklynger.

De, der ønsker at bringe et udbrud af liv til deres bjergkrystal , kan lade det lade op under en fuldmåne eller involvere krystallen i en udtværingssession for at fjerne gamle energier og skabe kraften i det nye.

Geologiske egenskaber

Kemisk klassificeringSilikat
Kemisk formelSiO 2
Krystal systemTrigonal
FarveFarveløs eller hvid
Streakhvid
GlansGlaslegeme
GennemsigtighedGennemsigtig til gennemsigtig
HændelseRigeligt mineral i jordskorpen, der findes i mange typer bjergarter
DannelseFormer i magmatiske, metamorfe og sedimentære bjergarter; ofte forbundet med hydrotermiske vener
DiafanitetGennemsigtig til gennemsigtig
SpaltningIngen
Mohs hårdhed7
Specifik vægtfylde2,65
Diagnostiske egenskaberKlar farve, glasagtig glans, conchoidal fraktur
Kemisk sammensætningSiliciumdioxid (SiO 2 )
Krystal systemSekskantet
Optiske egenskaberEnakset negativ
Brydningsindeks1.544 – 1.553
Dobbeltbrud0,009
2V vinkel±15°
Spredning0,013
Andre egenskaberPiezoelektrisk, danner ofte prismatiske eller pyramideformede krystaller

Bjergkrystal kan se ren og enkel ud sammenlignet med resten af ​​dens spredte familie, men denne kraftfulde sten ved, hvordan den holder sig, når det kommer til krystalheling.

Mens nogle af de andre ædelstene kan give dig specifikke egenskaber eller vejlede dig, har bjergkrystal en dyb indbygget intuition, der gør det muligt for den at hoppe af dine egne styrker og behov, hvilket gør den til en håndsrækning til at levere disse kvarts helende egenskaber.

Det er en krystal , der tilpasser sig, hvem du er og arbejder i harmoni med din krop, sind og sjæl (sammen med universet), for at sikre, at du får alt, hvad du har brug for. Kort sagt, det er en lysende sten med højere vejledning.

Pendul Bjergkrystal med metal

bjergkrystal ofte stillede spørgsmål


Hvordan oplades bjergkrystal?
bjergkrystal er en sten, der er meget afstemt efter naturens energier . En af de bedste måder at give denne ædelsten sin energi tilbage på er at lade den op under månens lys. Du kan også oplade bjergkrystal ved at rense den med salvie eller Palo santo eller din yndlings helbredende røgelse.

Hvordan bruger man bjergkrystal?
Der er mange måder at kalde på de helbredende kræfter i bjergkrystal. En af de bedste måder, du kan få mest muligt ud af dens energi på, er at bære den. At have klar kvarts på kroppen kan sikre, at du forbliver forbundet til dens høje vibrationer , positive kræfter og rensende energi. Du kan også placere bjergkrystal på ethvert chakra, der føles blokeret, og lade det rense og klare. At placere den i hjemmet vil også bringe en lettere, lysere energi til ethvert rum.

Hvordan kan man se, om bjergkrystal er ægte?
En ægte bjergkrystal vil ofte være farveløs og gennemsigtig. Nogle gange vil stenen have indeslutninger under overfladen, hvilket giver den et lidt grumset udseende steder. Den vil dog ikke have nogen luftbobler indeni. Hvis du ser luftbobler under overfladen af ​​din bjergkrystal, er det sandsynligvis glas snarere end en ægte krystal. Mange bjergkrystal ædelstene vil også have små revner, linjer og indeslutninger under overfladen, medmindre de er af højeste kvalitet af overlegen kvalitet.

Hvilket chakra er bjergkrystal?
bjergkrystal er kendt som Master Healer , hvilket betyder, at den kan hjælpe med at balancere alle chakraerne. bjergkrystal er dog også kendt for at være forbundet med kronechakraet, hvilket betyder, at det hjælper med at rense og åbne sindet for højere potentiale og uendelige kosmiske muligheder.

Hvad hjælper bjergkrystal med?
bjergkrystal er en herlig ædelsten til at rense sindet , tilskynde til positive vibrationer og også hjælpe med åndelig vækst. Det kan stimulere lyse følelser, booste dit immunforsvar og sikre, at du er beskyttet mod negativ energi og godt rustet til at træffe beslutninger, forstå dine indre ønsker og finde din glæde.

Hvor skal man placere bjergkrystal på kroppen?
Hvis du ønsker at udnytte de helende vibrationer i krystallen, er den bedste måde at gøre dette på at bære det på kroppen. Hvis du bærer klare kvarts smykker, vil du holde dig omgivet af dets positive lys og føle dig klar og energisk. Du kan også placere den over hovedet for at rense kronechakraet og åbne dit sind.

Kan klar kvarts være i solen?
Mens bjergkrystal kan være i solen i et stykke tid, da det ikke har nogen farve, der vil falme, kan det få ædelstenen til at blive skør eller revne, hvis den efterlades for længe. Hvis du efterlader din sten i sollys, så sørg for, at du ikke efterlader den længere end et par timer.

Hvad bruges bjergkrystal til?
Det er en herlig helbredende sten. Det kan bruges til at balancere følelser og finde klarhed. Da krystallen er en god hånd til at kanalisere overskydende energi, kan den også forstærke andre energier, hvilket gør den til en fantastisk sten at bære med andre krystaller, når du vil skrue op for deres kræfter. Uanset hvad vil det forstærke og sende ud i verden ti gange.

Kan du putte bjergkrystal i vand?
Det er en vandsikker krystal, da den måler 7 på Mohs hårdhedsskala. Generelt er sten, der er en 6 eller derover, sikre at gå i vand. Du bør dog undgå at efterlade din bjergkrystal eller enhver krystal i vand i længere perioder.

Hvordan renser man bjergkrystal?
Det er en af ​​de helt unikke krystaller, der faktisk har selvregulerende egenskaber. Dette betyder, at Klar kvarts har knowhow og kraft til at balancere sin egen energi og ikke kræver manuel rensning. Hvis du ønsker at rense den manuelt, kan du køre den under lunkent vand i et øjeblik for at lade eventuel ophobning vaskes væk.

Hvor skal man placere bjergkrystal i hjemmet?
Klar kvarts har en fantastisk rensende energi, som gør den til et godt valg af ædelsten at bringe ind i hjemmet. Placer den i fælles rum og områder, hvor folk samles for at holde energien positiv og lys, eller placer den på kontoret for at hjælpe med klar retning og beslutningstagning. Du kan også sove med den under din hovedpude for også at fremme klarhed og forbindelse. er bjergkrystal stor kan du sætte den på dit bord

Hvordan ser bjergkrystal ud?
krystallen har et iskoldt udseende. Stenen vil normalt ikke have nogen farve og være gennemsigtig, selvom overfladen kan have en let glitre, og selve ædelstenen kan have indeslutninger under overfladen.

Hvordan manifesterer man sig med bjergkrystal?
En af de bedste måder at manifestere sig med sin krystal er at programmere den med dine drømme og ønsker. For at gøre dette kan du blot holde stenen med din modtagende hånd (normalt venstre hånd). Bliv virkelig klar i dit sind om, hvad du ønsker, og forestil dig de følelser og følelser og fysiske fornemmelser, der vil opstå, når du endelig får disse ting. Mærk det i hver tomme af din krop. Bed krystallen om at hjælpe dig med at realisere og bringe denne drøm til virkelighed. Tak stenen og hold den tæt (enten på din krop eller under din pude) i et par dage.

Hvordan aktiverer man bjergkrystal
Du kan nemt aktivere krystallen ved at holde den i dit nærvær eller på din person. Krystallen (som alle andre krystaller) får en masse energi af at være ude i verden, så ved at bære den som smykke eller have en lommesten i lommen kan du holde den indstillet og aktiveret. Du kan også vække din krystal ved at meditere med den eller sove med den under din pude.

Hvad er egenskaberne og bjergkrystal virkning?
krystallen har mange helbredende egenskaber, der virker på tværs af det fysiske, følelsesmæssige og spirituelle. Dens største styrke er en forstærkende sten, hvilket betyder, at den kan styrke enhver energi. Det virker også for at holde dit sind klart og køligt, at balancere dine følelser, styrke dit immunforsvar og bringe lys og glæde til dit liv.

Oplader bjergkrystal andre krystaller?
Ja, krystallen kan bruges til at oplade andre krystaller. Da den har en høj vibration og dyb rensende energi, du kan blot placere dine andre sten med denne glitrende lyse perle til at rense og oplade dem tilbage til deres fulde modne kraft.

Hvordan identificerer man ægte bjergkrystal?
Du kan tjekke, at din krystal er ægte ved at tage et godt kig på stenen. Ægte krystal vil for det meste være gennemsigtig, men vil have små indeslutninger eller snit eller linjer under overfladen. Det vil også være fri for luftbobler. Klar kvarts bør også forblive relativt kølig at røre ved i modsætning til glas, der kan varme op til stuetemperatur. det sammen med en bjergkrystal poleret

Er klar bjergkrystal ægte?
Stenen er en af ​​de mest populære ædelsten , og da den vokser i en lang række temperaturer, omstændigheder og steder over hele kloden, er den en forholdsvis nem ædelsten at få fat i. Selvom det bestemt har sjældne helbredende kræfter, anses bjergkrystal ikke for at være en sjælden ædelsten og det ses også på bjergkrystal pris

Hvilken hånd skal man bære et bjergkrystal smykke?
Du kan bære dit bjergkrystal-armbånd på din venstre hånd, når du skal fokusere og absorbere stenens helbredende egenskaber. Hvis du ønsker at rense dit sind, rydde dine chakraer og finde balance og resonans med ædelstenen, er dette det perfekte håndled. Du kan bære den på dit højre håndled, når du vil frigive negativ eller ophobet energi, eller når du vil manifestere nogen direkte hensigter.

Forstørrer bjergkrystal?
Der har været en vis tro på, at klar kvarts kan bruges til fysisk at forstørre ord, men dette er mere forbundet med krystallens form og udskæring. I spirituelle termer har klar kvarts stor forstærkende energi og kan også forstørre kræfterne i andre ædelstene og krystaller. Når du bærer Krystallen sammen med dine andre ædelstene , vil det gøre disse ædelstens egenskaber mere kraftfulde, da det forstærker og forstørrer energierne.

Øreringe Angelit og bjergkrystal med hjerteformet englevinger

Hvad er de helbredende egenskaber ved bjergkrystal?
Som en mester helbredende sten har krystallen mange helbredende egenskaber. Fysisk kan det hjælpe med at booste immun systemet og rense kroppen for toksiner. Følelsesmæssigt kan det hjælpe med at rydde ud af negative vibes og tilføre dig en klar fornemmelse af formål og positiv energi. Åndeligt kan det rense alle chakraerne og holde din aura glitrende.

Hvor finder man bjergkrystal?
Krystallen dannes i alle forskellige slags temperaturer og i magnetiske, sedimentære og metamorfe bjergarter. På grund af den overflod, den vokser af, kan den findes i alle verdenshjørner. Du kan blandt andet finde bjergkrystal i Rusland, Madagaskar, Brasilien og USA.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

  Made by Web.dK