Hæmatit

Betydningen af ​​hæmatit: Hvad du behøver at vide – helbredende egenskaber

Hvad er hæmatit?

Hæmatit er en jernoxid krystal og en vigtig jernmalm . Det er en del af det trigonale krystalsystem og findes ofte i klipper og jord. Hæmatit har en metallisk lignende glans og farver, der spænder fra sort til grå og sølv, sammen med mere rødbrune varianter. Betydningen af ​​hæmatit er jordforbindelse og beskyttelse.

Se vores hæmatit her

Hæmatittens historie

 • Tager sit navn fra det græske ord for blod
 • Brugt som spejl, pigment, krigsmaling og til at udsmykke grave
 • Forbundet med magi, blod og beskyttelse

Det blodrøde pigment af dyrebar blod sten taler om dets utroligt høje jern indhold. De gamle grækere var besat af denne sten, og de kaldte den Haima, som på det gamle latinske sprog er det græske ord for blod. En behagelig vægt i hånden, og skudt igennem med metalliske nuancer af sølv, har hæmatit den samme glans og stemning som en midnatshimmel fyldt med stjerner, måske en nat, hvor planeten Mars glimter.

Gennem historien har stenen været kendt som en sten med stor helbredende kraft og også for sin evne til at tjene som en beskyttende kappe. Jernrosen, som den nogle gange blev kaldt, har længe efterladt et indtryk på jorden. Langt tilbage i historien blev stenen anset for at være en tidlig form for et spejl takket være dens reflekterende glans.

Det blev også malet ned til pulveriseret pigment til kunstnere – endda brugt af forhistoriske mennesker til at ætse sine ideer på hulernes vægge. Det blev smurt ind på indianeres ansigter og brugt som krigsmaling. I sin fulde form prydede stenen faraoernes grave. Som du kan se, dækker historien alt fra kunst til elitestatus og beskyttelseskræfterne. Det har været en utrolig del af vores historie.

stenen er hårdere end din gennemsnitlige krystal , den er tæt og tung og kommer fra dybet af Sydafrika og de varmblodede lande i Brasilien. Det findes også i vintervidunderlandet i fransktalende Quebec omkring bredden af ​​Lake Superior. Den kan også plukkes fra de sneklædte tinder i Schweiz.

I tre tusinde år har hæmatit været forbundet med magi og blod. Det blev brugt til at forhindre overdreven blødning i både fødesengen og slagmarken. Den blev båret af landmænd og tryllekunstnere for at beskytte mod forbandelser og besværgelser, og det har altid været en sten, der holder bæreren godt og virkelig jordet. For dem, der ønsker at grave dybt ned i hæmatittens helbredende egenskaber, fortsæt med at læse.

Hæmatit helbredende egenskaber

stenen er fyldt med helbredende egenskaber. Det er som at kaste en beskyttende kappe over skulderen, gribe dit skjold og sværd og træde ud af døren. Denne sten giver en dyb inderlig selvtillid takket være dens evne til at stoppe giftige følelser i deres spor. Det er forbundet med rodchakraet , som er grundlaget for vores stabilitet i denne verden, og det holder os klar sindede og fræk med egenomsorg hver eneste dag.

Fysiske helbredende egenskaber

 • God til cirkulationen
 • Hjælper med blodtryk og kraftige menstruationer

Med en rig fortid og et højt jern indhold, der længe har holdt hæmatit forbundet med blodet, kommer det ikke som nogen overraskelse, at stenen anses for at være en af ​​de bedste sten til at øge en sund cirkulation i kroppen.

Hvis du har forhøjet blodtryk, blodpropper, tung menstruation eller nogen form for helbredsproblemer forbundet med blodgennemstrømning, er dette en sten, du har brug for i dit liv. stenen holder dit væv i tip-top form, det sørger for, at du ordentligt kan optage alle dine næringsstoffer, og det afgifter kroppen (sammen med sind og sjæl).

Mentale og følelsesmæssige helbredende egenskaber

 • Giver styrke
 • Beskytter mod negativ energi

stenen er en styrkebringer – det er en sten for sindet. Hvis du ofte finder dig selv prisgivet andres dårlige humør og vibes, så er stenen altid klar til at træde ind og sørge for, at du ikke bliver en svamp for negativ energi. For dem, der er meget empatiske, er hæmatit en utrolig investering. Det formår på en eller anden måde at kickstarte vores overlevelsesinstinkt og handler om at tilføre os mod, viljestyrke og selvtillidsforstærkende evner.

For dem, der nogle gange føler, at de lever livet lidt på den frygtsomme side, er Hæmatit her for at give dit selvværd et kraftigt løft. Denne nye karakterstyrke kan hjælpe dig til at overvinde alle mulige ting. Vanedannende adfærd, dårlige mønstre og at være en folk-behager – alle disse træk kan blive smidt ud af vinduet, når hæmatit kommer ind.

Metafysiske egenskaber

 • Forbundet til rodchakraet
 • Balancerer yin og yang energi

En stærk rodsten, der er forbundet med rodchakraet og solarplexus chakraet. Vores basischakraer er , hvor vores selvtillid, tro på os selv og følelsen af ​​sikkerhed sidder. Når disse aktiveres, føler vi os urokkelige, hvilket hjælper os til at træffe beslutninger, der er i fuldstændig overensstemmelse med vores egen sjæl. Hæmatit er også berømt for sin yin-yang balancering.

Stenen er i stand til både det åndelige og det fysiske nervesystem og smelter dem sammen til en smuk afbalanceret justering.

Blodsten stjernetegn – fødselssten

 • Vandmandens fødselssten
 • God til Vædderen

Hæmatit er en fantastisk fødselssten for dem, der er født under Vandmandens banner. Vandmænd er originale tænkere, de er selvstændige og afslappede, og de lever også stort set i deres egne hoveder. Denne svævende hoved-tilværelse kan nogle gange efterlade dem vidt åbne over for at overtænke og indtage andres dårlige vibes som deres egne. At have en sten som hæmatit til tider vil give den tiltrængte beskyttelse for at holde ånden stærk og kroppen og sindet fast i chill zone.

Vædderen kan også have stor gavn af stenen. Jord- og ildstenen med dens rødbrune og sølvfarvede nuancer passer godt til deres ildsjæl, og selvom de ikke har brug for hjælp på mod-fronten, kan de drage fordel af en god gammel dosis yin-energi til at få dem frem. af det påtrængende yang-flow og ind i bedre afbalanceret harmoni.

Sådan bruges hæmatit krystaller

 • Brug for beskyttelse og jordforbindelse
 • Placer i hjemmet for at holde dårlige vibes på afstand

Inviter stenen ind i dit liv og sig ja til smukke krystalsmykker , så du kan få den kraftige direkte kontakt med huden. At trykke stenen tæt på huden betyder, at din krop nemt kan opsuge den beskyttende energi og helbredende vibes uden nogen form for distraktion. En anden måde at bringe stenen ind i dit daglige liv er gennem bekymringssten , beskyttende amuletter og endda væltede stykker til at placere i et Feng Shui-alter. Tag et kig på disse forslag til, hvordan du bruger stenen til at skabe dit eget tilflugtssted.

Hjemmekontor

Stenen i hjemmet og på kontoret holder også dit rum beskyttet. Dens super stærke jordingsenergi og dens evne til at få sindet til at finjustere fokus betyder, at du kan være sikker på at få dine ting gjort, når stenen er i din øjenlinje. stenen er en fantastisk Feng Shui sten til arbejde og kreativ leg. Placer den på dit kontor for at tilskynde til højere koncentration, eller hvis du er kunstner, kan du også finde det nyttigt at have den i ethvert studierum. Et andet sted, du kan placere sten, er ved din hoveddør for at holde hele rummet beskyttet mod enhver dårlig stemning, der kommer ind.

Smykker og lommesten

For virkelig at få mest muligt ud af denne magiske mester af alle jordstenene. Som nævnt, at have stenen mod huden giver dig mulighed for at opsuge endnu mere af dens kraft. En lommesten kan holde dig stærk, fuldt jordet og fuldstændig urokkelig, uanset hvor meget kaos verden er omkring dig.

Hvis du leder efter andre helbredende sten, der komplementerer magien ved magnetisk hæmatit, så kan du starte med Blodsten kendt for dets evne til at balancere chakraerne og rense angst. Ametyst kan også være en god følgesvend, især når det kommer til at læne sig lidt mere op af den spirituelle strømmende energi. Obsidian, Lapis Lazuli, Labradorit, Karneol, Malakit, Aventurin, Opal, Rosenkvarts og Agat kommer alle med nogle smukt komplementære egenskaber, der også balancerer hæmatit.

Sådan renser du din hæmatitsten

 • Rens med lyd eller salvie (undgå vand)
 • Oplad med andre krystaller

At holde din sten renset, opladet og klar er afgørende, hvis du vil have din sten til at sidde i den fineste kraft og sundhed. Helbredende krystaller kan arbejde på vibrationer, og nogle gange kan de blive overfyldte eller blokerede og har brug for en god rydning.

Det er ikke svært at rense din sten, men det er ikke en sten, der kan lide vand. Vand kan få din sten til at ruste takket være jernoxidindholdet. I stedet for at bruge vand på din sten kan du blot bruge en blød børste (som en tandbørste) og give den en gnidning i ny og næ for at ryste den fri for indespærret energi. Hvis du vil oplade din hæmatit, skal du placere den oven på dine andre bjergkrystaller for at tilføre den noget tiltrængt energi.

Geologiske egenskaber

Kemisk klassificeringOxid mineral
Kemisk formelFe 2 O 3
Krystal systemTrigonal
FarveSort, grå, sølvgrå, rødbrun
StreakBlodrød til brunlig rød
GlansMetallisk til pragtfuld
GennemsigtighedUigennemsigtig
HændelseSedimentære, magmatiske, metamorfe bjergarter
DannelseHydrotermisk, magmatisk, sedimentær
DiafanitetUigennemsigtig
SpaltningIngen
Mohs hårdhed5,5 – 6,5
Specifik vægtfylde4,9 – 5,3
Diagnostiske egenskaberRød til brunlig rød stribe; metallisk glans; stærkt magnetisk
Kemisk sammensætningJernoxid (Fe 2 O 3 )
Krystal systemTrigonal
Optiske egenskaberEnakset (-)
Brydningsindeksnω = 3,150 – 3,220, nε = 2,870 – 2,940
Dobbeltbrud5 = 0,280 – 0,310
2V vinkelMålt: 12° til 88°; beregnet: 28° til 70°
SpredningIngen
Andre egenskaberMagnetisk, conchoidal fraktur, rød til brunlig-rød stribe

Det er en fantastisk sten for dem, der bare vil have en god berusende dosis jordforbindelse. Verden kan være et hårdt sted, og det er ofte alt for nemt at føle, at du bliver blæst med uden et anker til at holde dig stærk. Heldigvis kan stenen være det anker. For dem, der ønsker at føle sig stabile, beskyttede og holde sig fri fra byrden af ​​andre menneskers altopslugende energi, er dette en sten, der hjælper dig med at holde fodfæstet, når det kommer til potent krystalhealing. Hæmatit er himmelsendt, dens klarhed og fokus, dens yin-yang balancegang og dens troværdige natur sørger for, at du forbliver solid som en klippe.

Ofte stillede spørgsmål om hæmatit

Er hæmatit magnetisk?

Nogle gange kan naturlig hæmatit være svagt magnetisk, men den er ikke stærk nok til at tiltrække metaller. Der er et menneskeskabt magnetisk materiale kaldet “magnetisk hæmatit”, men dette er ikke det samme som mineralet hæmatit.

Armbånd med sorte perler

Hvad er hæmatit?

Stenen er en hård og tung jernoxidkrystal. Det er også en malm af jern og findes normalt i magmatiske og metamorfe bjergarter og i lavaer og tykke sedimentære lejer. Den har en metallisk glans og er normalt mørk i farven – lige fra sølvfarvet sort til grå. stenen er en krystal, der ofte bruges til beskyttelse og jordforbindelse.

Hvad gør hæmatit?

Stenen er en beskyttende og jordende sten. Det er kendt for at være forbundet med rodchakraet og for at være med til at give en følelse af sikkerhed og stabilitet i denne verden. stenen kan hjælpe med at holde negativ energi i skak og er også kendt som en sten i sindet, da det kan booste dit selvværd og bringe dit nervesystem på linje. stenen er også godt til at holde EMF’er i skak.

Blodsten betydning?

Hæmatit er primært en sten af ​​kraft og beskyttelse . Det er en fantastisk krystal for dem, der føler, at de har brug for at styrke deres rodchakra og hæve deres selvtillid. Det kan også være gavnligt for dem, der er følsomme over for andres energi og bivirkningerne fra elektromagnetiske felter.

Da stenen giver et beskyttende skjold, kan det forhindre alt, der dræner i at trænge ind, og efterlade dig gennemblødt af din egen energi. Det kan bæres som smykker, placeres i nærheden af ​​elektroniske varer og kan også bruges til chakra- og healing.

Hvordan renser man hæmatit?

Det er vigtigt at holde din hæmatitsten renset, da den er en opsamler af negativ energi. Rensning af din hæmatit med jævne mellemrum vil sikre, at stenen forbliver stærk og har masser af plads og drivkraft til at fjerne giftige energier. Det er en sten, der ikke kan lide vand på grund af dets høje jerntal, så den bedste måde at rense den på er at bruge en blød børste med børster eller bruge andre ikke-invasive teknikker som Salvie og sunde bade.

Kan hæmatit blive våd?

Nej, det er en krystal med et højt jerntal, hvilket betyder, at det kan oxidere og ruste. Du bør holde din hæmatit væk fra vand, hvis det er muligt. Hvis du har brug for at rense din Sten, kan du bruge energiske metoder til at rense den, såsom at udtvære eller efterlade den i nærværelse af andre rensekrystaller som selenit og bjergkrystal.

Hvad er hæmatit godt for?

Stenen er godt til at fjerne blokeringer i rodchakraet, giver beskyttelse mod negativ energi og bivirkninger af elektromagnetiske felter, og til at hjælpe krop, sind og sjæl med at holde sig jordet og i balance. Kendt som sindets sten, Stenen er en healer og er her for at give dit selvværd et boost.

Hvor kan man købe hæmatit?

Du bør være i stand til at købe Stenen fra enhver velrenommeret guldsmed eller nogen, der handler med ædelstenssmykker. Lommesten og smykker er populære, da flere og flere mennesker er tiltrukket af dets kraftfulde helbredende egenskaber og dets evne til at give beskyttelse og jordforbindelse. hvis den bæres tæt på huden, kan give dig selvtillid.

Hvordan renser man hæmatit?

Da din Sten har travlt med at opsuge al den giftige energi, der flyver rundt og sørge for, at du forbliver sikker, vil den have gavn af en rengøring i ny og næ. Stenen kan være skrøbelige og fungerer dårligt sammen med vand, så den bedste måde at rense dem på er energisk ved at bruge udtværingsteknikker eller ved at placere ringen i nærværelse af naturligt rensende ædelstene som klar kvarts og selenit.

Hvad gør hæmatit sten og smykker?

Det er fantastiske for dem, der ønsker at omgive sig med beskyttende energi. Hæmatit er kendt for at være en krystal af stor jordforbindelse og for at hjælpe med at balancere nervesystemet og holde dit sind fokuseret og klart. For dem, der ønsker at bringe mere harmoni ind i deres liv, vil det at bære en hæmatitring hjælpe dig med at stabilisere, styrke og undgå enhver dårlig energi, der flyver rundt.

Virker hæmatitringe og lommesten

Ja, Stenen er en enormt helbredende krystal, lavet af hæmatit kan have utrolige beskyttende og jordforbindelsesevner. Krystaller fungerer bedst, når de presses mod huden, og når de har direkte kontakt med dine egne unikke vibrationer. At bære hæmatit er den bedste måde at få mest muligt ud af sin energi.

Hvilken farve er hæmatit?

Stenen er en mørk og drømmende sten . Det har en tendens til at være sort eller mørkegrå i farven. Det kan nogle gange også synes at have rødlige nuancer eller sølvfarver. Som alle sorte ædelsten er hæmatit kendt for at være en beskyttelsessten.

Hvad betyder det, når en hæmatitring går i stykker?

Når en den går i stykker, kan det betyde, at ringen har nået toppen af ​​sit åndelige arbejde med dig. Måske har du haft et stort energisk gennembrud , eller måske har det toppet sin evne til at absorbere negativ energi, og du har brug for en ny helbredende eller beskyttende sten. Andre gange kan din Sten gå i stykker på grund af skørhed, eller fordi ringen er oxideret for meget og blevet svag af eksponering.

Hvordan oplades hæmatit?

Stenen har gavn af at blive ladet op i ny og næ, da det kan være drænende at opsuge negativ energi. Hvis du vil oplade din hæmatit naturligt, kan du gøre dette ved at efterlade den i nærværelse af ædelstene, der er kendt for at dele deres energi, såsom selenit eller klar kvarts. Ikke alene vil disse sten oplade, men de kan også rense den på samme tid – så den føles skinnende og ny igen.

Er hæmatit et mineral?

Det er et naturligt mineral. Det er en form for jernoxid og kommer fra andre jernrige mineraler, der er blevet forvitret af tiden i jord og malmaflejringer. På grund af dette er hæmatit højt i jern og har en mørkegrå eller endda sort nuance. Det er en del af det trigonale krystalsystem og scorer 5-6 på Mohs hårdhedsskala.

Hvor findes hæmatit?

Hæmatit findes over hele verden. Du kan blandt andet finde den i Sydafrika, Brasilien, Canada og Schweiz. Verdens største produktionssted kan dog findes i Lake Superior i USA.

Hvordan kan man se, om hæmatit er ægte?

Du kan se, om din Sten er ægte ved at kontrollere, om stenen efterlader en rød stribe, når den skrabes forsigtigt hen over en overflade, det skyldes, at jernmalm altid efterlader en rød stribe. Du kan også tjekke ved at se, om hæmatitten er magnetisk.

Ægte hæmatit er ikke magnetisk eller er svagt magnetisk, så enhver sten, der fremkalder en stærk magnetisme, er sandsynligvis ikke den rigtige vare.

Er hæmatit et silikat?

Nej, det er ikke et silikatmineral. Det er en form for jernoxid og er ikke en del af silikatgruppen. Almindelige krystaller, der er en del af silikatgruppen, omfatter sorter af kvarts, feldspat, glimmer.

Hvilket chakra er hæmatit?

Stenen er forbundet med rodchakraet. Rodchakraet er, hvordan vi føler os trygge, stabile og sikre i denne verden – det er selve fundamentet, som vi holder os selv for. Når vores rodchakra er blokeret, kan vi føle os ængstelige eller bange hele tiden. Når det er ryddet, kan vi bevæge os gennem verden med en følelse af selvtillid, vel vidende at uanset hvad, har vi evnen til at holde os selv trygge følelsesmæssigt og åndeligt.

Ruster hæmatit?

Ja, Stenen kan ruste. Dette skyldes, at stenen har et højt jerntal , og jern er kendt for nemt at oxidere, når det introduceres til ilt og vand. Du kan forhindre din Sten i at ruste ved at holde den væk fra vand så meget som muligt.

Er hæmatit metallisk eller ikke-metallisk?

Stenen har ofte en metallisk glans, selvom det også kan have en ikke-metallisk glans. Dets farveområde er lige så varierende, lige fra sort til brun og rød til sølvgrå.

Hvad betyder hæmatit?

Hæmatit er en ædelsten, der betyder beskyttelse, jordforbindelse, kraft og styrke. Som et mineral rigt på jernmalm er det fantastisk til at hjælpe dig med at rode ned til jorden, stabilisere og føle dig tryg. Hæmatit har fået sit navn fra betydningen af ​​’blodsten’. Dette er på grund af disse jernrige egenskaber. Det kan også hjælpe kroppen med cirkulationen og er kendt for at være en styrkebringer, når det kommer til det fysiske, følelsesmæssige og spirituelle.

Hvad er hæmatitsten?

Stenen er en krystal lavet af jernoxid. Normalt mørkfarvet og grå eller sort med en sølvfarvet eller rødlig nuance, hæmatit har et metallisk udseende og en vis glans. Det er en sten, der ofte bruges af dem, der ønsker jordforbindelse og beskyttelse. blodsten egenskaber har stor rodchakraenergi og er kendt for at hjælpe med at beskytte mod elektromagnetiske felter og holde kroppen sund, da det fremmer cirkulation og heling.

Hvilken type sten er hæmatit?

Stenen er en jernmalm , som normalt kommer fra sedimentær bjergart. Alligevel kan det også findes i metamorfe bjergarter og i magmatiske bjergarter som et hjælpemineral. stenen findes over hele verden og anses for at være et af de mest udbredte mineraler på jorden.

Hvordan dannes hæmatit?

Hæmatit findes over hele spektret i metamorfe, magnetiske og sedimentære bjergarter. Det krystalliserer, når Hydro termiske væsker bevæger sig gennem sten, eller det kan også dannes, når magma reagerer med sten. Et af de bedste steder for hæmatit at dannes er i sedimentære bjergarter, der også er rige på jern og andre mineraler.

Hvordan rengøres hæmatitring?

Blodsten armbånd kan være sarte, så den bedste måde at rense dem på er på en blid og ikke-invasiv måde ved hjælp af energiske metoder. Du kan rense din blodsten halskæde gennem udtværing og lydbade. Du kan også rense det ved at efterlade det i nærværelse af sten som selenit og klar kvarts, da de har gode opladnings- og naturligt rensende egenskaber. Sørg for ikke at rense din hæmatitring med vand, da dette kan få din ring til at ruste.

Er hæmatit menneskeskabt?

Nej, stenen er ikke menneskeskabt . Det er et naturligt mineral, der forekommer i jordskorpen. Der er en version af stenen, der er menneskeskabt, selvom den er lavet af det naturligt forekommende jernoxid i mange tilfælde, men har en tendens til at være mere magnetisk. Du kan se dette mærket som hemalike eller hæmatin eller magnetisk hæmatit.

Hvad betyder hæmatitsten?

Det betyder ‘blodsten’, og dette mineral er kendt for sin forbindelse med jern, blod og magi. Den var elsket af de gamle grækere, de indfødte amerikanere og andre civilisationer, der brugte stenen både på slagmarken og fødesengen. stenen er forbundet med fysisk helbredelse og styrken af ​​kroppen og sindet. Hæmatit bruges ofte til jordforbindelse og beskyttelse.

Blokerer hæmatit emf?

Ja, stenen er en beskyttende sten og bruges ofte til at blokere elektromagnetiske felter. Hæmatit er en fantastisk krystal at placere i dit arbejdsområde eller hvor som helst med en overflod af teknologi. Det er også en god sten at have på, hvis du er følsom over for virkningerne af elektromagnetiske felter. stenen kan beskytte mod negativ energi, og takket være dets høje jern indhold kan det blokere alt skadeligt i at komme ind i dit rum.

Hvor meget er hæmatit?

Takket være sin overflod er hæmatit en meget overkommelig sten , selvom prisen vil variere afhængigt af kvalitet, snit, og om stenen er blevet væltet eller sat i smykker eller formet på anden måde. Du kan forvente at betale mellem $8-$30 for udskæringer og større stykker hæmatit.

Hvordan bruger man hæmatitsten til helbredelse?

Som en beskyttende talisman er en af ​​de bedste måder at bruge stenen til helbredelse på at bære det på kroppen. Når stenen har fysisk kontakt med huden, er det i stand til bedre at yde beskyttelse og sende helende vibrationer gennem kroppen. Du kan også placere hæmatit på rodchakraet, hvis du føler dig ubalanceret i verden, eller som om dit rodchakra er blokeret.

Er Regnbue Hæmatit magnetisk?

Regnbuehæmatit anses ikke for at være magnetisk, selvom nogle stykker regnbuehæmatit kan have højere magnetisme end andre på grund af deres sammensætning. Rainbow Hæmatits kommer fra, når Goethit blandes med Hæmatit – hvilket giver det en iriserende glans og flerfarvet udseende.

Hvor kan man købe hæmatitsten?

Du kan købe stenen fra mange velrenommerede ædelsten eller krystal sælgere. Stenen anses ikke for at være en super sjælden sten, så du bør ikke have for mange problemer med at få fat i den. Sørg altid for, at den sælger, du køber fra, er velrenommeret, da du vil sikre, at din sten er tro mod sit navn og hentet så etisk som muligt.

Hjælper hæmatit gigt?

Stenen giver masser af fordele, når det kommer til fysisk heling og kan hjælpe med cirkulation, styrkelse af væv og smertebehandling. Magnetiske armbånd menes at hjælpe med gigt, men stenen er faktisk svagt magnetisk og kan hjælpe på andre måder – såsom at hjælpe med at afgifte kroppen, fremme optagelsen af ​​næringsstoffer og sørge for et sundt kredsløb og stærkt blod.

Er hæmatit jern?

Stenen er en malm af jern og er også et pigmentmineral. Det er et af de mest udbredte mineraler på jorden og findes ofte i den lave skorpe. På grund af sin forbindelse til jern og jorden har hæmatit enorme jordforbindelsesegenskaber og kan være en fantastisk sten til at hjælpe dig med at stabilisere følelsesmæssigt.

Er regnbue Hæmatit ægte?

Regnbuehæmatit dannes, når hæmatit og goethit blandes sammen. Den får sine smukke flerfarvede nuancer og sin iriserende fra aluminiumfosfatpartikler. Du kan også se stenen blive solgt som regnbuehæmatit, når en menneskeskabt tynd belægning er blevet påført stenen for at give den en regnbueglans.

Armbånd med perler
Armbånd med Tigerøje, hæmatit og obsidian perler

Hvad er guld hæmatit?

Den forgyldte sten er en smuk ædelsten fyldt med jordenergi og et strejf af ild. Det har de samme helbredende egenskaber som hæmatit, såsom at være en sten af ​​beskyttelse, styrke og jordforbindelse, men bringer også fordelene ved guld. Guld er kendt for at hjælpe med at stabilisere det følelsesmæssige centrum.

Hvordan renser man hæmatitsten?

Den bedste måde at rense din sten på er at bruge ikke-invasive metoder . Du kan bruge en række energiske rensemetoder såsom udtværing eller lydbade. Du kan også bruge visualiserings- og meditationsteknikker til bevidst at rense din sten. Du kan efterlade den i nærværelse af andre rense- og opladningssten som klar kvarts og selenit. Du kan også bruge en blød børste. Du bør ikke bruge vand til at rense din hæmatitsten.

10% Rabat

Tilmeld dig for at modtage vores eksklusive tilbud, og hold dig opdateret med vores seneste produkter og tilbud!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere. *Gælder kun i butikken

Made by Web.dK